Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לארצות אירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיסה היא דווקא אופציה זולה לעבור מבריטניה לאירלנד,מדובר בטיסות low cost ויש הגבלה על משקל ושינויים אבל חוץ מזה אפשר לטוס בכמה עשרות יורו (מנסיון של כמה חברים שעשו את זה).

אירלנד במילה אחת מדהימה - יש שם חיי לילה ונופים ממכרים,רק קח בחשבון שכדי לטייל אותה כראוי חייבים רכב.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
קח בחשבון שכדי לטייל אותה כראוי חייבים רכב.

הרכבים שם מקולקלים.. ההגה בצד הלא נכון :screwy::loco:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה מספר לי - נסה אתה להיכנס לכיכר של 3 נתיבים כשהרכבים מגיעים מולך כשאישתך צורחת לך באוזן.

יוסי

פורסם

,רק קח בחשבון שכדי לטייל אותה כראוי חייבים רכב.

יוסי

לא חייבים רכב, יש כל יום טיולים לכל אירלנד באוטבוס ממוזג עם מדריך. וכל מה שצריך זה פשוט להגיע כמה ימים לפני לתחנת אוטבוסים המרכזית של דבלין לגשת למודיעין לשואל איזה טיולים יש ולקנות כרטיס...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

כן אם אתה אוהב טיולים מאורגנים בקבוצות זה נוח,אני אישית לא סובל את סוג הטיול הזה ומטייל רק עמצאית.מה גם שבמאורגן ייקחו אותך לכל האתריים התיירותיים, והקסם באירלנד הוא להגיע לכל העיירות הקטנות והמקומות שלא מופיעים כחובה במדריך למטייל.

יוסי

פורסם
כן אם אתה אוהב טיולים מאורגנים בקבוצות זה נוח,אני אישית לא סובל את סוג הטיול הזה ומטייל רק עמצאית.מה גם שבמאורגן ייקחו אותך לכל האתריים התיירותיים, והקסם באירלנד הוא להגיע לכל העיירות הקטנות והמקומות שלא מופיעים כחובה במדריך למטייל.

יוסי

דווקא לא ככה, המדריך הוא הנהג :-) מביא אותך לאתרים / שמורות וכו, זורק אותך לכמה שעות אחרי שהסביר קצת בנסיעה על המקום והטיול נעשה עצמאית לא בקבוצה... אבל בהחלט זה לא כמו לטייל לבד.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

כן אבל עדיין הוא ייקח אותך לאתרי "חובה",אני הכי נהנתי באירלנד כשטעיתנו בדרך והגענו לכל מיני מקומות שלא תיכננו,מה גם שהשילוט שם מעולה והאנשים כל כל נחמדים ויוצאים מגדרם לעזור ככה שממש לא קשה לטייל עם רכב ומפה.

אנחנו גם ישנו בקמפינגים שנמצאים בכמות גדולה וברמה גבוהה מאוד.

כל הת'רד הזה עושה לי חשק לחזור שם לאיזה שבוע.:?

פורסם
אני הכי נהנתי באירלנד כשטעיתנו בדרך והגענו לכל מיני מקומות שלא תיכננו

+1 !

בגרמניה ושוויץ הכי כיף היה, אחרי שהגענו למקום שתכננו מראש, לנסוע הפוך ממה שאומר הGPS ולראות איזה מקומות מדהימים יש אצלהם.

באיזה מקומות עובר כביש (מתחת למפל, באמצע יער, על קצה צוק ענק וכו').

דברים שסתם ככה אתה לא תראה - כי זאת פשוט לא "אטרקציה" שהיא MUST SEE לפי חברות הטיולים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה רבה על העצות והחוויות שהעלתם כאן, להשכיר רכב לא ישכירו לנו כי אנחנו מתחת לגיל

המתאים.

חשבנו לצאת להפלגה מאנגליה באירופה ל-15 יום, אבל לאחר בירור קצר הסתבר שצעירים אין שם

אלה רק אנשים מבוגרים ועשירים שבאים להתפאנן.

