Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לרכישת disk on key בנפח 16/32GB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת,

איזה חברה מומלצת יותר והיכן ניתן לרכוש בזול?

מיועד לחיבור לרדיו דיסק לרכב של חבר.

תודה!

פורסם

לא קיים דבר כזה. DOK הכי גדולים שיש היום זה 8GB.

לגבי הנפחי שאמרת, יש לך שתי דרכים - לקנות דיסק קשיח חיצוני (ואז תוכל לקנות גם טרהבייט), רק שהוא גם דורש מקור מתח חיצוני (יכול להיות שקיימים דגמים שפועלים משקע המצית ברכב).

אופציה שניה - לקנות נגן MP3 נוסח אייפוד עם דיסק קשיח מובנה וסוללה כמובן, ואז יהיה לך בערך את הנפחים שרצית, רק שאז מדובר בהשקעה של מאות עד אלפי שקלים, וגם תצטרך להטעין מדי פעם את הסוללה/לחבר ספק כח הפועל משקע המצית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סתם לשם הסקרנות, מדוע 16/32 גיגה? ב- 4 גיגה נכנסים למעלה מאלף שירים. באופיס דיפו היה מבצע שבוע שעבר, שבטח יחזור, 4 גיגה של סן-דיסק ב - 130 ש"ח.

ארז רונן

פורסם

יש יותר זולים מה"מבצעים" של אופיס דיפו.

שבוע שעבר קניתי סן דיסק 4 גיגה במשו כמו 80 שקל באייבורי

פורסם
סתם לשם הסקרנות, מדוע 16/32 גיגה? ב- 4 גיגה נכנסים למעלה מאלף שירים. באופיס דיפו היה מבצע שבוע שעבר, שבטח יחזור, 4 גיגה של סן-דיסק ב - 130 ש"ח.

אצלי יש 80G שירים ...

ו 120G קליפים , כל אחד והדרישות שלו ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

סתם בשביל הקטע, למנהל IT אצלנו רכשו לפני שבוע מחשב נייד, ששוקל פחות מקילו וחצי - עם מסך 13.3" :)

מדובר במחשב ללא דיסק קשיח - אלא דיסק FLASH בנפח 67 גיגה.

כך שהכל אפשרי וקיים :)

פורסם

אני יודע שקיים בשוק

אני מודע לקישורים בזאפ

אני מעוניין בהמלצות יותר קונקרטיות באם למישהו יש מידע על חברה מומלצת יותר או פחות

והאם יש מידע לגבי מקום לרכישת כרטיס זיכרון בזול שלא מופיע בזאפ

תודה

פורסם

כול עוד זה לא איזה יצרן לא ידוע אפשר לקנות לדעתי בראש שקט.

מחיר יותר זול מזאפ יכול להיות שתימצא אבל אולי אולי בסכום שיהיה זהה לסכום שתבזבז על החיפושים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני יודע שקיים בשוק

אני מודע לקישורים בזאפ

אני מעוניין בהמלצות יותר קונקרטיות באם למישהו יש מידע על חברה מומלצת יותר או פחות

והאם יש מידע לגבי מקום לרכישת כרטיס זיכרון בזול שלא מופיע בזאפ

תודה

מדובר ברמת העיקרון בזכרונות "בטא", מדובר בגימיק, חכה קצת זמן (אם לא דחוף) לגרסאות חדשות וירידת מחירים בהתאם.

לא סתם לחברות גדולות כמו סמסונג, וסאן דיסק אין בשוק כאלה זכרונות.

כול עוד זה לא איזה יצרן לא ידוע אפשר לקנות לדעתי בראש שקט.

.

ידוע שחלק מהחברות הגדולות, קונות את המוצרים מחברות קטנות ומחליפות את הלוגו. (לדוגמא סוני קונה פלזמות מפיוג'יסטו,הזיון של מיקרוספוט מיוצר ע"י טושיבה, ויש עוד מלא דוגמאות) החברות הגדולות משקיעות במחקרים שיראו שהמוצר שהם קונים אמין,במידת הצורך משפרים, ואז שמות את הלוגו.

במוצרי זכרונות יש כמה יצרניות(עצמאיות) בודדות הבולטות בינהן סמסונג וסאן דיסק.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

Mac Book Air

http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7827

11k וגם אתה יכול להרשות לעצמך.

סתם בשביל הקטע, למנהל IT אצלנו רכשו לפני שבוע מחשב נייד, ששוקל פחות מקילו וחצי - עם מסך 13.3" :)

מדובר במחשב ללא דיסק קשיח - אלא דיסק FLASH בנפח 67 גיגה.

כך שהכל אפשרי וקיים :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

טוב לאחר שאף אחד לא באמת נתן לך פתרון, הינה הפתרון:

מחירים טובים וחנות מאוד אמינה:

16 גי'גה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=956

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974

ו 32 ג'יגה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2663

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2662

מחירים טובים בהחלט, עכשיו לכל המתנגדים או הספקים, אגב, החברה הזאת מייצרת זכרונות איכותיים בעלי ביצועים גבוהים מאוד של זכרונות לשוק זכרונות המחשבים וכו', לידע כללי.

שווה מאוד במחירים הללו.

דרך אגב החנות מאוד מאוד אמינה ומוכרת ואני אישית הזמנתי משם כמה דברים, היא מוכרת בכל פורום מחשבים.

פורסם

OCZ מבחינת זיכורנות כאלו ושל מחשב (ועל הדרך ספקים ועוד הרבה דברים) היא חברה מצויינת , יש להם אחלה מוצרים .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מחזק !!! עקב נסיון מוצלח עם החברה.

• תוכן חדש...