Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני קניית פורשה 911 קררארה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות פורשה 911, כבר מצאתי מוכר באיזור הרצליה,

לפני הקניה, אני רוצה לשאול אם המכונית שווה את הסכום שאני משקיע עליה? סכום לא מבוטל של 735 אלף ש"ח.

המכונית כנראה תשמש אותי ואת הבן שלי לנסיעות בעיר.

תודה מראש,

מאיר.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קנה סגווי.

יותר מהיר בעיר, יותר מאגניב באופן כללי.

חוץ מזה שאתה לא מפספס את כל החתיכות על המדרכה :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ועדיף דגם ה GT3 בלמים קרמים, וגיר ידני, הכי עירוני שיש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ועדיף שלא תשאל כאן, כי כמו שאתה רואה יש רק ליצנים שאין להם מושג מה זה.

תלך לאולם התצוגה, ותעשה נסיעת מבחן ,אין טעם לשאול דבר כזה בפורום.

ופורש לעיר זה נחמד ומוציא עיניים, אבל לא פרקטי , עלויות הבלאי (קלאטש, צמיגים, וכו') יהיו גבוהות.

פורסם

קח בחשבון עלות של כ-25000 ש"ח לשנה ביטוח מקיף לנהג רגיל... (בעצם אם יש לך 735000 ש"ח להוציא על הרכב אולי זה לא מעניין אותך...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ועדיף שלא תשאל כאן, כי כמו שאתה רואה יש רק ליצנים שאין להם מושג מה זה.

תלך לאולם התצוגה, ותעשה נסיעת מבחן ,אין טעם לשאול דבר כזה בפורום.

ופורש לעיר זה נחמד ומוציא עיניים, אבל לא פרקטי , עלויות הבלאי (קלאטש, צמיגים, וכו') יהיו גבוהות.

אני מניח שכאשר אתה מציין שיש כאן ליצנים, אתה מעיד רק על עצמך , אם לא אתה חייב התנצלות לי ולשאר המגיבים אשר ענו לעניין בדיוק על פי שאלת פותח השירשור.

קניית פורש לצרכי רושם ונסיעה בעיר היא טיפשית עד בלי די, ביחוד כאשר פותח השירשור מדבר על השקעה , אשר ברגע הקניה הוא מפסיד כ 20% מערכה.

אז מי פה בדיוק הליצן ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש אנשים שחייבים להיפטר מכסף נזיל ומהר, דבר שקרוב לוודאי, מעיד גם על תחום העיסוק שלהם.

אגב, אפשר לקרוא גם להם ליצנים.

פורסם

אוףף!! אבא! למה אתה חייב להרוס לי את ההפתעה?:bigcry: לא ידעת שאני גולש בפורום הזה?

עכשיו במקום 911 לנסיעות בעיר, אני רוצה XKR לנסיעות בשטח. ותפסיק להתייעץ עם הטמבלים בפורום הזה, הם מבינים רק בפחיות שימורים שעולות פחות מהוואזה בסלון שאמא קנתה בלונדון.

פורסם
אוףף!! אבא! למה אתה חייב להרוס לי את ההפתעה?:bigcry: לא ידעת שאני גולש בפורום הזה?

עכשיו במקום 911 לנסיעות בעיר, אני רוצה XKR לנסיעות בשטח. ותפסיק להתייעץ עם הטמבלים בפורום הזה, הם מבינים רק בפחיות שימורים שעולות פחות מהוואזה בסלון שאמא קנתה בלונדון. אנחנו גם מבינים באאודי S8 שנועדה לעלות על מדרכות מול האוניברסיטה , אז הנה אתה רואה שלא כולנו לא יודעים ?

אני גם יכול להמליץ לך על קוניסנג , היא עולה טיפה יותר מהKXR , אבל הבולמי זעזועים שלה מטפלים יותר טוב בבולדרים , אתה תעלה איתה בזווית של 45 מעלות . ממש כדאי . חוצמיזה הKXR כבר פאסה , במוסקווה כבר מוכרים אותה ללונדונים שלא יודעים שהאופנה השתנתה

בברכה יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...