Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מצאתי באינטרנט רכב שמוצא חן בעיניי דיברתי עם הבחור ומסתבר שאח שלו קנה את הרכב אבל הוא נסע עליו ולא אח שלו.

כמו כן הרכב לא נמצא מתחת לביתו, הרכב נמצא בסוף הרחוב של ביתו ליד קיוסק, שאלתי אותו אם אני אחליט לרכוש את הרכב האם אח שלו יבוא איתי לעברת בעלות והוא אמר לי שכן. לא יודע, זה קצת נראה חשוד אבל אולי אני חושד לשווא.

האם מנסים לעבוד עלי ? מה יש לכם לאמר על זה ?

תודה ירון

פורסם

קראתי כמה דביקים רלוונטים פה וקיבלתי הרבה עיצות, אבל אני עדיין לא בטוח, הרי הוא אמר שאח שלו יבוא לעשות העברת בעלות, אז מה, הוא משקר ? הרי אם אח שלו לא יבוא אז לא אקנה את האוטו אז מה הקטע. לא יודע.

פורסם

וזהו, אין בדיקה לא משלמים עליה ? לא מוודאים כי הבעלים הרשום הוא זה

שמתייצב לפניך ? בקיצור סוחר!!

פורסם

שאלתי אותו מפורשות שאחרי הבדיקה ואחרי הכל האם אח שלו יבוא לעשות את העברת הבעלות והוא אמר שכן, אז אני כן יקנה את הרכב מבעל הרכב...

פורסם

בעל רכב יכול להיות גם סוחר.

כבר כמה שנים סוחרים מעבירים בעלות על שמם. תבדוק טוב ברישיון רכב שאין תו סוחר.

תתחיל מזה שתבדוק ממתי הבעלות של הבעלים האחרונים. אם זה כמה חודשים - סבירות גבוהה שזה אכן סוחר.

אם זה האח שלו גם שם משפחה צריך להיות זהה.

אחר כך תצטרך לבדוק במשרד הרישוי עיכולים, שיעבוד.

את זה אפשר לעשות רק עם בעל רכב + ת.זהות שלו (ולא עם האח).

אל תשכח לבדוק ברשם המשכונית (בדיקה עולה 27 ש"ח):

http://www.justice.gov.il/MOJHeb/Maskonot/ShelotNefochot.htm

רק אחרי שבדקת את כל הדברים אתה יכול לקחת את הרכב לבדיקה שעולה כמה מאות ש"ח.

בהצלחה ותזהר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה אתה ממהר לקבוע את זה ?

אז האח עסוק והוא מציג אותו לקונים פוטנציאלים, במידה ויהיה מישהו רציני הוא יופיע להעברת הבעלות.

אמנם צריך לפקוח 7 עיניים אבל לא צריך להגזים, אחרי הכל קנייה של רכב מעידה על אמון מסויים בבעליו, הוא יכול לעשות 1001 תרגילים שלא תעלה עליהם ודווקא פה הוא "יפול" לא נראה לי, בטח אם הוא אח של הבעלים משמע שם משפחתו זהה (ואולי גם הכתובת אם הם גרים אצל ההורים).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אל תבהל .

תפעל בקור רוח.

תבדוק על שם מי האוטו ותבדוק אם זה אותו שם משפחה כמו שמופיע בתעודת הזהות .

אם זה לא אותו שם משפחה תעזוב את המקום (אם הוא שיקר בנוגע לזה הוא ישקר בנוגע להרבה דברים)

דבר שני :

קח את האוטו למכון בדיקה שאתה תחליט עליו.

וכמובן שתבדוק אם הרכב משועבד או מעוקל .

אחרי כל זה אם הרכב מוצא חן בעינך תקבע איתו להעברת בעלות .

רק אחרי שהאוטו רשום על שימך תשלם לו !

בהצלחה

יצאתי עמבה

פורסם

תודה לכולם על העיצות, שוב אני חייב לציין שזה אתר מעולה, חי ומועיל.

החלטתי לא להכניס ראש בריא למיטה חולה ולא לבזבז את הזמן שלי, אני אחפש רכב ממישהו אחר אבל שהרכב יהיה בבעלותו ושהוא לא יתעצבן עלי שאני שואל יותר מדי שאלות בטלפון ( מה הקשר פה עצבים ? זה גם אומר משהו... זכותי להיות זהיר ) בקיצור ירדתי מזה.

פורסם

נראה לי שבמקרה הזה באמת מדובר בסוחר.

אך קביעת של זהירות סוחר לפניך? אל תמהרו לשפוט

הרכב שלי על שם אח שלי, לפעמים יש סיבה אמיתית יותר למצב פשוט .

אצלי זה בישביל להוציא לרכב תו נכה.

פורסם

ישנה תופעה (אצלנו למשל ) של העברת הרכב במשפחה לדורות הבאים . אתה תתעקש לעשות את כל הליך הקניה מהסבא עליו הוא רשום ובכתובת שלו הרשומה ברישיון. נכון שאתה לא יודע כמה נכדים למדו עליו - בשביל זה יש בדיקות . אבל תוכל לא ליפול על סוחר.

• תוכן חדש...