Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, בתקציב של עד 2000 ש"ח, שיתמוך ב-MP3, CD-TEXT, ויהיה ידידותי ונוח להפעלה.

בכלל לא חשוב לי איך הוא יראה העיקר שיהיה לו ממשק נוח כי גם ההורים שלי ישתמשו בו, ורצוי שתהיה לו אחריות.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הדרישות שלך כל כך נמוכות אז למה אתה משקיע 2000 שקל ברדיו דיסק ?

השאלה היא האם רדיו דיסק ב500-700 שקל לא יספק אותך ?

יש לך סאב , קומפוננט מגבר משהו באוטו ?

פורסם

9887 יד שנייה.

דבר ראשון זה HU רציני מאוד, ודבר שני אני יוכל לעזור לך עם האימפרינט (תוכנת כיוון במה).

אני כיוונתי עם האימפרינט, והוא עצבני עדיין אף אחד מהפורום לא שמע אותו בפעולה, אז אולי עד אז היו עדיין אנשים שיחלקו על דעתי.

אבל זו הצעתי ואני אומר לך שכיוון אחד עם המכשיר הנ"ל, יחסוך לך כמה חודשים של כיוון וכאב ראש.

בלי קשר לכל מה שאמרתי על האימפרינט.

כמו שאמרתי לך על ההכי טוב.

גם ה9855 הוא טוב... אבל לא מצויין...:lol::lol::lol:

פורסם

אני מעדיף לא יד שניה

אתם מציעים לי לקנות יד שניה, זה כי התקציב לא מספיק?

פורסם
אני מעדיף לא יד שניה

אתם מציעים לי לקנות יד שניה, זה כי התקציב לא מספיק?

תנסה קלריון 775 תוכל למצוא חדש במחיר הזה

פורסם

שמע חדש זה יהיה קצת קשה לקנות אבל עם יש לך מישהו בחו"ל אז הכול נהייה הרבה יותר קל אני קניתי את המכשיר שלי בחו"ל דרך מכר שמגיע כל כמה שבועות לארץ והוא עלה לי 350$ שהדולר הייה 3.8 ש"ח שזה משהו כמו 350 ש"ח עם אני לא טועה אחלה של מחיר ואחלה של מכשיר.

ד.א

לא נורא לקנות HU יד שנייה פחות מומלץ לקנות רמקולים(כי יש להם בלאי)

פורסם
9887 יד שנייה.

דבר ראשון זה HU רציני מאוד, ודבר שני אני יוכל לעזור לך עם האימפרינט (תוכנת כיוון במה).

אני כיוונתי עם האימפרינט, והוא עצבני עדיין אף אחד מהפורום לא שמע אותו בפעולה, אז אולי עד אז היו עדיין אנשים שיחלקו על דעתי.

אבל זו הצעתי ואני אומר לך שכיוון אחד עם המכשיר הנ"ל, יחסוך לך כמה חודשים של כיוון וכאב ראש.

בלי קשר לכל מה שאמרתי על האימפרינט.

כמו שאמרתי לך על ההכי טוב.

גם ה9855 הוא טוב... אבל לא מצויין...:lol::lol::lol:

על סמך מה אתה קובע שה9887 טוב יותר ? בגלל שהוא חדש יותר ? (עד היום משבחים את ה9835 יותר מכולם)

בגלל שהוא 24BIT ? (עוד לא היה מבחן עיוור אחד שמישהו הצליח להבדיל (והיו לא מעט מבחנים כאלו)

בגלל "האימפרינט" ? אני לא רואה איך הוא מונע ממך לשרוף רכיב אחרי רכיב את כל המערכת שלך

בקיצור חרטה בפיתה ! ההבדל היחיד לחלוטין בין ה9887 ל9855 מבחינתי - זה הגלייד טאץ' ופה זה תלוי במשתמש יש מי שיראה את זה כיתרון ויש שיראה כחיסרון !)

פורסם

אני חייב להסכים עם עתיד,ה87 לא עדיף על 55 בכלל רק בגלל שהוא מכוער ממנו בכמה רמות וגם פנל מעצבן,חוץ מזה זה אותו מכשיר.לפותח שרשור,יש בפורום כמה מכשירי יד שניה של 9855 ולדעתי הם שמורים לכן כדאי לקחת אותם.אם היום היו מוכרים 55 דנדשים היתי קונה אותו מבלי לחשוב פעמיים.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

לסיביק 98 לפי מה שראיתי בזאפ יש לפחות 9 חנויות שמוכרות את ה-9855 חדש בקרטון במחיר של 2600.

לא עדיף להשקיע עוד 600 שקל בשביל מכשיר חדש עם אחריות ולהיות בלי דאגות?

במחיר של 9855 חדש יש לו מתחרים באותה רמה או יותר?

ולמה היתכוונת עדית שאמרת שיש הבדל בין ה-9887 לבין ה-9855 שיש אנשים שימצאו יתרון או חיסרוןבאחת הפונקציות שלו?

פורסם

מנסיון הייתי מציאה גם את ה880PRS

גם נוח לתפעול וגם איכותי יחד עם קרוס מתקדם

אני לא אכנס להשווה שלו עם אלפיין כי זה סתם יגרור וויכוח של טעם וריח

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...