Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למלווה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש שנוסע עם מלווה(אבי).

אני יכול להסיע יותר מ-2 נוסעים?(כאשר אני נוסע עם המלווה)

תודה לעונים.

נ.ב.

מצטער אם זו שאלה מטופשת, פשוט אני לא ממש בקיא בדברים האלה.

פורסם

כן אתה יכול רכב מלא

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטער שאני מחזיר אחרי כל כך הרבה זמן את האשכול הזה למעלה אך אני מחפש תשובה לשאלה הזו כבר המון זמן ואני לא מוצא

השאלה היא כזו ואני אחדד אותה

אני היום אחרי חודש וחצי מלווה אבא שלי מלווה אותי מותר לי עם אבא שלי להסיע עוד שני אנשים ?

אני קראתי איפשהו שאם אני בתקופת המלווה מותר לי להסיע רק את המלווה ועוד נוסע אחד ורק אחרי תקופה המלווה מותר לי להסיע שני אנשים בלי מלווה ועם מלווה יהיה מותר לי להסיע רכב מלא השאלה היא אם בתקופת המלווה מותר לי להסיע רכב מלא כאשר לידי יושב מלווה?

תודה ענקית מראש

ושוב מצטער שהעלתי נושא ישן

פורסם

בכל עת שיושב לצידך מלווה (בתקופת הליווי וגם אחריה), אתה רשאי להסיע לפי מספר המקומות שיש ברכב (אוטו מלא, במילים שלך).

אחרי סיום תקופת הליווי - כשיש לצידך מלווה, תוכל להסיע אוטו מלא. אם אין מלווה, רק שני נוסעים, וזה רק כאשר אתה נהג חדש וגם מתחת לגיל 21.

המלווה חייב לשבת לידך!

Xbox12341

פורסם
בכל עת שיושב לצידך מלווה (בתקופת הליווי וגם אחריה), אתה רשאי להסיע לפי מספר המקומות שיש ברכב (אוטו מלא, במילים שלך).

אחרי סיום תקופת הליווי - כשיש לצידך מלווה, תוכל להסיע אוטו מלא. אם אין מלווה, רק שני נוסעים, וזה רק כאשר אתה נהג חדש וגם מתחת לגיל 21.

המלווה חייב לשבת לידך!

תודה רבה!

זו אכן תשובה מספקת עכשיו אני יכול להסיע את כל המשפחה ברוגע :]

• תוכן חדש...