Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי ויי רי.

כל מילה אחרת מיותרתנ

אני עובד בתחום.

עשרות אם לא מאות ואולי אפילו אלפים אכלו מהחברה הזאת קש.

הכל שם מקובמן.

דיסקים לוחות וזכרונות NONAME.

זיופים ומוצרים שעברו שיפוץ.

יש לי מקור שעבד שם בתור אחראי מעבדה באחד הסניפים.

לא להתקרב.

ולכל המאושרים בחלקם - מה נאמר. על הדחקה עצמית שמעתם?

מספיק לכתוב את המילה "אייבורי" בגוגל.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בדיעה שאם אתה מזמין מחשב שמבוסס על רכיבים ממותגים מוכרים בלבד, ולא על הדילים הזולים שיש באינטרנט ובפרסומים השונים - הסיכוי לנפילה הוא נמוך.

ואני מדבר על ספק מותג , לוח אם מותג , מעבד אינטל עם תעודה (אתה בודק את המעבד בזמן אספקת המחשב), זכרון של חברה ידועה וכו'....

עם זאת, לאחרונה רכשתי 5 מחשבים עבור החברה בה אני עובד ,מחברת אקסלנט המתחדשת, ואני חייב לציין שהתרשמתי והופתעתי מאוד מאוד לטובה.

עבודת הרכבה נקייה, מסודרת, הכל מוסטרפ ואפילו הכבל SATA מסולסל בצורה כזו שלא יגע בשומדבר.

איכות ברמה של מחשב מותג.

הספק הקודם שלנו בחברה היה אייבורי וגם עם המחשבים שלהם לא היו בעיות כלל. אבל לדעתי שווה לשלם עוד 15 אחוז ולקבל מוצר הרבה יותר איכותי ומקום שמתייחס אליך כמו שצריך כי אתה אחד מכמה עשרות לקוחות קבועים בסניף ולא אחד מתוך עשרות אלפים.

הבעיה שלי עם אייבורי הם דווקא אנשי המכירות האנטיפטים שלא עונים לטלפונים אף פעם ומתייחסים חרא לאנשים,

למעשה קיים מצב אבסורדי שבו בחודש אוקטובר הכנסתי להם הזמנה על 3 מחשבים (הלכתי פיזית לסניף), ועד היום לא יצרו איתי קשר...! ניסיתי אין ספור פעמים לראות אם היא מוכנה,ובסוף התייאשתי ועברתי לאקסלנט - צעד מבריק.

לאחרונה יצא לי "לבדוק" את השירות של אקסלנט- רכשתי מסך LCD של LG ולאחר שחיברתי אותו במשרד, התברר שיש לו פיקסל מת. מכיוון שזה מסך מדגם מאוד לא נפוץ שגם ככה חיכיתי שיגיע הרבה זמן , ומכיוון שהחלטתי שלא מתאים לי לעבוד עם פיקסל מת, ניגשתי לסניף , ולמרות שלפי המדיניות הברורה ותעודת האחריות , המסך מוחלף רק במקרה של 3 פיקסלים מתים רצופים, הסכימו לעשות זאת בשבילי ולקחו את הסיכון מול LG על עצמם, נתנו לי מסך חליפי (חדש של סמסונג) וכעבור שבוע שבועיים קיבלתי מסך חדש.

אני מעריך שבמקום כמו אייבורי היו מפנים אותי לשבור את הראש עם השירות של LG....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עבודת הרכבה נקייה, מסודרת, הכל מוסטרפ ואפילו הכבל SATA מסולסל בצורה כזו שלא יגע בשומדבר.

יש אנשים שלא מעריכים נכון כמה חשוב הסדר בתוך המחשב.

אני רואה על מחשבי IBM שאיתם אני מתעסק בעיקר בדגמי 8107 ו 8189 שיש בלאגן בחוטים ישנן המון בעיות, רעשים מהמאוור וכמו כן גם הרבה פעמים שהכבלים פוגעים במאוור של המעבד ויוצרים בעיות נוספות של התחממות.

לעומת זאת, במחשבי Optiplex 745,620 של DELL החדשים שקיבלנו הכל מסודר ובנתיים אין הרבה בעיות כמו ה IBM הדיי חדשים גם בדגמי ה 8143.

כמו כן המחשב שלי, חברתHP דגם d330m עלה לי יקר אבל כבר כמעט 5 שנים אצלי ועובד נון-סטופ חוץ מנקיון מדי פעם של אבק שום תקלה.

הכל מסודר מבפנים ונקי.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

הכל שם מקובמן.

דיסקים לוחות וזכרונות NONAME.

זיופים ומוצרים שעברו שיפוץ.

גיליתי שאצלי במחשב הכל ככה. זה כנראה ההרכב שעושה את אייבורי למצליחים.

