Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

יש לי מחשב שקניתי מאייבורי לפי משהו כמו 3 שנים. היום הלכתי לחנות להחליף מאוורר בגלל בעיית התחממות (עזבו את זה שהמעבד כמה נשרף והוא נראה כאילו חיממו אותו עם מצת) ועל הדרך מראה לי הטכנאי שהלוח מחודש, הספק לא תואם ללוח ויש שם איזה קבל הרוס וכנראה כל הלוח בדרך לפח. אני חושב שזה ברור שאני לא ביקשתי לוח מחודש וספק לא תואם.

אני מתכוון ללכת לשם מחר למישהו יש רעיון מה לעשות ? יש מה לעשות בכלל ?

תודה !

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת לא הבנתי כלום מכל מה שניסית להסביר , תוכל לפרט בצורה טוב יותר בדיוק מה קורה אצלך במחשב , אולי אוכל לעזור לך איכשהו כי אני עובד עם אייבורי

פורסם
שלום חבר'ה,

יש לי מחשב שקניתי מאייבורי (מבלי להעליב, כבר אומר הכל...) לפי משהו כמו 3 שנים....(לך תוכיח אחרי 3 שנים...)

אני מתכוון ללכת לשם מחר למישהו יש רעיון מה לעשות ? יש מה לעשות בכלל ?

תודה !

שלום

מה שלומך?

אני מקווה שבסדר.

ברוכים הבאים למועדון. אני מכיר לפחות לפחות עוד 7 אנשים שקנו מחשב מהם ובוא נגיד...לא הכי מרוצים.

ראיתי תופעות מוזרות במחשבים שלהם. לא אומר שהם גרועים כי יש כאלה שמרוצים, אבל בוא ניצא מנקודת הנחה שיש בעיות.

א) איזה לוח אם יש לך?

ב)האם לדעתך (תעשה חישוב פשוט) הליכים משפטיים, יניבו תוצאות כל הכאב ראש (תהיה בטוח שאתה לא הראשון שתובע אותם אם תרצה) שיהיה לך שווה את זה? אם זה לפני 3 שנים אני מניח שלוח אם כזה לא יעבור את ה 300 שקלים+אחריות.

לדעתי- שווה לנסות ללכת אליהם, אבל תהיה בטוח במה שאתה אומר שלא יוצאיאו אותך מטומטם.

ראיתי כבר רמאויות במחשבים לא מעט ועברתי לא מעט עם מחשבים (אני גם מתעסק עם זה ביום-יום)

להבא דע- הזול בד"כ, עולה יקר. מאוד.

לא נורא, ככה לומדים.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לא נראה שיש מה לעשות, כולם נופלים בחרא הזה, יש כאלו שנופלים לשם יותר מפעם אחת (ההורים שלי), כי בדר"כ קונים מחשב קומפלט, וכשהוא נדפק אני מסדר אותו לבד בבית או זורקים וקונים אחר (תלוי מה הלך וכמה זמן המחשב היה בשימוש).

בינכו וכו אם תלך יתנערו מאחריות על זה שהמחשב בן 3 ואולי מסרת אותו למעבדה לצורך החלפת חלקים וקימבנו לך את כל המחשב בגלל שאתה לא מבין וכל מיני חרטאות אחרות.

את האמת ? יש לי מחשב שהוא אצלי כבר 8 שנים, כולו מוחלף מלבד לוח + מעבד (שזה העיקר) וזה מחשב שפתוח 24/7 מלבד הפסקות חשמל, אני לא אהסס לרכוש את המחשב הבא אצל אותו הבנאדם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אבל הספק לא תואם בכלל ללוח וזה חלקים מאצלם שלא החלפתי בחיים.

אני יכול ללכת אליהם בטענה שהם שמו ספק שלא מתאים ובגלל זה יש צרות ?

גועל נפש של חברה . גם לי היה מחשב שהחזיק 7 שנים עד לפני חצי שנה שהלך לי רק ההארדיסק.

פורסם

אני לא מבין למה לא תיקנת והמשכת להשתמש, הרדיסק זה לא דבר בעייתי וזה כדאי לתיקון.

לדעתי הם ינפנפו אותך משם, מעבר לזה ממה שאני זוכר על מחשבים שאני פתחתי ופרקתי בבית של ההורים שלי ובאו מאיבורי, אין מדבקות על החלקים (ככל הנראה לצרכי התנערות).

תקשיב, לנסות לא עולה כסף מלבד הדלק והזמן שתבזבז ובטח שיהיה שם בלאגן מחר על הבוקר כי זה שישי, יכול להיות שאם תרים קצת צעקות איומים בלאגנים ותשבש להם בעדינות את מערך העבודה, אולי תקבל הנחה משמעותית לרכישת מחשב אחר, סביר להניח שאת המחשב הנוכחי אף אחד כבר לא יסדר, חלקים למחשב שלפני 3 שנים זה בעיה להשיג.

פורסם

יש לי נסיון טוב איתם קניתי אצלם מספר מחשבים יחסית יקרים ואם היתה בעיה היא נפתרה תמיד בלי בעיה.

הבעיה היא שקונים את המפרט הזול עם לוח פשוט, ספק זבל ומאווררים של 12 שקל ואח"כ מאשימים את החנות.

תאשימו רק את עצמכם שקניתם זול.

ולפותח השירשור WTF !!! על מה אתה בכלל מדבר אי אפשר להבין דבר וחצי דבר מהמלל שלך.

נסה שוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא תיקנתי כי המחשב יחסית ישן ויש לנו עוד אחד שהוא בסדר אז לא ראיתי טעם אולי אני יתפוס יוזמה ויחפש איזה הארדיסק משומש מחבר..

