Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודת הגה ילדותית משהו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן סרטון שמדגים טכניקות חדשות לשליטה בהגה icon_arrow.gif

ישנו חיסרון קל בשימוש עם הגה שמותקנת בו כרית אויר...

דארוויניזם במיטבו icon_idea.gif

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש אנשים שמקבלים אחריות רק כשהמציאות מכה בהם, מה שהכי מצער זה שהקורבן הפונטנציאלי הינו תם.

זה נכון לא רק לגבי המקרה הזה, פה זו התגלמות הטימטום.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם כבר, למה היא לא תלתה את התינוק מהמראה עם חבל על הצוואר?

או - יותר סדיסטי - לעשות חור במכסה מנוע, לשים שם מוט באורך כ-חצי מטר ולשפד את התינוק עליו. או לקשור את עגלת התינוק לוו גרירה.

היא לא חשבה שאם תיפתח כרית אוויר, הילד שלה יהפוך לכמה חתיכות בשר לא קשורות אחת לשניה?

זה מזכיר לי איזה יום שאני נוסע, ורואה משפחה ישראלית טיפוסית - אבא, אמא וילד כבן 7. עכשיו רוחב המדרכה שהם הולכים עליה מספיק לשני אנשים. אז מי הולך על הכביש? נכון, הילד. השיקול שלהם היה כנראה שאם זה ימות, אולי הבא ייצא נורמלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פשוט עצוב ליראות את זה. זה ממש התעללות בילדים, הוא אפילו לא מסוגל להגיד כלום עוד..זבל של אנשים!

:-) just smile
פורסם

דוגמא נחמדה לזבל של הורים, זבל של אנשים.

מה היה קורה אם היה צץ מולו מכשול בכביש מול העיניים? מטה את ההגה באגרסיביות ביחד עם התינוק?

אם התינוק היה יושב על הברכיים הייתי עוד סופג את זה. אבל להושיב אותו בתוך גלגל ההגה? איזה מן טמטום?

לעשות לילד שלך סיבוב של 360 מעלות בפנייה חדה קדימה ואחורה? מאוד בטיחותי ואחראי, באמת יפה.

GS300.

פורסם

אני לא מבין כלום , זה בערבית

רגע, :screwy:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אאוץ'. :shock:

אחד הסרטונים הכי מפחידים שראיתי לאחרונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הקטע בסוף בסרטון הראשון הרג אותי! ענק! :lol:

בסרטון השני, כמעט והמשאית עלתה על הילדה... איזה אנשים מפגרים יש בעולם הזה! :roll:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...