ולמי שאמר פה "אם הולכים על חברות ודגמים מוכרים, הסיכוי לנפילה הוא נמוך", אל תיהיה בטוח, במיוחד לא אצל "אייבורי מחשבים"!

פורסם

כמו שכבר אמרו פה, הדעות מתחלקות ל-2.

לי אישית יש נסיון של כמה שנים מול אייבורי,הן ברכישת 2 מחשבים והן ברכישת חלקי חומרה אחרים (זכרונות,כוננים קשיחים וכדומה),ולא נתקלתי באף בעייה.

גם אני ביקשתי מהם מיד עם קבלת המחשב לפתוח את המארז,ווידאתי את הימצאות כל החלקים שהזמנתי ע"פ המפרט המדוייק כולל דגם וסידרה של כל רכיב,והכל היה בדיוק ע"פ התכנון.

לפותח השרשור,

משהו פה קצת תמוהה....

אני די בטוח שאם היית פותח את השרשור עם כותרת אחרת ולא היית מציין שהמחשב נרכש מאייבורי,רוב האנשים היו אומרים לך שככל הנראה הספק כוח של המחשב הלך בלי קשר לתאימותו ללוח האם,והיו פשוט אומרים לך להחליף את ספק הכוח.

אם ספק הכוח שלך לא היה מתאים למחשב בגלל מתח נמוך מדי אז היו נוצרות לך בעיות עם המחשב כבר עם קנייתו.

אם הספק כוח שלך היה חזק מדי למחשב (לא שמעתי על זה כי הספק מווסת את עצמו),אבל נניח שהוא באמת היה חזק מדי, שוב, כנראה שהמחשב שלך היה נדפק הרבה יותר מוקדם.

עצם זה שהמחשב עבד בצורה תקינה במשך 3 שנים ללא תקלה,באמת גורמת להרמת גבה באשר למשפט "הספק כוח לא מתאים בכלל ללוח האם".

לגבי זה שנשרף לך המעבד,כל עוד זה מעבד של אינטל יש לך אחריות לכל החיים,גש ותחליף אותו.

מעבר לזה,תבדוק כמה באמת יש לך "קייס" לתביעה שלהם.

האם כשביצעת את ההזמנה צויינו במפורש שמות החברות של הרכיבים ? צויינו דגמים ?

במידה וצויינו,ובדקת במחשב ואין תאימות של המפרט הכתוב למפרט שיש בפועל,אל תהסס לתבוע,גם לאחר 3 שנים.

שיהיה בהצלחה ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא חסר סיבות למה צריך להשביט את החנות הזאת .

יש להם כושר שיכנוע על אנשים שלא ממש מתמצאים בנושא וחבל שכך .(היכול להיות בגלל הכיפה שעל רואשם?)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

משהו קצת יצא משליטה. אני לא מתכוון לתבוע וממש אין לי ראש לזה. ברור שבכל מקום יהיו אנשים מרוצים ואנשים לא מרוצים.

בכלל מה הולך איתכם חבר'ה יש פה כמה אנשים שכנראה היו צולבים אותי רק בגלל שאמרתי שנפגעתי מאייבורי וכנראה קיבלתי לוח מחודש.

זה שהספק עובד עם הלוח ואתם אומרים שזה בסדר גמור אז אחלה. אבל יש הלחמות מוזרות כאלה על הלוח ושהטכנאי ההוא הסתכל הוא אומר שהוא למד אלקטרוניקה וזה לא אמור להיות ככה, זה לוח מחודש. אז אם אני אלך בטענה כזאת לאייבורי יכול להיות שיחליפו לי אותו ? חוץ מזה איך באמת אדם שלא מבין יכול לדעת אם מכרו לו משהו מחודש ?

פורסם

תשמע, תראה, תבין.......:arrow:

כשאתה קונה בחנות שמייבאת בעצמה, הסיכוי ליפול על קומבינה גדול יותר (חלקים מחודשים/מזוייפים/לא תקינים) כי אין יבואן מסודר ומביאים סחורה בקונטיינרים שלך תדע מאיפה הגיעו. ברשתות האלה בד"כ מוכרים חלקים OEM כמו המעבדים של אינטל/AMD ומרכיבים עליהם אוורור סיני זול לדוגמא, כדי להרוויח יותר.

ד"א באחת הפעמים עברתי על מפרט של אחת החנויות (הזולות) שמתפרסם בעיתון, היה שם לוח מדגם מסויים של ג'יגהבייט,

שאפילו היבואן של ג'יגהבייט בארץ לא ידע על איזה דגם מדובר.

פשוט עצוב 8) אבל פרייארים לא מתים, רק מתחלפים.

חייב לציין שגם אני איש מכירות בחברה מוכרת שמוכרת מחשבים וציוד היקפי. אבל באמת שאין לי אינטרס להשמיץ אחרים..

מתן.

פורסם

חברה זוועה.

