Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

LOW RIDER:

אתה הבאת דוגמה לצעדה שהמטרה של צועדיה היא להביא למותי. האם אתה חושב שזה אותו הדבר כמו שההומואים רוצים זכויות?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

חברה עם יד על הלב.

אבל באמת בכנות, איך אתם תרגישו, כשבאמצע ארוחה משפחתית או בילוי, יבוא אליך הילד הבכור, זה שסיים צבא, שלמד בהצטיינות, ותמיד חיכית לרגע שהוא יתחתן עם בחורה מהממת, יעשה ילדים, משפחה משלו, קיצור יסתדר בחיים.

פתאום הוא בא, אבא אני הומו, איך תרגישו?

פורסם

לי באופן אישי זה לא יקרה כי אני אחנך את הילדים שלי באותו אופן שחינכו אותי, כלומר עם תקשורת טובה בין בני המשפחה, בלי בושות לבוא ולספר לי דברים, וגם אני אעשה משהו שהרבה אנשים כבר לא עושים, שהוא ממש להקשיב לילדים ולהיות שם כשהם צריכים.

אם יהיה לי בן הומו אני אדע את זה כי הוא יגיד לי את זה כשהוא צעיר, בדיוק אחרי שהוא ישלים עם זה.

איך אני ארגיש? טיפה מאוכזב כי לא יהיו לי (סביר להניח) נכדים ממנו, אבל זאת מחשבה מאוד אנוכית.

פורסם
חברה עם יד על הלב.

אבל באמת בכנות, איך אתם תרגישו, כשבאמצע ארוחה משפחתית או בילוי, יבוא אליך הילד הבכור, זה שסיים צבא, שלמד בהצטיינות, ותמיד חיכית לרגע שהוא יתחתן עם בחורה מהממת, יעשה ילדים, משפחה משלו, קיצור יסתדר בחיים.

אתה יודע שיש זוגות הומואים שמולידים ילדים על ידי אם פונדקאית כן?

פורסם

חברה עם יד על הלב.

אבל באמת בכנות, איך אתם תרגישו, כשבאמצע ארוחה משפחתית או בילוי, יבוא אליך הילד הבכור, זה שהוציא רישיון, עבד כמו חמור, ותמיד חיכית לרגע שהוא יקנה איטלקיה עם נשמה ,מפנקת ונוחה או צרפתיה שובבה ותוקפת פניות, קיצור יסתדר על רכב כמו שצריך.

פתאום הוא בא, אבא קניתי עונדה, איך תרגישו? :D

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
קודם כל - הת'רד הזה לא מדבר על דתיים אלא על הומואים (ולכל הדתיים ההומואים שכאן - עמכם הסליחה).

אני אמנם מרגיש קרוב יותר לציבור ההומואים (ולא מהבחינה שאתם חושבים :-P ) ובגלל זה תשמע אותי מזדעק פחות כשמישהו יגיד מילה רעה על הדתיים (ואולי זה בגלל שגם לי יש לא מעט דברים רעים לומר עליהם). ובכל זאת, אם מישהו יפגע בזכויותיהם - אני אמחה באותה המידה.

רוני

אם אתה מאמין שאכן כך תעשה - אין לי מה לומר לך. אתה ככל הנראה אדם ערכי, שמקפיד על דעותיו גם כשזה לא נעים לו.

אם גם כשאתה מסתכל אחורנית אתה רואה שאכן כך נהגת בעבר, ולא רק חושב שתנהג כך, אני מוריד את הכובע בפניך.

אגב, מדוע אם כך לא הגבת למה שנכתב כאן על החרדים?

נו, סרוניס, פאלו, ארנון, שי - איפה אתם, אבירי הזכויות והליברלים?

להגיד שפעת העופות על הומואים - שומו שמיים, אבל על חרדים -

רבי מחבלים כלומר אנשים שמסיתים לאלימות נגד אחרים בשביל למנוע מהם לחיות את החיים שלהם כמו שהם רוצים.

אתה צודק. זו אכן ההגדרה של רבי מחבלים. וגם זאת, בהנחה שזה מה שהחרדים עושים. כולם.

, עושקי המדינה כלומר מטילים אולטימטום בלי הרף לכנסת ולממשלה בכל הצבעה בשביל להשיג את מה שהם רוצים ויותר מימון לישיבות שלהם. בניגוד ליתר הפוליטיקאים. החרדים הסחטנים מעיזים להשתמש בכוחם הפוליטי, דבר שלא היה עולה בדעתם של ח"כים אחרים.

