Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וחוץ מזה על מה הם מוחים בדיוק ? ואיזה זכויות הם דורשים בדיוק שאין להם ?

מישהו שלל להם את זכות ההצבעה ? יש איזה שהוא חוק שאוסר להעסיק הומוסקסואלים ?

שללו להם את הזכות לגור יחד ? אפילו לאמץ ילד יש להם זכות.

אתה בכלל מבין על מה אתה מדבר?

הם לא מוכרים כזוגות נשואים לצרכי משכנתא ושאר הזכויות, הם לא יכולים לאמץ ילד בארץ, חילד שנולד לזוג חד מיני לא יירשם כבנם של שני בני הזוג גם לא בתהליך אימוץ והם גם לא יוכרו אפילו כידועים בציבור.

יש עוד הרבה וזה רק על קצה המזלג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין אני לא רואה שום סיבה לעשות את מצעד.

הרי אנחנו לא עוד מדינה חילונית. לא אנגליה צרפת או הולנד.

ישראל. מדינה שמרכיב חשוב בה זה הדת שלה.

בגלל זה בדיוק הם מקיימים את המצעד.

כי הם רוצים ערכים כמו במדינות אחרות ולא רוצים שהדת תהיה מרכיב במדינה.

לזה קוראים דמוקרטיה.

טנק המשיח. מסחרית עם רמקולים על הגג עם קאברים למוזיקה פופולרית עם המילים נחמן ומאומן.

השקיסע שלי מחבבת אותם מאוד. היא מכנה אותם Jumping Jews

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בגלל זה בדיוק הם מקיימים את המצעד.

כי הם רוצים ערכים כמו במדינות אחרות ולא רוצים שהדת תהיה מרכיב במדינה.

לזה קוראים דמוקרטיה.

רוצים ערכים כמו במדינות אחרות?

בבקשה, הדלת פתוחה, הם מוזמנים לעזוב.

ולמרות שזה היה מתאים לגמור את ההודעה ב 2 השורות האלה, אני ארחיב טיפה:

אין לי רצון שהם ספציפית יעזבו את הארץ. מבחינתי שישארו פה ויקימו דורות אחרי דורות.

אבל כן, יש לי רצון שמי שרוצה לשנות את ערכי היסוד של המדינה הזאת לא יהיה פה. נכון, לא צריך פה מדינה דתית, לא צריך שכל המדינה תיהיה סגורה בשבת או אנערף מה הם הדרישות שלהם, אבל אי אפשר להתעלם מהם ולהגיד "הלו, זה המאה ה 21, כל הדת הזאת זה שטויות ובואו לא נתייחס אליה".

גם עוד 200 שנה הדת תיהיה מרכיב במדינה הזאת, ואני כחילוני אלחם בשביל זה.

(כמו שאני מבטיח שאם הדת תיהיה מרכיב יותר מדיי חשוב במדינה הזאת וניהיה כמו איראן - אני אלחם לצד השני).

אגב דמוקרטיה,

אם זה על הזכות לקיים מצעד אז הדמוקרטיה בשום מקום בעולם היא לא 100%.

חופש ביטוי יש כאן, חופש התארגנות יש כאן - אבל במצבים מסוימים אפשר (וצריך) לחסום את החופשים.

Back to the original - NC again.

פורסם

עם כל הויכוחים פה מצד יפי נפש נגד מכוערי נפש, אני עדיין לא מבין מה ההבדל בין הומו/לסבית לנקרופיל (חוץ מזה שזה לא חוקי, ועם כל ה"אמפטיה" לנושא זה רק עניין של זמן, בהולנד כבר רצה לפרלמנט מפלגת פדופילים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קראתי את כל השרשור לאורכו ולרוחבו,אני לא אגיב שוב על דברים שנאמרו,כי כבר הגבתי בתחילתו,אבל רק אומר כמה דברים אחרים:

1.צר לי,שבשנת 2008,במדינת ישראל (לא מדינת עולם שלישי,או שכן,כבר לא יודע) יש אנשים כל כך צרי מוחין שלא יכולים לקבל את העובדה שיש אנשים שונים מהם,וגם כאלה ששונים בנטייה המינית.

2.צר לי שבשנת 2008,במדינת ישראל,אנשים יכולים לפתוח טלויזיה ולראות שחקנית מכוערת שמנסה באמצעות השדיים שלה למכור קלטות וידאו לילדים,וזה בסדר,אבל להומואים ולסביות אסור לקיים מצעד כדי ש"הילדים לא יראו".