לארגן טיול באירופה באופן עצמאי קשה מאוד, ובדיוק על הדרך העלו לנו רעיון חדש:

אנשים מכל העולם מגילאים 18-35 נפגשים באנגליה ומשם יוצאים לסיבוב באירופה ל-21 יום, יש כמובן

טיולים של פחות ימים ושל יותר ימים, תלוי בתקציב שלכם. כמובן שהכל מסודר זה לא איזה פורום שמחבר ביניהם,

אלה חברה מסודרת הדואגת לכל הנושא של הטיולים הלינה וכ'ו.

אם מישהו שמע, עשה את זה, מוזמן לעלות חוויות.

האתר: www.contiki.com

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אתה צעיר

הסיכונים הגלומים בארופה הם לא כאלו המחייבים טיול מאורגן

תאמין לי, כמה לילות נתקעתי עם חבר בשעה מאוד מאוחרת בלי מקום לישון, ומצאנו

אתה יכול להימנע מזה על ידי שימוש באתר HOSTELWORLD ותיכנון מראש

כלומר מחרתיים אני שם אז צריך להזמין הוסטל שם (בסופי שבוע צריך כמה ימים טובים מראש- למרות שז לא העונה)

זה מה שאני עשיתי בארופה אחרי איפוס על עצמי

יום יומיים לפני מברר לאן אני רוצה להגיע

מזמין לשם הוסטל- לוקח את הוראות ההכוונה המצויינות מהאתר שמכוונות מהמרכזית להוסטל

עולה על הרכבת או אוטובוס

יורד במרכזית, לוקח מפה מהטוריסט אופיס בכל תחנה מרכזית בעיר

מגיע ללהוסטל , מטייל,מכיר אנשים, יוצאים מבלים וחוזר חלילה

אין פשוט מזה, איך תהנה בטיול אם רק אותם אנשים שמפחדים לסמוך על עצמם?

לא מעט ימים עליתי על רכבת לכיוון מסויים וירדתי שקמתי

ולא מעט פעמים הזמנתי הוסטל שבוע מראש במקום ממש מבוקש

הכל זה עניין של איזון

נ.ב מרכזיוןת של מקום נמדדת לפי כמות המקדונלדס והברגר קינג בסביבה

אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן לפנות בפרטי ולראות איך תוך מעט זמן אני בונה לך אחלה טיול כולל מקומות לינה רכבות וכו'

פורסם

בהצלחה ביורוטריפ =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
תודה רבה על העצות והחוויות שהעלתם כאן, להשכיר רכב לא ישכירו לנו כי אנחנו מתחת לגיל

המתאים.

חשבנו לצאת להפלגה מאנגליה באירופה ל-15 יום, אבל לאחר בירור קצר הסתבר שצעירים אין שם

אלה רק אנשים מבוגרים ועשירים שבאים להתפאנן.

לארגן טיול באירופה באופן עצמאי קשה מאוד, ובדיוק על הדרך העלו לנו רעיון חדש:

אנשים מכל העולם מגילאים 18-35 נפגשים באנגליה ומשם יוצאים לסיבוב באירופה ל-21 יום, יש כמובן

טיולים של פחות ימים ושל יותר ימים, תלוי בתקציב שלכם. כמובן שהכל מסודר זה לא איזה פורום שמחבר ביניהם,

אלה חברה מסודרת הדואגת לכל הנושא של הטיולים הלינה וכ'ו.

אם מישהו שמע, עשה את זה, מוזמן לעלות חוויות.

האתר: www.contiki.com

טיול של קונטיקי עשיתי כשהייתי בסוף התיכון (וואו, לפני 12 שנה בערך) היה כיף לאללה. מלא חבר'ה צעירים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מאנגליה לאירלנד? בטיסה? הכי זול?

נראה לי שאתה טיפה מתבלבל..

כן, מאנגליה לדאבלין הכי זול ומהיר בטיסה. טיסה של 10 - 20 יורו בערך. (36 יורו הטיסו אותי מדאבלין לאמסטרדם)

פורסם

כיף לאללה.

מצד שני, אני עדיין אוהב יותר לטייל באופן עצמאי, אבל זה לוקח יותר זמן :)

• תוכן חדש...