Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שילדים יחשפו לסביבה מינית כל כך בגיל צעיר ועוד סביבה מינית שיכולה לבלבל אותם ?

אולי תאיר את עיני לסיבה זו.

יש אינספור מחקרים* המראים שהומוסקסואליות אינה מדבקת, אינה מבלבלת, ולא מגיעים אליה בטעות או במקרה.

ילדים שגדלו במשפחה בה שני ההורים היו בני אותו מין, גדלו להיות הטרוסקסואלים לתפארת, ולהיפך, בנים ובנות שגדלו בסביבה בלתי מבלבלת לחלוטין, עם אבא לוחם סיירת ואמא עקרת בית, הפכו, אוי ואבוי, לחובבי בני מינם.

ודרך אגב, ילדים נחשפים לסביבה מינית רק במצעד הגאווה. לא ב- MTV, בערוץ הילדים, בפרסומות, באינטרנט. רק במצעד הגאווה. בירושליים...

* (מחקר זה מין דבר כזה שעושים אנשים שלא יודעים מראש את התשובה לכל דבר)

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה לעזאזל מכניסים את הילדים לדיון הזה?

אם לא רוצים שהילדים יראו את זה, אל תביאו אותם לשם, ואם כבר גרים שם באזור, תרחיקו אותם מהחלונות כדי שלא יראו את זה.

למה בדיוק שהורים יצטרכו לעשות את כל הפעולות הללו ? הכל בגלל שאיזה קומץ רוצה להחצין את המיניות שלו.

וחוץ מזה, למה לחשוף ילדים קטנים למיניות בוטה, בין אם היא בטלויזיה ובין אם במצעד כזה או אחר.

פורסם

מיניות בוטה? זוג מתנשק זו מיניות בוטה?

אולי גם תגיד לי שלזוגות הטרוסקסואלים אסור להתנשק ברחוק כי זה מיניות בוטה? או שאתה מתייחס בצורה הזו רק לאלו שאתה לא אוהב?

למה שההורים יצטרכו לעשות הכל? כי אלו הילדים שלהם. והם צריכים לחנך אותם. ותפקידם לשמור עליהם ולטפח אותם עד שהם יהיו פריטים בוגרים בחברה שיכולים לטפל בעצמם. אתה אולי חושב גם שזה לא תפקידם של ההורים לקחת את הילדים לגן? למה שהם יעשו את כל העבודה? למה שלא יהיה לך גן בכל בניין שיחסוך להם את העבודה הזו?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תאמת לפעמים גם מעצבן אותי זוגות הטרו שמתחילים להתחרמן באמצע הרחוב.

למה אתם תמיד מוציאים את מה שאני אומר ומנפחים את זה רבאק?!

אמרתי שיש פעולות שצריך לעשות רק בסביבה פרטית!, בדיוןק כמו להתחרמן עם חברה שלך\להשתין\להניק.

ברגע שאנשים עושים אותם בפומבי, אומר או אנשים לא מחונכים, או כאלה ששמים ז*ן על כל הסביבה.

אין לי בעייה לראות שני הומואים הולכים יד ביד, באמת, אבל כשהם מתחילים להתנשק כמו חמורים באמצע העולם זה מגעיל אותי, הרבה יותר מזוג רגיל שיעשה את אותה פעולה, לא יודע למה, אולי כי אני לא רגיל למאות כאלה.

וכל המצודדים סרוניס אתה ביניהם אני מת לראות שתעשה איזה מפגש בבית ופתאום שני החברים הכי טובים שלך יתחילו להתחרמן לך על הספה, בטח גם אז תגיד פעולה נורמאלית וטבעית, מתחסד.

פורסם

נודניק, אף אחד לא אמר שאתה צריך להרגיש נוח עם זה.

בסך הכל מנסים להסביר לך, ללא הצלחה רבה, שאינך יכול למנוע ממיעוט את זכויותיו, רק כי הן נראות לך מוזרות או מעוררות אי-נוחות.

אם לסטרייטים מותר לצעוד ברחוב, אז גם להומוסקסואלים.