, לא תורמים כלום נו, מה כבר תורמים? אם מישהו שלא עובד לא תורם מיסים ורק קורא כל היום, אז מה הוא תרם? יוסי, אתה סטודנט , לא? כי בעצם כך נראים גם רבים מהסטודנטים בתקופת הבחינות.

, הילדים שלהם הם "שבט" אתה חייב להודות שאלו המון ילדים... ו...?

, הרב שעובד הוא "אוכל חינם" אם הוא עובד אז לא אבל רובם פשוט לומדים כל היום וחיים על חשבון המיסים שלנו. בניגוד לאנשי אקדמיה, שלא מתוקצבים כלל, נכון?

ובכלל - המדינה לא מתפקדת בזכותם. מה הם עושים בשביל שהמדינה תתפקד?

למה את כל זאת ועוד תמיד מותר לומר על חרדים \ ימנים \ מתנחלים, ואנו לא שומעים את כל הליברלים מזדעקים?

כי זה נכון...

יוסי, זו לא הפעם הראשונה או השניה שאנו רואים כיצד גישתך הפסאודו ליברלית קורסת אל מול דעותיך הקדומות. אני מבין את המורכבות בה גדלת עם המשפחה החילונית, הדוד החרדי והערסים הרודפים אחריך בכל פינה, ואני מודה שאין לי את היכולת לשפוך הררי מלל כמו שלך בכדי להתווכח איתך. עם זאת, כסטודנט לסוציולוגיה הייתי מצפה ממך לבדוק, לחקור, ולהכיר חברה שאתה מתיימר להיות בקיא בה לפני שאתה כותב אודותיה. ולא, המדגם שלך של הדוד ויתר בני משפחתך אינו מספיק.

פורסם
חברה עם יד על הלב.

ואיך אתה תרגיש אם הבן/בת שלך יגידו לך בארוחת ערב שבת, מיד לאחר הקידוש, אותם ילדים שסיימו צבא, שלמדו בהצטיינות, שתמיד חיכית לרגע שיתחתנו עם בן/בת זוג מהממים ויעשו ילדים, משפחה משלהם, בקיצור יסתדרו בחיים, פתאום יקומו ויגידו אבא יקר, אני הומו/לסבית, איך אתה תרגיש?

ואתה יודע, הסיכוי שבבית שמחנכים לשנוא את השונה דווקא שם יתפתחו וישגשגו ה"שונים".

דבר נוסף, מאחר והאנשים בקהילת ההומו/לסבית כמעט ככלל עולים משכמם ומעלה בהשכלתם, בתרבותם, בהילכותיהם, בלבושם ובמראם מרוב צרי המוח שהביעו את דעתם הפרימיטיבית בנושא, אני לא יכול "לברך" אתכם שתזכו לבן/בת "שונים", לכן אברך אתכם שתיזכו לילד אוהד ביתר ירושלים כי זה בדיוק מה שמגיע לכם.

ארז רונן

פורסם
אם אתה מאמין שאכן כך תעשה - אין לי מה לומר לך. אתה ככל הנראה אדם ערכי, שמקפיד על דעותיו גם כשזה לא נעים לו.

אם גם כשאתה מסתכל אחורנית אתה רואה שאכן כך נהגת בעבר, ולא רק חושב שתנהג כך, אני מוריד את הכובע בפניך.

אגב, מדוע אם כך לא הגבת למה שנכתב כאן על החרדים?

יוסי, זו לא הפעם הראשונה או השניה שאנו רואים כיצד גישתך הפסאודו ליברלית קורסת אל מול דעותיך הקדומות. אני מבין את המורכבות בה גדלת עם המשפחה החילונית, הדוד החרדי והערסים הרודפים אחריך בכל פינה, ואני מודה שאין לי את היכולת לשפוך הררי מלל כמו שלך בכדי להתווכח איתך. עם זאת, כסטודנט לסוציולוגיה הייתי מצפה ממך לבדוק, לחקור, ולהכיר חברה שאתה מתיימר להיות בקיא בה לפני שאתה כותב אודותיה. ולא, המדגם שלך של הדוד ויתר בני משפחתך אינו מספיק.