3.צר לי שבשנת 2008,במדינת ישראל,שמאוד מפותחת מבחינה רפואית,יש כאלה שעדיין חושבים שלהיות הומו או לסבית זו מחלה\מום.

מאוד צר לי,לגלות שלחלק מאותם אנשים שנכנסים לקטגוריות 1-3 יש סוג של מכנה משותף איתי (אהבה למוטוריקה), בהחלט הייתי שמח אם לא היה לי כל קשר אליהם.

מאוד צר לי לבשר לאותם אנשים מקטגוריות 1-3,שיום אחד הם עלולים להיות מופתעים ולגלות שהחבר הכי טוב שלהם הוא הומו, או חלילה אח שלהם,או חלילה (השם ישמור וירחם!) הבן שלהם.

לא רק שאני נגעל,אני מתבייש שיש במדינה (שאני כל כך גאה בה ו"מחזיק" ממנה) יש אנשים כל כך בורים וצרי מוחין.

תעודת עניות למדינת ישראל,פשוט ככה.

ולגאון שכתב "סטרייטים גאים" בתור הסתלבטות על הסטרייטים שאין להם בעייה עם הומואים:

אני סטרייט גאה !!!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בלי להיכנס לניתוח הבעיה של הומואים ולדיון אם זו בעיה או לא.

צריך לדעת לכבד את האחר, צריך לדעת לכבד ציבור אחר.

כיבוד הדת הוא חלק מזה והוא דבר חשוב כיוון שהדת היא דרך חיים עבור ציבור גדול של אנשים במדינה הזאת. אני מאמין שאף אחד לא יעיז להיכנס לוותיקן או למסגד בלבוש חשוף או משהו אחר שיפגע בכבודם. במדינה הזאת שהיא מדינה של יהודים לא מכבדים את הדת היהודית. לפי הדת היהודית יחסי מין חד מיניים הם דבר אסור. לכן (אם כבר העלו את העניין) לעניות דעתי ההתעקשות לקיים את מצעד הגאווה דווקא בירושלים הוא כמו סדין אדום לשור. הציבור הדתי והחרדי כציבור, מורכב גם הוא מאנשים קיצוניים יותר ופחות, וקיום מצעד מסוג כזה לנגד עיניהם בעיר הקדושה לכל הדתות ובפרט ליהודים דתיים ניתן להמשיל אותו להכרזת מלחמה. אם המצעד היה מתקיים בת"א אני מניח שאף אחד לא היה אומר מילה בעניין למעט המחאות הרגילות.

למעט הפרט הזה שכל אחד יחיה בבית שלו איך שהוא רוצה. ובהקשר המקורי של השרשור - גם בציבור החרדי יש כמה מטומטמים שהפה אצלם עובד יותר מהשכל.

פורסם

עם כל הויכוחים פה מצד יפי נפש נגד מכוערי נפש, אני עדיין לא מבין מה ההבדל בין הומו/לסבית לנקרופיל (חוץ מזה שזה לא חוקי, ועם כל ה"אמפטיה" לנושא זה רק עניין של זמן, בהולנד כבר רצה לפרלמנט מפלגת פדופילים).

ההדל הוא שאצל נקרופיל למת אין בחירה ואצל פדופיל ילד הוא יצור שקל למניפולציות ועוד לא מסוגל להביע את התנגדותו (וגם גיל ההסכמה לקיום יחסי מין שונה ממדינה למדינה).

בלי להיכנס לניתוח הבעיה של הומואים ולדיון אם זו בעיה או לא.

צריך לדעת לכבד את האחר, צריך לדעת לכבד ציבור אחר.

כיבוד הדת הוא חלק מזה והוא דבר חשוב כיוון שהדת היא דרך חיים עבור ציבור גדול של אנשים במדינה הזאת. אני מאמין שאף אחד לא יעיז להיכנס לוותיקן או למסגד בלבוש חשוף או משהו אחר שיפגע בכבודם. במדינה הזאת שהיא מדינה של יהודים לא מכבדים את הדת היהודית. לפי הדת היהודית יחסי מין חד מיניים הם דבר אסור. ל

אפילו בדת היהודית שבשמה אתה מנדה ציבור שלם האיסור הוא לא על להימשך לבני מינך אלא לקיים משכב זכר (לסביות הן בסדר לפי התורה).

אף אחד לא מקיים את המצעד בבית כנסת וכמו שלא אדרוש מאדם דתי להוריד את הכיפה בכניסה לת"א כך אין שום מקום לדרוש מההומואים והלסביות לא לצעוד בירושילים.

