Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפה (ראויה) לטויוטה קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שאלה לא פשוטה. אבי נכה צה"ל (יוה"כ) רכש לפני מספר שנים טויוטה קורולה GLI אוט' בהנחה ממשרד הביטחון.

הרכב נסע משהו כמו 150 אלף ק"מ עם 0 תקלות ושרת נאמנה את בעליו.

כחלק מההסדר עם משרד הביטחון אבי מחוייב להחליף את הרכב בהקדם האפשרי, וזאת ע"מ שיוכל להמשיך ולהנות מההנחה של משרד הבטחון (לא סגור על הסכום המלא אבל זה באיזור ה40% מסכום הרכב).

עד כאן הממבו ג'מבו, כעת לשאלה:

האם להחליף לטויוטה (ראה ערך גיר רובוטי) קורולה החדשה?

האם שמירת הערך שלה זהה לשמירת הערך (הפנטסטי) של הדגם הקודם?

האם לקחת רכב אחר מאותה קטגוריה? מגאן? פוקוס? לאנסר? אחר?

כרגיל, חשובה שמירת הערך, אמינות, נוחות וכו. ביצועים לא חשובים כלל (סוסים לא מעניינים את אבא'לה).

כמוכן חשוב מאוד שערך הרכב יהיה באיזור ה120 אלף ש"ח, וזאת ע"מ שההפרש עם הטויוטה ה'יוצאת' לא יהיה גדול - אם בכלל (אני מזכיר, אחרי ההנחה ממשרד הבטחון מחיר הטויוטה ה'יוצאת' כמעט זהה למחיר החדשה).

אנא נסו לתת לי את דעתכם בצורה אובייקטיבית ככל האפשר, ללא דעות קדומות ובלי לסטות מהנושא ("הגיר הרובוטי...לאן" וכיוב')

למען גילויי נאות אני בן 31 ולא מבין יותר מדי בעניין. רוב שנותיי המוטוריות חלפו על דוג"ים, ובמכוניות אין לי ממש מושג.

תודה מראש לכל המגיבים, ובכלל על הסבלנות,

רון.

פורסם

ההבדל בין הגיר האוטומטי לרובוטי בנסיעה די משמעותי ואם ניתן לבצע נסיעת מבחן הייתי ממליץ לכם לעשות זאת לפני החלטה על קנייה.

הטויוטה היא הרכב הטוב ביותר בקטגורייה שהוצעה (חבל שלא הציעו לכם סיוויק) אבל גם פורד פוקוס בהחלט אופצייה מצויינת כמחליפה.

מיצובישי לנסר מככבת בחברות הליסינג /השכרה ולאורך זמן גם היא וגם המגאן לא ישמרו על ערכן באופן סביר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אף אחד לא יכול לנבא לך אמינות של רכבים מסויימים, אתה מוזמן לקרוא כאן את עלילות הטויוטה קורולה החדשה ולהבין שהעובדה שיש למכונית את הסמל של טויוטה לא מבטיח תעודת אחריות.

השוק היום מלא במשפחתיות טובות מאוד שלכל אחת מהן יש את היתרונות שלה.

המזדה 3 רכב מצויין ומהנה לנהיגה.

המגאן רכב נוח, מרווח מאוד ובטיחותי.

הסקודה אוקטביה יכולה להתאים.

הסיאט לאון יכולה לחרוג קצת מהתקציב אבל עדיין להתאים.

בקיצור, מבלי להיכנס לדרישות אמיתיות מהרכב ולא לתחזיות של מגדת עתידות, לא נוכל לעזור.

פורסם

הסקודה אוקטביה יכולה להתאים.

אוקטביה היתרון שלה תא מטען ענק. אוקטביה חדשה גם יותר מרווחת מהישנה. מנוע דיזל מאוד נחמד וגיר DSG גם, מנוע 1.6 קצת עצלן, במיוחד עם מזגן ועליות. וגם המחיר הוא יותר מ-120ש"ח...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...