Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני שומע נקישות ממש קלות כנראה של משהו פלסטי שמתגבר עם המהירות ונעלם בערך סביב מהירות של 90-100, הדבר בא מכיוון הדאש בורד אבל אני לא מצליח ממש לאתר אותו, יש לציין כי לעיתים אין את הנקישות.

זה נשמע כמו מד המרחק שמסתובב או משהו מוזר כזה, יש למישהו רעיון ?

כמו כן אשמח להמלצה על מוסך לפ'יזו חוץ מהמורשה שנמצא ביהוד (אשמח להמלצה על אחד לא מורשה באיזור יהוד\קרית אונו)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אפשריא אם כי לא אידיאלי יותר מדיי אשמח בכל מקרה להמלצה.

האם זה אומר שבאיזור בקעת אונו פתח תקווה\יהוד\אור יהודה אין מוסך מומלץ מעבר למורשה לפיז'ו ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

צד נהג.

חשבתי בהתחלה שמדובר אולי במאורר מפוח (שגם משפיע נקישות קלות) אבל זה לא הוא בוודאות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

לפי התאור שלך אני הייתי בודק את כבל הספידומטר כי היה לי מקרה שכזה או בלוח שעונים מד המהירות מתקתק במהירות שאתה מדבר עליה אבל כבל ספידומטר יותר בטוח

בהצלחה

פורסם
לפי התאור שלך אני הייתי בודק את כבל הספידומטר כי היה לי מקרה שכזה או בלוח שעונים מד המהירות מתקתק במהירות שאתה מדבר עליה אבל כבל ספידומטר יותר בטוח

בהצלחה

זה היה החשד שלי, שכן בזמן שהוא מתקתק אני רואה את מד המהירות רועד מעט.

אבל מה יכול לתקתק בכבל בדיוק ? :?: זה כבל לא ? לא משהו מכאני.

ותודה רפי :) באמת שאין שום דבר מומלץ באיזור פ"ת ? אור יהודה ? יהוד ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

איני מכיר מישהוא מתאים באזור שבקשת.

לפעמים מספיק לגרז את קצות כבל מד המהירות בגריז גרפיט ולפעמים צריך להחליפו ולפעמים הבעיה הנה בתוך לוח השעונים.

מטפלים בזאת מכוני ספידומטרים ואני מכיר כאלו בת"א וחולון (שוב חולון).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
זה היה החשד שלי, שכן בזמן שהוא מתקתק אני רואה את מד המהירות רועד מעט.

אבל מה יכול לתקתק בכבל בדיוק ? :?: זה כבל לא ? לא משהו מכאני.

ותודה רפי :) באמת שאין שום דבר מומלץ באיזור פ"ת ? אור יהודה ? יהוד ?

מה שיכול להיות זה שהכבל באחד מהקצוות שלו מתחיל להיקרע או שסיב אחד מהכבל מתחיל להיפרם היכן שהוא

הכי פשוט גש למי שמתכן ספידומטרים והוא יחליף לך את הכבל הפנימי ואני בטוח שהבעיה תיסתדר לך.

בהצלחה

פורסם

שכחתי אך אם זכור לי טוב יש מישהוא שמתקן ספידומטרים בפ"ת באזור תעשיה סגולה אך איני זוכר את שמו הוא נמצא ליד משה זר קרבורטורים והזרקות

אני מקווה שעזרתי לך ושוב בהצלחה.

פורסם

בהחלט כדאי לגרז את הכבל ספידומטר ולחזק אותו למקומו.

זה 15 דקות של עבודה אם אתה יודע לפרק את הדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בהחלט כדאי לגרז את הכבל ספידומטר ולחזק אותו למקומו.

זה 15 דקות של עבודה אם אתה יודע לפרק את הדש.

ונשמע כי הבעייה אכן בכבל ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
תמיר אתה מתכוון ל"אילן ספידומטרים".

כן אני מתכוון אליו עד כמה שזכור הוא בחור טוב.

ועוד דבר אם הכבל לא תקין מבפנים צריך לבדוק שהכבל החיצוני לא נשרף מהחום והוא גורם לפנימי לההרס.

גריז לא יעזור במקרה הזה אלא החלפה

ועוד דבר למי שמבין לא צריך לפרק דשבורד בשביל הכבל הוא יוצא גם כך בלי בעיה צריך לדעת לעשות זאת

ואם אתה לא יודע עדיף לתת לךבעל מקצוע שישבור את הראש

עלות של התיקון יכולה להיות בין 250 ש"ח ל-350 ש"ח תלוי מה עושים

• תוכן חדש...