אם לסטרייטים מותר להתנשק ולהתחבק ברחוב, אז גם להומוסקסואלים.

אם סטרייטים היו יוזמים מצעד שנתי בו הם היו צועדים ברחובות הבירה, אוחזים ידיים, מפריחים בלונים ומתנשקים, זה לא היה מטריד איש. אז גם להומוסקסואלים זה מותר. הם אזרחי המדינה בדיוק כמותך, ירושליים שייכת להם בדיוק כפי שהיא שייכת לך, וזכותם לעשות כל דבר שמותר לך. גם אם זה לא נעים לך בעין.

אם אתה עדיין מתקשה להחליט מה מותר ומה אסור להומוסקסואלים, נסה את התרגיל המחשבתי הבא:

דמיין שאתרע מזלך לחיות במדינה שבה סטרייטים הם מיעוט. כעת, חשוב אם היית מעוניין שתהיה לך הזכות לצעוד בגאווה ברחוב ולהצהיר על הסטרייטיות שלך, במקום להסתתר עם בת-זוגך בבושה בבית.

היית מעוניין בכך? יפה. אז תן את אותה זכות להומוסקסואלים, גם אם זה לא נעים לך. זה הכל.

פורסם

יש פה אנשים בהחלט מפגרים.

נטייה מינית זה דבר מדבק?!

אנשים הם הומויים כי הם לא מצליחים עם נשים?

בחיי, איזה שטויות.

רוני, אני חושב שצדקת. דברים שנראים לי טיפשיים עד כדיי כך שאני חושב שאף אחד בעולם לא יכול להאמין - מתבררים כמחשה הגיוניות ונורמלית של חלק מהאנשים.

"מי שהומו הוא בן אדם רע. גנב. וזה מחלה מדבקת". כמו היהודים לפני השואה...

אבל!

צריך להפריד בין 2 דברים.

גם אם הדיעות שלהם לגבי מהם התכונות של הומו מצוי הן דיעות מפגרות (והן בהחלט כאלה),

עדיין אני לא רואה שום סיבה לעשות את מצעד.

הרי אנחנו לא עוד מדינה חילונית. לא אנגליה צרפת או הולנד.

ישראל. מדינה שמרכיב חשוב בה זה הדת שלה. אי אפשר להתעלם ממנה, ואלוהים יודע שהדת שלנו לא תתעלם מאיתנו.

אז הקהילה ההומו-לסבית צריכה להגדיל ראש, להבין את הקיצוניות שיש אצל הדתיים בנושא הזה ופשוט להתרחק. בשביל מה להלהיט רוחות? בשביל מה לגרום לקרע?

נכון, חלק מהתגובות פה יהיו נגד הרעיון. שלא צריך לתת לכח לנצח או להפחיד אותם. אבל יש ערכים מסוימים למדינה הזאת, לדת של המדינה הזאת, שלא יהיה קל לשנות או ללכת נגדם.

כל עוד הדברים מתרחשם מתחת לפני האדמה אז זה שונה. ברגע שזה עולה למעלה זה לא יכול לעבור בשתיקה.

שוב, אני לא מסכים שצריך להיכנע לבריוניות, אבל במקרה הזה אני כן חושב שצריך לקחת צעד אחורה.

זה כמו שערבים-ישראלים יעשו הפגנה נגד הכיבוש הישראלי ונגד החוסר זכויות שהם מקבלים. לא כולם מחבלים והם רוצים לחיות בצפון תל אביב בדיוק כמו כל אלה שחיים טוב ובלה בלה בלה. נראה לכם הגיוני במצב הנוכחי? חופש ביטוי שיחפשו באיראן...

לגבי הטענה שהם רוצים להראות שהם פה ושהם נורמלים?

עשה לי טובה, אנחנו יודעים שהם פה. ואנחנו יודעים שהם אוהבים דברים שונים מאוד מאיתנו. שיבלו לכם. אבל בשביל מה לעשות בלאגן?

מישהו פה רואה את הנשים עושות מצעד על כך שהן קיבלו את הזכויות שלהן, משהו שבעבר לא היה להן?

את היהודים באירופה עושים מצעד?

