Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלןם לכולם.אני מתכוון בזמן הקרוב להחליף שמן גיר בטויוטה 04' שלי והלכתי למוסך מורשה טויוטה בראשון לברר מחירים.אמרו לי 300ש"ח כולל מע"מ.הבחור עבר לי שהשמן מגיע אצלם בחבית של 20 ליטר של טויוטה.השאלה האם זה שמן גיר מקורי של טויוטה או שזה איזשהו דקסרון או משהו בנוסח הזה.האם הם מחליפים את כל השמן או מה שיוצא בניקוז ראשון (שזה בערך 2 ליטר)?תודה לכולם.אם משהו יכול\רוצה לעזור לי בה"פ אז בכיף

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מה הבעיה - התקשר למוסך - ושאל אותם, מה סוג הנוזל, וכמה ליטר מחליפים .

אח"כ , התקשר לעוד מוסך מורשה, וקבל עוד הצעה .

ואז כתוב בפורום, ואנו נייעץ, אם כדאי, או לא .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האם הילוכים אוטומטיים או הילוכים רגילים?.

אם זה הילוכים אוטומטיים צריך לבדוק אם מתבצעת הפעולה במשולב של ריקון כל השמן גם מהטורק קונברטור ותוך כדי מילוי שמן חדש וזאת כי הרבה מוסכים חוטאים בכך שהם מרוקנים את שמן ההילוכים האוטומטיים כשהמנוע דומם ואז ממלאים שמן חדש המתערבב עם כמות שמן ישן שנותר בטורק קונברטור ואז מה התועלת שב"החלפת השמן"?.

האם הוראות היצרן הנן שצריך להחליף את השמן או שיש סיבה אחרת לכך?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לטויוטה ישנם דגמי רכב שונים וחלקם דורשים שמן מיוחד כגון הלנדקורזר החדשים .לפרטיות הרגילות מלפני עידן הגיר הרובוטי ניתן לשים שמן בתקן דקסטרון 3 שמחירו במוסך בין 20-30 ש"ח.על החלפה מלאה של השמן באמצעות מכונה תשלם לפי 8-9 ליטר בממוצע.

• תוכן חדש...