Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר אוטומט ברכב נותן דפיקה די חזקה במעבר מ-N ל-D

במעבר מ-N ל-R אין שום בעיה וההעברה חלקה

בנסיעה העברת הילוכים כלפי מעלה עוברת חלק אבל בירידה ישנה דפיקה רק בין הילוך שלישי לשני

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ?

תודה מראש

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

יש לרשום בכותרת גם את שנת הייצור!

כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

אנא הקפד להבא.

תודה

ההנהלה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סביר ששבור לך קפיץ אקומולאטור N-D בבלוק שסתומים.

הוא נמצא מתחת לפחית מתכת עם 4 ברגים T27.

צריך לפרק את הבלוק מהגיר, ולפתוח את הפחית בצד הבלוק. בהחזרת הבלוק שים לב שהמנוף הידני במקום, הפין של הP במקום והמוביל של כבק הקיק במקום.

פורסם

לדניסאן - הרכב הוא קרבורטור

לספי - תודה רבה, השאלה האם תיקון כזה מחייב הסרת הגיר או שניתן לבצעו כשהוא מורכב ברכב ?

תודה

פורסם

רפי / ספי תודה, האם תוכלו לציין לי בתמונה המצ"ב איזו מהקפיצים שייך לאקומולאטור D-N (איזה מספר חלק/ים)

תודה מראש

4hp143r.gif

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני צריך עזרה קטנה ודחופה !

היום בבוקר פירקתי את מוח הגיר כדי להחליף את הקפיצים ואכן כמו שחשבו רפי וספי באמת שני הקפיצים היו שבורים מצ"ב תמונה Broken

טעות אחת עשיתי בכך שפירקתי את כל הברגים ולא ידעתי שמספיק רק חלק מהברגים כדי להוריד את המוח מבלי שהוא יפורך לחלקי משנה.

אז לכל מי שיעשה זאת בעתיד מצ"ב תמונה Screw של 10 הברגים שיש לפרק כדי להוריד את המוח מבלי לפרקו לחלקי משנה, ניתן לראות את החורים הריקים.

לסיום. בגלל שאני פירקתי את המוח לחלקי משנה נפלו לי 2 גולות ואני לא בטוח ב-100% לגבי מיקומם. מצ"ב תמונה Ball1 עם איפה ששמתי את הגולות, בעיגולים הירוקים. ותמונה Ball2 עם מיקום הגולות, בעיגולים הירוקים, לאחר סגירת הפלטה.

אני בספק לגבי אם הגולות היו צריכות להיות בשני המיקומים המסומנים בעיגולים אדומים.

אם למישהו יש מושג אני אשמח מאוד.

תודה

ירון

Broken.JPG

Screw.JPG

Ball1.JPG

Ball2.JPG

פורסם

מצ"ב תמונות נוספות. להלן הסבר:

במידה והגולות יהיו במיקום הירוק בתמונה Ball1 הם ייראו במיקום הירוק בתמונה Plate1 ולא יראו כלל בצד השני של הבלוק Plate2.

במידה והגולות יהיו במיקום האדום בתמונה Ball1 הם לא ייראו כלל בתמונה Plate1 הם כאילו יהיו מתחת לפילטר והחורים מהצד השני של הבלוק הם האדומים בתמונה Plate2.

כפי שהסברתי, קשה לי להאמין שהם צריכים להיות במיקום האדום מכיוון שאם שמים את הגולות במיקומים האדומים הם יכולים לנוע לצידי התעלות ולא רק למעלה ולמטה ואולי אף להיתקע שם.

אשמח אם מישהו יוכל לחזק את השערתי,

תודה מראש וחג שמח

ירון

Plate1.JPG

plate2.JPG

Ball1.JPG

פורסם

תודה לכל מי שעזר ותמך.

החלפת הקפיצים השבורים אכן פתרה את הבעיה.

לספי תודה על הטיפ לגבי מצב המנוף. רק קומבינה של חוט ברזל שקיבעה אותו במצב אנכי איפשרה החזרת הבלוק במצב בו המנוף יכנס בדיוק למקום המתאים.

שבת שלום

ירון

• תוכן חדש...