Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב יצא מצבע ופחחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן יצא יפה מאוד. אני צריך לגבות כמה חובות מאנשים, מתאים לך לבוא ורק לעמוד ליד עם האוטו? :)

איך הסתדרת בסוף עם השילוח של הבודי קיט?

לא הסתדרתי. מצאתי אחד מקורי למכירה בארץ.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה כמו עבודה יפה.

אפשר לשאול כמה עלה?

מי בעל המקצוע שעשה אותה?

כמה זמן לקח?

פי הגימור זה נראה כאילו עברו על האוטו בסוף עם שלייף-סבון כדי ליצור את הגימור הזה, האם זה באמת ככה או שהגימור הוא מרקם "תפוז" ?

בכל מקרה, מהתמונות נראה מעולה, כל הכבוד על ההשקעה.

רון.

בעלי המקצוע זה אחמד ומוניר ממוסך פחחות שלהם בכפר כנא. אם תרצה פרטים יותר מדוייקים בפרטי. לקח חודש. מחיר לא ברצפה אבל לדעתי היה שווה. וכן עשו לו בסוף שלייף סבון......

• אחראי פורום
פורסם

אחת היפות, אין ספק.

כל הכבוד על ההשקעה בה.

לא תכננת להעביר את כנפי ה-M3 מהרכב השני?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בהתחלה תכננתי להעביר את הכנפיים מה"m3" לאוטו שלי ולבנות לה פגוש מקורי של m ואחורי. אבל זה יוצא יותר יקר וצריך לעשות התאמות וצריך לחתוך פה ושם פח באוטו שלי ולך תדע בסוף איך כל זה היה יוצא....אז החלטתי ללכת על קיט מקורי של חברת במוו (מ טכניק1)ולשפץ שיראה מקורי ויפה.

אם מישהו רוצה האוטו ההוא למכירה:

dsc00169cy3.jpg

dsc00170yv7.jpg

dsc00173xz1.jpg

dsc00185tk5.jpg

2500 ש"ח....רק בוא וקחו אותו. (אין רשיונות). הקיט אגב ניראה כמו קיט גרמני ואיכותי...לא משהו שבנו פה בארץ.

• תוכן חדש...