הדתיים שלומדים- הם לומדים תורה. אקדמאים לומדים מקצוע, מקבלים תואר, שיעזור להם לקבל עבודה, שבה הם ירוויחו ברוטו 20 אלף, יקבלו נטו 12 אלף, כי סכום מסויים מהברוטו עובר לאוכלי חינם, שלמדו תורה כל חייהם, ואין להם מושג איך קוראים לשיר שמתחיל במילים "כל עוד בלבב".

פורסם

התגובה השניה שלי באדום אבל אני לא רוצה להתייחס יותר לנושא, השרשור לא קשור לזה.

רבי מחבלים כלומר אנשים שמסיתים לאלימות נגד אחרים בשביל למנוע מהם לחיות את החיים שלהם כמו שהם רוצים.

אתה צודק. זו אכן ההגדרה של רבי מחבלים. וגם זאת, בהנחה שזה מה שהחרדים עושים. כולם.

לא כולם אבל יש המון חרדים שמתנגדים ל90% ממה שאני עושה ביומיום אפילו שזה לא משפיע עליהם (לנסוע בשבת, לקנות וכו') ואפילו היו מוכנים להרוג אותי על זה שאני עושה את אותם דברים אם זה היה חוקי (כי לפי ההלכה זה מותר ורצוי, ואסור ללכת כנגד ההלכה)

, עושקי המדינה כלומר מטילים אולטימטום בלי הרף לכנסת ולממשלה בכל הצבעה בשביל להשיג את מה שהם רוצים ויותר מימון לישיבות שלהם. בניגוד ליתר הפוליטיקאים. החרדים הסחטנים מעיזים להשתמש בכוחם הפוליטי, דבר שלא היה עולה בדעתם של ח"כים אחרים.

הח"כים האחרים עושים את זה בצורה פחות גלויה. לא יכול להיות שיאיימו למוטט ממשלה כל פעם שהם לא אוהבים משהו. זה פוגע בדמוקרטיה של המדינה שלי וביכולת הייצוג של העם בכנסת.

, לא תורמים כלום נו, מה כבר תורמים? אם מישהו שלא עובד לא תורם מיסים ורק קורא כל היום, אז מה הוא תרם? יוסי, אתה סטודנט , לא? כי בעצם כך נראים גם רבים מהסטודנטים בתקופת הבחינות.

סטודנטים לומדים בשביל לעבוד אחר כך בעבודות שנותנות יותר שכר ולפיכך יותר מיסים. חוץ מזה הסטודנטים עובדים בשביל הלימודים שלהם בעוד שהישיבות מקבלות תקציבים מטורפים על חשבון החילונים.

, הילדים שלהם הם "שבט" אתה חייב להודות שאלו המון ילדים... ו...?

אז כלום... אם אפשר לגדל אותם בכבוד עם הכסף שהמשפחה עושה מהעבודה שלה, אין בעיה.

, הרב שעובד הוא "אוכל חינם" אם הוא עובד אז לא אבל רובם פשוט לומדים כל היום וחיים על חשבון המיסים שלנו. בניגוד לאנשי אקדמיה, שלא מתוקצבים כלל, נכון?

שוב, אנשי האקדמיה תורמים לידע של האנושות ולהתפתחות של כולנו על ידי המצאת תרופות, כלי תחבורה, גילויים מדעיים, תיאוריות, כלים לחיים יותר טובים וכו'. מה החרדים עושים? לומדים בשביל עצמם בלי תרומה כלשהי.

ובכלל - המדינה לא מתפקדת בזכותם. מה הם עושים בשביל שהמדינה תתפקד?

למה את כל זאת ועוד תמיד מותר לומר על חרדים \ ימנים \ מתנחלים, ואנו לא שומעים את כל הליברלים מזדעקים?

כי זה נכון...

פורסם
דבר נוסף, מאחר והאנשים בקהילת ההומו/לסבית כמעט ככלל עולים משכמם ומעלה בהשכלתם, בתרבותם, בהילכותיהם, בלבושם ובמראם מרוב צרי המוח שהביעו את דעתם הפרימיטיבית בנושא, אני לא יכול "לברך" אתכם שתזכו לבן/בת "שונים", לכן אברך אתכם שתיזכו לילד אוהד ביתר ירושלים כי זה בדיוק מה שמגיע לכם.

את זה אני לא מאחל לאף אחד:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...