Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך אישית מה לא יקרה? הילד יתדרדר לסמים? ירד לזנות? יצביע לליכוד? למה לראות בהומוסקסואליות דבר שלילי שמצריך אמירה של "לי זה לא יקרה". אל תצא בהצהרות. כאשר יהיו לך ילדים ומחויבויות ומשכנתא, וחינוך הילדים יופקד למעשה בידיה של אישתך ושל מורי בית הספר ושל מדריכי תנועות נוער ושל חברים אחרים שאולי קיבלו חינוך קצת שונה מהחינוך שאתה חושב שאתם תתנו לילדכם ופתאום תגלה שזמן האיכות שאתה נותן לילדים הוא רק עשירית מהזמן שהם "מתחנכים" ממקורות לא ברורים, וכשתבין שהומוסקסואליות זה לא עניין של חינוך אלא תכונה מולדת שאפשר אולי להדחיק אותה לפרק זמן מסויים אבל בסופו של דבר היא תפרוץ ותגיח ואין פורמט ידוע וקבוע מראש זה יכול להיות במשפחה חילונית, מסורתית, חרדית, ערבית וגלאקטית. השאלה איך המשפחה מתמודדת עם המצב הזה וכאן נכנסת הנאורות או הבארות.

לעניין הנכדים, יש לי חבר הומו שהתחתן עם לסבית, עשו ביחד ילדה, גרים וחיים בהרמוניה כבר 25 שנה כשאת הסיפוק המיני שלהם מוצאים כל אחד במקום אחר. אידאלי? לא חושב. אבל אפשרי. עובדה.

נראה לי שלא הבנת אותי.

אני לא אומר שלא יקרה שיהיה לי ילד הומוסקסואל, אלא שפשוט זה לא ינחת עלי כמו פצצה כי אני מאמין בחינוך שבו הילדים יכולים לספר דברים כאלו להורים בלי בעיה. אם היו מספרים משהו כזה להורים שלי הם היו מתחרפנים אבל אם הילד יספר לי משהו כזה אז אין מה לעשות, זאת לא מחלה.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פה כמה אנשים שנולדו כנראה במאה הלא נכונה... :roll:

תחזרו למאה ה-18, ותשאירו לנו את המאה ה-21. :twisted:

אנחנו נסתדר פה טוב מאוד (גם) בלעדיכם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הוא דווקא התכוון לזה שהמאה הנכונה היא המאה ה-20 - אז אולי אתה בן 7...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אולי... ואולי לא. (תגובה חסרת טעם לתגובה חסרת טעם שנכתבה כתגובה לתגובה להודעה חסרת טעם של קונדסון :roll: ).

יאללה הלכתי לשמוע נסטיה קמנסקיך ופוטאפ, עדיף מסתם לטחון מים על נושאים שממילא לא תהיה עליהם הסכמה.

ROOONEEYY

פורסם

אתה יותר ממוזמן לא לקרוא הודעות שהן "חסרות טעם" בעינייך, חס וחלילה שתלמד משהו ואולי תשנה את הגישה שלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה שאני אגיד עכשיו כנראה יעלו התנגדות של אחרים, אז נא להירגע!

אני אישית לא אוהב הומואים, בגלל כמה סיבות:

1. בגלל ההליכה שלהם! הם הולכים כמו בנות, למה?! מצד אחד תשאל אותו: "מה אתה?" הוא יגיד "גבר" אבל הולך כמו אישה, מה הקטע פה?!

2. הם נולדו גברים ולא נשים אז שיתנהגו כמו גברים ולא יתנשקו לי בירושלים ויערכו "צעדה" שלא עוזרת לאף אחד דווקא בירושלים!

אותי חינכו להיות גבר! מה שיש לי בין הרגליים מוכיח שאני גבר ואני צריך להיות עם נשים (ככה נברא העולם וככה עושים, לא?!) ולא להיות עם גברים!

אני רוצה לשאול אנשים שהם סטרייטים, למה אתם סטרייטים? למה אתם לא הולכים עם גברים, לא מתנשקים איתם?

ואם אתם תשאלו אותי (אני בטוח שתשאלו) אני סטרייט כי אני גבר! אני גבר שצריך להיות עם נשים ולא להיות עם גברים.

ככה נברא העולם וככה זה הטבע של הגברים לאהוב נשים ולא גברים.

-אלה הדעות שלי, למי שלא מתאים שלא יגיב-

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אה, אז רק מי שמתאים לו יכול להגיב? קפוץ לי.