את השחורים? (איפה יאשה?).

לא.

אז בשביל מה?

גם אם זו מחלה וגם אם לא (ולדעתי האישית זו סטייה, בדיוק כמו שלאהוב ספורט אקסטרים זו סטייה, אם כי יותר קיצונית), אין סיבה שזה יהפוך לכזה בלאגן. אולי רק כי מחפשים תשומת לב ומצפצפים על הערכים של המדינה.

עריכה:

ארנון, אף אחד לא מונע מקהילת ההומו-לסבית ללכת יד ביד, להתנשק או להתנהג כמו כל זוג רגיל נורמלי.

מה שכן מנסים למנוע מהם זה קיום מצעד, זה שונה לחלוטין.

Back to the original - NC again.

פורסם

ארנון אם הייתי עם בת זוגתי בבית אף אחד לא הייה מציק לי.

ברגע שהייתי מוציא אותה החוצה חצי לבושה ורוקד איתה על במה חצי מסטול לעינייהם של אלפי אנשים אז אולי זה הייה מציק.

ביתו של בנאדם הוא מבצרו

ברגע שהוא עושה דברים בפומבי הוא צריך לדעת לקבל ביקורת קבוצתית.

פורסם
זה כמו שערבים-ישראלים יעשו הפגנה נגד הכיבוש הישראלי ונגד החוסר זכויות שהם מקבלים. לא כולם מחבלים והם רוצים לחיות בצפון תל אביב בדיוק כמו כל אלה שחיים טוב ובלה בלה בלה. נראה לכם הגיוני במצב הנוכחי? חופש ביטוי שיחפשו באיראן...

איפה אתה חי? יש הפגנות כאלה כל שני וחמישי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
איפה אתה חי? יש הפגנות כאלה כל שני וחמישי.

מה שאתה מדבר זה שונה לגמריי ממה שאני מתכוון.

אני מתכוון להפגנה אצלנו, נניח סתם דוגמא בתל אביב.

כשרשמתי "שטחים כבושים" הכוונה הייתה כל ישראל, לא שטחי 67.

ואני רוצה לראות אותם עושים הפגנה בסגנון מצעד הגאווה בשטח ישראלי מוצהר. נראה לך הגיוני?

Back to the original - NC again.

פורסם

במיוחד לכבוד השרשור הזה זוכה הפורום בסמיילי הבא: :sissies:. מומלץ לשימוש בעת קיום דיונים בנושאי רודסטרים.

אגב, מצער אותי שעדיין לא עלו כאן תיאוריות בגרוש בנוגע להומוסקסואליות בראי האבולוציה.

פורסם

אני מציע שהח"כ וכל אלו שחושבים כמוהו יקימו מדינה וגמרנו

קצת סובלנות, זה הכל

כל אחד פתאום התחיל לדאוג לילדים, שרואים בטלוויזיה תוכן מיני מגיל 6

למה בירושלים?

כי ירושלים מעלה את המודעות לנושא בצורה ניכרת, וזו מטרת המצעד

למה הם הומאים?

כי ככה הם בחרו, מה תעשה תירה בהם?

פורסם
"טנק המשיח. אותו טנק המשיח שעושה רעש בשעות מעצבנות"

טנק המשיח?, אתה בטוח שרכבת על אופניים ביום כיפור ולא אכלת טריפ ביום העצמאות?

טנק המשיח. מסחרית עם רמקולים על הגג עם קאברים למוזיקה פופולרית עם המילים נחמן ומאומן.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אגב, מצער אותי שעדיין לא עלו כאן תיאוריות בגרוש בנוגע להומוסקסואליות בראי האבולוציה.

לי יש הנחה (כי בשביל תיאוריה צריך קצת יותר מהנחות) שההומוסקסואליות יכולה להיות בחלקה תהליך אבולוציוני.

כיום יש הרבה יותר אנשים מאשר בעבר, וכמו כל חיה בטבע, כשיש צפיפות אוכלוסין גבוהה מדי, יש תהליך ביולוגי שלא מאפשר להתרבות. אולי יש הומוסקסואלים כי אין סיבה להמשיך להתרבות.

