Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה העלות של מנוע של שברולט קמרו בנפח3200? איזה עוד רכב חולק אותו מנוע? מה עדיף לשפץ את המנוע הקיים? אני מעונין לקנות את האוטו רק שאני רוצה לדעת למה אני ניכנס תודה מראש

פורסם

במקרה כזה.. כבר עדיף למצוא מנוע ולהכניס אותו מאשר לפתוח

או אם אתה יודע לפתוח לבד.. תפתח ותראה מה הנזק, החלקים לא יקרים על יתר המידה.

סה"כ זה מנוע שהיה נפוץ בעוד כמה רכבים.

אישית הייתי מסב אותו ל...:wink:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כדאי לבדוק את הרכב באופן כללי שמתאים לך, זאת לפני עניין המנוע, לא במקום, אם הכל מתאים, אולי כדאי לחפש מנוע בארץ, או אף בארה"ב.

ארה"ב היא גן עדן למכוניות ישנות על שלל החלקים בעבורם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אישית הייתי מסב אותו ל...:wink:

אני איתך באותו ראש .

אם כבר , אז כבר .

הייתי בודק במקום עם ניסיון הסבה למנוע גדול יותר , קרי 5700 , ומחיר קומפלט לכל הסיפור .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

השאלה אם זה אפשרי להגדיל את הנפח חוקי? אם אני מחליף למנוע גדול יותר מה קורה לגבי הגיר?

יש למישהו הערכה כמה עולה +- הסיפור הזה?

כמה כדי לשלם עבור אוטו כזה במידה וחיצוני הוא נראה טוב ?האוטו שנת 91

פורסם
אני ראיתי דור 3 6 צלייגר נמכרות באזור של ה 15 אלף שקל פלוס מינוס

איפה ראיתה מחירים כאלה? אני מחפש כבר הרבה זמן וכולם רוצים 40000 שח וזה עם המנוע הגמור רוצה 32000 שח . אני מחפש דגם עם הגג T

פורסם

אם אתה "הולך" על 91 , עדיף כבר למצוא כאן (שם) בארהב מודל עד 78 , כאספנות, מסודר.

תחשוב על זה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם אתה "הולך" על 91 , עדיף כבר למצוא כאן (שם) בארהב מודל עד 78 , כאספנות, מסודר.

תחשוב על זה.

דני

מה שלומך דני? במידה ואני יחליט ליבא משהו זה כבר יהיה קורבט או מוסטנג . אני כנראה פורש כרגע מענף האספנות הריצות אחרי חלקים נמאסו עלי והמגבלות שלי כרגע אחרי הפציעה בגב הורידו אותי מהמכוניות

פורסם

ה 8 עולות ממש ממש הרבה

תלוי גם איזה דגם... בוא נגיד שאם מישהו דורש על IROC 90 אלף שח אני ממש לא חושב שהוא מגזים...

לירוי בוא נגיד שלא יודע אם איזה גרוטעות התעסקת אבל אמרקאיות של השנים הללו אמינות נקודה.

בקשר ל 6 צלייגרדור 3 , יש אקזמפלרים שתוכל למצוא ב15 אלף אתה פשוט צריך לחפור.

במיוחד שאני מניח שהתכוונת ללבנה מהרצליה אז האוטו גם עומד איזה כמה שנים ככה שלך תדע מה עוד נדפק שם...

אני אישית לא להוט אחרי גג T במיוחד לאור העובדה שהגג בF בודי נותן חיזוק משמעותי לשילדה.

יש לי חבר מחדרה שקנה קאמרו 6 צלינדר שנת 92 ב 17 אלף והאוטו היה אפילו שמור מאד (חוץ מג`אנטים צבועים לורוד (לך תבין) )

עוד טיפ, נכון אתה מאזור הצפון, גש לחיפה יש בתחנת דלק בעיר התחתית בבית ליד ,קאמרו V8 לבנה, אני יודע שבזמנו היא נמכרה לבן אדם מאד בזול, לך תברר אולי הוא מעוניין למכור.

או שתשקיע עוד כסף ותעבור למודלים יותר חדשים.

ועוד טיפ אחרון... אישית הייתי משקיע ב V8 כי כל ה 6ים למניהם זה פשוט לא זה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...