1. לא כל ההומואים הולכים באופן הזה. רק לצורך הדיון (עד כמה שאפשר פה לנהל בכלל דיון) - יש לי חבר שהוא הומו ומתעב את אותם הומואים שהולכים באופן שתיארת. בלי קשר לזה - אני יכול להבין במידה מסוימת (אפילו שגם לי זה מפריע) למה הם עושים את זה - סה"כ הם מרגישים מחוברים יותר לצד הנשי שבהם...

2. הצעדה כן עוזרת, וזה לא "דווקא" בירושלים, זה פשוט בירושלים, בדיוק כמו שזה בת"א.

אין קשר בין מה שחינכו אותך למה שאתה. היית יכול להיות הומו באותה המידה, ולא היה נראה לך מוזר שמתדלדל לך שם איזה שלונג למטה. באותו האופן - בדיוק שטבעי לך לאהוב נשים, טבעי להם לאהוב גברים. זה עד כדי כך פשוט. כמו שאתה גבר סטרייט שאוהב נשים, הם גברים הומואים שאוהבים גברים, זה הכל.

ובנקודה זו אזכיר לכם את הפרק הידוע בסיינפלד בו איליין מנסה להעביר את הידיד ההומו שלה אל הצד השני (to "our" team). אחרי שהיא מתפארת בהצלחתה ואומרת שהוא הגבר המושלם - רק סקס וקניות - היא מגלה שלא הצליחה, וכשג'רי שואל למה היא אומרת:

being a woman, i only have access to the equipment, say, 40 minutes a week, if i'm lucky. how can i compete with someone who actually OWNS the equipment?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אותי חינכו להיות גבר! מה שיש לי בין הרגליים מוכיח שאני גבר ואני צריך להיות עם נשים (ככה נברא העולם וככה עושים, לא?!) ולא להיות עם גברים!

אתה לא גבר, אתה ילד.

ואחד שלא חינכו אותו טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
טבעי להם לאהוב גברים.

סליחה כן, אבל זה לא טבעי! טבעי שגבר אוהב אישה ואישה אוהבת גבר, זה טבעי! ככה נברא העולם.

אבל זה שגברים אוהבים גברים או אישה אוהבת אישה זה לא טבעי.

אתה לא גבר, אתה ילד.

ואחד שלא חינכו אותו טוב

כן, ואתה בחור בן כמה? אתה יודע איך לחנך ילדים, כן בטח...

אותי חינכו מצויין! אני נער, לא ילד.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
מה שאני אגיד עכשיו כנראה יעלו התנגדות של אחרים, אז נא להירגע!

אני אישית לא אוהב הומואים, בגלל כמה סיבות:

1. בגלל ההליכה שלהם! הם הולכים כמו בנות, למה?! מצד אחד תשאל אותו: "מה אתה?" הוא יגיד "גבר" אבל הולך כמו אישה, מה הקטע פה?!

2. הם נולדו גברים ולא נשים אז שיתנהגו כמו גברים ולא יתנשקו לי בירושלים ויערכו "צעדה" שלא עוזרת לאף אחד דווקא בירושלים!

אני רוצה לשאול אנשים שהם סטרייטים, למה אתם סטרייטים? למה אתם לא הולכים עם גברים, לא מתנשקים איתם?

ואם אתם תשאלו אותי (אני בטוח שתשאלו) אני סטרייט כי אני גבר! אני גבר שצריך להיות עם נשים ולא להיות עם גברים.

ככה נברא העולם וככה זה הטבע של הגברים לאהוב נשים ולא גברים.

1. יש הומואים שהולכים כמו שתיארת ויש סטרייטים עם הליכה כזו. זה לא קשור לנטיות המיניות.

2. הם נולדו גברים אבל גברים הומואים אז הם מתנהגים כמו גברים הומואים.

אותך לא חינכו ומנטלית גם בשביל ילד אתה די נבער. הבעיה שלך היא לא עם מה שיש או אין לך בין הרגליים אלא עם מה שאין לך בראש.

אלה הדיעות שלי ואם לא מתאים לך אז קפוץ לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אותי חינכו מצויין!

רואים.

פורסם

עדיף מסתם לטחון מים על נושאים שממילא לא תהיה עליהם הסכמה.

מצטרף להצעה.

אז למה פתחת הודעה?

הומוסקסואליות זה טבעי לחלוטין. זו תופעה שקיימת אצל מגוון רחב של יונקים בטבע.

Kia Sportage, 2014 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...