Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

ברכבי פולקסווגן קיים הגימיק שככל שאתה נוסע מהר יותר והמהירות עולה כך גם הסאונד של המערכת.

האם גימיק זה ניתן לביטול? אם כן - איך מבטלים זאת?

תודה, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ממש לא בעייה במערכת החשמל.

בביואיק במשפחתי אותו הדבר, לפי הבנתי, זה בכדי שאם חלילה הנהג נרדם והוא לוחץ על דוושת הגז, הסאונד יתחזק וכך הוא יתעורר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

שלום!

לא קשור באיזה רכב זה , זה קשור במכשיר עצמו, המטרה, לפי מיטב הבנתי היא שכאשר שומעים מוזיקה, והחלון סגור, ואז פותחים, יש רוח שמפריעה למוזיקה אז הווליום עולה, כדי להתגבר על רעשי הרוח.

ניתן לכוון את עוצמת ההגברה , ניתן גם לבטל אותה, תלוי באיזה מכשיר.

כדי לחזק את דבריי אני אומר שברשותי לא רכב VAG ולא ביואיק אלא מיצובישי, ובמכשיר שברכב שלי, PIONEER DEH 7700 יש את האופציה הזו, לדעתי יש איזהשהוא ברומטר בתוך המכשיר שמרגיש את הפרשי הלחצים בתוך הרכב.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

התכוונתי במערכת המקורית שבאה עם הרכב, כלומר BUILT-IN בדשבורד. פולקסווגן קוראים לה: CRD 300.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הגימיק הזה קיים כמעט בכל מכונית מודנית, תחטט במחשב הדרך ותנסה למצוא את הדרך לבטל את זה.

ברכב שלנו רשום במחשב הדרך: AUTO VOLUME ON/OFF.

פורסם

ה"גימיק" עובד על עיקרון פעולה פשוט מאוד; לפי הפרמטרים שמקבל הרדיו מחיישן מהירות הרכב - הוא מעלה את הווליום של הרדיו בהתאם למידה מסויימת (ניתנת לכיוון בחלק מהמכוניות) שקבע היצרן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני נוהג על פאסאט חדשה וזה לא קורה אצלי (רדיו דיסק מובנה גדול כזה עם תאורה כחולה, לא יודע מה שמו)

פורסם

ניתן לכוונון, ניתן לביטול.

מתוך ה- SETTINGS של הרדיו.

תקרא בספר כשתקבל את הרכב (כמובן, אחרי שתזמין ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני נוהג על פאסאט חדשה וזה לא קורה אצלי (רדיו דיסק מובנה גדול כזה עם תאורה כחולה, לא יודע מה שמו)

מוזר. זה אותו מכשיר או כמעט אותו מכשיר. אולי אתה פשוט לא מרגיש? (אלא שאתה פשוט לא צריך להגביר את הווליום, או לא כמו שאחרת היית צריך?)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אפרופו פאסאט חדשה , מאד מסקרן אותי איזה צמיגים היא נועלת ?

משום מה נראה כמו סט צמיגים שיודעים לנשוך היטב את האספלט - האם אני צודק ?

תוכל לתת פרטים , סוג הצמיג , מידות , ובעיקר אחיזה ברטוב \ יבש , והאם הם שקטים ?

תודה מראש .

פורסם

"בקרת עוצמת קול תלויית מהירות".

התכונה הזו נקראת GALA, ברירת המחדל שלה היא 2 בתפריט. ניתן לקבוע רגישות מ-1 עד 9.

במידה ורצונך להפסיק את פעילות GALA, סובב את כפתור 7 עד הסוף נגד כוון השעון. כפתור 7 זה הכפתור הימני.

מתוך ספר הרדיו של גולף TSI, הדגם הכולל MP3.

• תוכן חדש...