אני לא מבין איך קניתי משם ואיך אנשים ממשיכים לקנות שם. עד שהם לא יגיעו ל"שומר מסך עם אמנון לוי" שום דבר לא יעצור אותם.

בכל אופן אני אלך מחר או יום ראשון ונראה מה יהיה ..

תודה בכל אופן ושיהיה אחלה סופשבוע !

פורסם

אייבורי,אומר הכול.

תאמת יש לי מחשב שלהם גם משהו כמו 3 שנים,ואין לי ממש טענות כלפי המארז,מה שכן הוא שירות על הפנים.

אני אישית בפעם היחידה שהגעתי אליהם ביגלל מאוורר רועש,ראיתי במו עיני איך עובדים על אנשים בעיניים,ואפילו הייתה אישה אחת שהתחילה לעשות להם בלאגן על זה שהם החליפו לה משהוא בלי בקשה שלה,יצא האחראי מעבדה כניראה ואמר לה "טוב גברת תסתמי את הפה,פה ניגמר הוויכוח הזה,יש לך בעיות?לכי מפה",וזה אחרי שעה של צעקות על העובדים שם.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חביבי שמתי בסביבות ה 5 אלף למחשב סביר ולא יותר. אם זה זול אז כנראה אין לך ערך לכסף. אבל מה קורה שבא בן אדם שלא מבין במחשבים יושב עם הנציג, וזה המפרט שסידר לו הנציג?

היום אני רואה ששמו לי ספק של 250 וואט שלא מתאים ללוח בכלל. נשמע לך הגיוני ? גם לי לא.

תמשיך לקנות שם ותהנה אבל אני מכיר יותר מ 5 מחשבים שנקנו משם ובכולם היו בעיות אז אל תספר לי סיפורים.

קיצור חברה אני אישית, בשביל חסכון של 500 שקל, לחנות הזאת לא מתקרב יותר !

פורסם
אבל הספק לא תואם בכלל ללוח וזה חלקים מאצלם שלא החלפתי בחיים.

אני יכול ללכת אליהם בטענה שהם שמו ספק שלא מתאים ובגלל זה יש צרות ?

גועל נפש של חברה . גם לי היה מחשב שהחזיק 7 שנים עד לפני חצי שנה שהלך לי רק ההארדיסק.

מה זה החרטה הזאת, "הספק לא תואם את הלקוח" אם הלוח אם, הוא עם שקע 24 פין והספק תקע 20 פין זה ממש לא אומר שזה לא תואם, יש לוחות שאין להם בעיה לעבוד ככה, ועובדתית המחשב שלך עובד כבר 3 שנים, נדלק נכבה וכו'

אם הלוח 20 פין והתקע 24 פין וחתכו את ה4 הקיצונים זה גם תקין לחלוטין !

פורסם

סולל הדרך, במחשב האחרון שנרכש ע"י ההורים שלי דרכם, ניסיתי בכוח לרכוש חלקים יותר יקרים מהמפרטים המוצעים ב"מבצע", נציג המכירות הפציר שזה מיותר וזה וזה וזה, אני מניח שהם קונים סטוקים של מוצר ולכן יש להם את הדחיפה למכור רק אותו וכמה שיותר, מה האיכות של החלקים ? בנתיים אני לא יודע כלום המחשבים עדיין חדשים מידי, חוץ מהעובדה שב 2 המחשבים שיש המאוררים עושים רעש של מנוע טורבו דיזל כמו בטויוטה היילקס.

פורסם

אוי אוי אוי... ועוד פעם אוי.

אייבורי היא חנות המחשבים הכי גרוע בכל המדינה(אולי מלבד KSP).

נאמר שוב פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים.

קראתי עדות של אחד העבודים איזה הוראות הם קיבלו מהמנהלים. זוועה שפוט.

אבל נראה לי שצריך לסגור את השרשור, הם עוד עלולים לתבוע את מנהלי הפורום על "הוצאת דיבה" כמו שהם עשו כנגד עשרות פורמי מחשבים בעבר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כמו בכל דבר יש דעות לכאן ולכאן,מנסיון איתם דעתי שונה ממכם,יש לי 3 מחשבים מאיבורי,אחד נייד ושתיים נייחים,אני אחד שמבין בחומרת המחשבים,לפני הפעם הראשונה שקניתי משם שמעתי כל מיני סיפורים על חלקים לא מקוריים,סוג ב וכאלה...

לאחר ההזמנה הראשונה, לפני שלקחתי מהמחסן את המחשב, ביקשתי שיפתחו את המארז לבדוק את כלל המכלולים כולל המעבד!

מיותר לציין שכל החלקים מקוריים ותואמים את ההזמנה.

המחשב הראשון נמצא אצלי משהו כמו 4 שנים שבעיה היחדה שהיית לו היא הצורב,שהוחלף במעבדת החברה לאחד חדש.

לסיכום:כמובן יש כאלה שלא מרוצים מהם,כמו בכל ספק שמשרת את הלקוח,אך אני אישית קיבלתי תמורה מצויינת לכסף שלי.

ולא אני לא עבוד באיבורי,ואין לי קשר כזה או אכיף אליהם חוץ מרכישת 3 המחשבים.

פורסם

לפני כשנה קרוב משפחה נדפק מחברת אייבורי, מכרו לו לוח אם תקול.

מהסיבה הזאת ויתרתי על החברה הזאת, רכשתי חלקים דרך האינטרנט (סקאי פי.סי), והרכבתי אותם בעזרת חבר.

בסופו של דבר המחשב יצא הרבה יותר זול והרבה יותר איכותי.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...