דוחפים ציוד חרא. לאנשים במחירים בינוניים

הציוד שלהם מתקלקל. ואחרי זה בעיות. והאשמות שאתה עושה וכו וכו.

אחי קנה לי מחשב בחלקים לפני 9 שנים!! החנות אחרת. P3 866. שעד היום הכול עובד! חוץ משדרוגים.

מזכרונות שהגדלתי (מ256 ל 512. )

הארד דיסק שהוחלף מ 10G. ל 40G. לפני כ שנה כי היה קטן.

ושידרוג לצורב DVD שלא היה בזמנו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אייבורי זו חנות מוכוונת מחיר, אין מה לעשות.

יש מקומות עם שירות עדיף כנראה, אבל משלמים על זה.

ולגבי איכות החלקים - זה כבר תלוי מה אתה מזמין ותלוי רק בך.

אם אתה מזמין את "מחשב המילניום גולד פלטינה פלוס" (שם בדוי) שמופיע בפרסומים שלהם ב-999 ש"ח בלבד אז מן הסתם תקבל לוח אם של יצרן לא ידוע עם צ'יפסט של SIS, זכרונות עלומי שם, ספק כח שרשום עליו "600W" אבל אם תנסה להעמיס אותו 250W הוא יוציא מופע זיקוקים וכו' וכו'.

זה אצל כל המקומות שמפרסמים מחשבים בזיל הזול.

אם אתה קצת יותר מבין ומוכן להשקיע טיפה יותר (לא הרבה יותר) ומזמין ספציפית לוח של יצרן מוכר או לפחות צ'יפסט טוב (ההעדפה שלי היא תמיד צ'יפסט אינטל, בלי חשיבות ליצרן הלוח עצמו. אבל זה כבר ויכוח אחר), זכרונות של יצרן ידוע (כבר אכלתי מספיק חרא מזכרונות דפוקים, הספיק לי), וספק שהוא בכמה עשרות שקלים יותר יקר מההצעה הכי זולה - מצבך הרבה יותר טוב.

את המחשב הבא שלי יש סיכוי שאקנה ב-אייבורי לאחר שהמקום איתו עבדתי עד כה (טיצ'ר סופט) איכזב אותי קשות לפני שנה וחצי עם אי-עמידה בזמני אספקה (ולא ביום-יומיים), חלקים לא לפי מה שביקשתי ותירוצים שונים ומשונים למה המחשב עוד לא מוכן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני קניתי באייבורי.

אבל לפי מפרט שלי, ודווקא יצאתי מרוצה.

אבל מתי שהיה לי תקלה שיגעו אותי, 6 פעמים עד שהחליפו לוח אם.

בכל זאת נראה לי שאני אקנה משם או אם יש מקום אחר במחירים נוחים.

פורסם
יש הלחמות מוזרות כאלה על הלוח ושהטכנאי ההוא הסתכל הוא אומר שהוא למד אלקטרוניקה וזה לא אמור להיות ככה,

אני בספק אם הלוח הזה אפילו מחודש.

כנראה זה לוח שנדפק ביצור וכנראה שהשתלם לחברה לתקן אותו ולמכור אותו ב 5 דולר.

זה מה שאתה מקבל.

וזה מה שתקבל גם כשתבקש שיחליפו לך לוח

וכשתבקש מהם לוח ספציפי - פתאום תגלה שהמחיר כבר לא אטרקטיווי.

אבל כל עוד יש אנשים כמו SK מהתגובה שמעלי

מתי שהיה לי תקלה שיגעו אותי, 6 פעמים עד שהחליפו לוח אם.

בכל זאת נראה לי שאני אקנה משם או אם יש מקום אחר במחירים נוחים.

- אייבורי ימשיכו לשגשג.

פורסם

זה בדיוק הבעיה של הישראלים!

אני פעם אכלתי בסבארו והיה מגעיל, המקום מטונף ומה לא ונשבעתי בחיים אני לא אוכל בסבארו!

היום אח שלי עובד ס.מנהל ב סבארו ותאמין לי עולם אחר. המקום מעולה אוכל מעולה.

אז תבינו לבד.

לסיפור של איבורי זה פשוט מאוד.

יש אנשים שקונים לפי מחיר, ואז מקבלים זבל זה נכון (אני עובד בתחום דומה).

ויש אנשים שקונים לפי מפרט ספציפי במחיר זול משמעותי, וכן בדקתי את כל החלקים והם מקוריים.

חוץ מזה אולי זה משתנה לפי סניף עובדים, מנהל.

הכללה זה דבר רע. ומטומטמים זה יותר רע.

אל תקנה לפי מבצע תקנה לפי מפרט מוכן מראש, ותהיי מאושר.

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר - מי שדופק אותך פעם אחת - אתה נותן לו הזדמנות שניה רק בגלל שהוא דופק אותך בזול.

תהנה.

• תוכן חדש...