מה שבטוח, באיראן אין הומואים, כי ככה הנשיא שלהם אמר :lol:

פורסם

פיתחתי תאוריה שאין כזה דבר הומו, ואם יש אז אחוז מאוד קטן מההומואים , הם אכן הומואים.

התאוריה שלי אומרת שגברים שלא הצליחו עם נשים אמרו לעצמם:"אני לא מצליח עם נשים, רגע אם אני לא מצליח עם נשים אז אני כנראה הומו". וכך הם משכנעים את עצמם שהם הומואים, למרות שהם לא.

:roflmao::drinking:

פיתחת תיאוריה...

ענק!

אני פיתחתי תיאוריות באסטרופיסיקה.

מחרתיים אני ממריא איתן למאדים...

למה שילדים יחשפו לסביבה מינית כל כך בגיל צעיר ועוד סביבה מינית שיכולה לבלבל אותם ?

אולי תאיר את עיני לסיבה זו.

1. לא מוצג שומדבר בעל אופי מיני במצעד בירושלים. זה מצעד מחאה רגיל

2. גם הילדה שלי נחשפת למראות מיניים קשים בגיל צעיר. רחמנא ליצלן, היא אפילו רואה את אשתי ואנוכי מתנשקים, ישמור השם.

וירושלים רבתי איננה קדושה לאף אחד, להוציא האגן הקדוש עצמו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בנוגע למילים: כמו שאמרתי אני לא דתי, ולא שומר מסורת בכלל. אבל יש כמה דברים שבכל זאת אני לא אסבול. אחד מהם זה הומואים. זה פשוט דוחה, קשה לתאר במילים מה אני מרגיש כלפיהם.

פיתחתי תאוריה שאין כזה דבר הומו, ואם יש אז אחוז מאוד קטן מההומואים , הם אכן הומואים.

התאוריה שלי אומרת שגברים שלא הצליחו עם נשים אמרו לעצמם:"אני לא מצליח עם נשים, רגע אם אני לא מצליח עם נשים אז אני כנראה הומו". וכך הם משכנעים את עצמם שהם הומואים, למרות שהם לא.

נ.ב

אני בעד מצעד לסביות בלבד:lol:

א. יש כמה דברים שגם אני לא סובל. אחד מהם זה שונאי הומואים. או בכלל - שונאי האחר. זה פשוט דוחה. קשה לתאר במילים מה אני מרגיש כלפיהם.

ב. כן, ככה בדיוק אתה נשמע. אני מת שתגלה שאחד מחבריך הקרובים הוא הומו, נראה מה תגיד אז.

ג. את ה"תיאוריה" שלך תשמור לעצמך. כשאתה זורק אותה ככה בחלל הפורום אתה יוצא דביל מושלם.

מילים כדורבנות

נכונות וצודקות!

כל אחד יעשה מה שהוא מבין בבית שלו

ללכת ולהראות בכוונה ולהגעיל את כולם זה מקומם!

ועוד בירושלים...

זה באמת ביזיון!!!

אלעד

אותי מגעיל שאנשים מסתובבים עם שלוש שכבות של בגדים שחורים בקיץ ומסריחים את כל הסביבה, אבל אני אגיד להם משהו? אותי מגעיל שערסים הולכים מכות במשחקי כדורגל - אבל נראה לך שאני אפצה את פי? שיעשו מה שמתאים להם, אני לא חייב להיות שם.

וכל המצודדים סרוניס אתה ביניהם אני מת לראות שתעשה איזה מפגש בבית ופתאום שני החברים הכי טובים שלך יתחילו להתחרמן לך על הספה, בטח גם אז תגיד פעולה נורמאלית וטבעית, מתחסד.

קודם כל, תודה על המחמאות. לא ידעתי שאני מצודד בעיניך. גם אתה די מוצא חן בעיני. רוצה שנלך באמצע הרחוב ונתחרמן? מה, לא? אה, חשבתי שזה מה שהומואים עושים :-P

אתה זיין שכל - אחד מחבריי הטובים ביותר הוא הומו, ואני תומך בו לחלוטין. אפשר לחשוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...