אם אתה לא יודע ירושלים היא בירת מדינת ישראל ולכן היא הבירה של כל העם. לדת אין שום מונופול עליה והיא גם לא שונה משום מקום אחר בארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זכותו של ציבור להביע את עצמו בפומבי , תוך כדי ששלטון החוק מגן עליו מפני צלבנים כאלה.

זה מה שמבדיל בין מדינה דמוקרטית מערבית לבין דיקטטורה חשוכה (למשל : אירן שבה החרדים יכולים לחיות בה ללא בעיה)

וכמו שזה נראה ישראל הולכת לכיוון החושך ולא לכיוון האור ולא רק בעניין הזה.

זכותו של אדם לשכב עם בן מינו.

אפשר לחשוב שמה שקורה ב"גטאות" שלהם יותר טוב .

נמאס כבר שמיעוט שלא תורם כלום לחברה ולמדינה ורק עושק אותה מכתיב לרוב הגדול מה לעשות.

קודם שיעשו צבא או שיתרמו בצורה אחרת ולא בתפילות שלא מועילות לכלום ,אחרי זה שתהיה להם זכות דיבור.

להוציא את המיעוט שכן מתגייס לצבא , עובד בעבודות הגונות, משלם מיסים ועל זה הוא משלם בנידוי ועוד מיליון ואחד התנכלויות.

מי הם שאני בתור חילוני שנוסע בשבת לא יהנה מתחבורה ציבורית וצריך לסבול?

מי הם שבגללם אני צריך לשלם על פריטי מזון כפול רק בגלל ה"כשר"?

מי הם שלא עושים כלום ומביאים שבט של ילדים, ומקבלים כסף מהמדינה על חשבון האזרח מן השורה?

באיזה זכות הם יגידו לי שאני צריך ללכת לטבול במקווה ולשלם לאוכל חינם שמקדש בחופה כ"כ הרבה כסף.

למה אני צריך לסבול בפסח עם המצות המזעזעות האלה.

אף אחד לא מכריח אותם לחיות פה וגם המדינה ממש לא קמה ומתפקדת בזכותם ..

לי כבר מזמן נשבר מהם

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
למה בדיוק שהורים יצטרכו לעשות את כל הפעולות הללו ? הכל בגלל שאיזה קומץ רוצה להחצין את המיניות שלו.

וחוץ מזה, למה לחשוף ילדים קטנים למיניות בוטה, בין אם היא בטלויזיה ובין אם במצעד כזה או אחר.

ולמה אני צריך לחפש דרכים אחרות כי חסמו לי את הכביש?

או למה עיר שלמה סגורה כי איזה רבי ( רב מחבלים שחור) במאה שערים. ועכשיו כל העיר בהלוויה. ?

וזורקים עליי דברים בשבת? ועל חברה שלי דברים כי היא לבושה בבגדים יפים. ולא סגורים ומחניקים?

הייתי במספר הפגנות של חרדיים. (בגלל עבודה ולא מבחירה) והשקרים שהם מספרים! וצועקים. ומפיצים לאנשים שלהם הוא עצום.

אז אתה יודע למה המצעד לוקח 4 שעות? וחודשיים הכנות ו3 מיליון שקל?

בגלל הנזקים של החרדיים. (2 מיליון שקל נזקים! ) משטרה בגללם עוד כ(חצי מליון שקל) ואיפה ועוד חצי מיליון?

בישיבות ובהכנות ולמצעד בגלל החרדיים. והנקים שלהם.

עם היה שקט. ובלי הלגן. המצעד היה עובר ואחרי שעה מכוניות הזבל היו מסימות כבר לנקות את האיזור.

ולנושא. יש לי ידידות לסביות. והומואים. והם אנשים טובים וחכמים לא פחות ממני וממכם.

יש להם דכות ללכת ולעשות כמה מה שלך מותר.

לך מותר לעשות מצעד זגלל קיצוצים. (כן)

אז להם מותר בגלל ההרגשת הגאווה. שהם לא מתביישים בבחירת בן הזוג שלהם.

אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
רוצים ערכים כמו במדינות אחרות?

בבקשה, הדלת פתוחה, הם מוזמנים לעזוב.

חופש ביטוי יש כאן, חופש התארגנות יש כאן - אבל במצבים מסוימים אפשר (וצריך) לחסום את החופשים.

לא מותק, אתה יכול לעזוב.

במדינה דמוקרטית אין גבול לחופש הביטוי וכל אחד יכול להביע את עמדותיו, במגבלות החוק. גם ההומואים וגם ברוך מרזל, גם אם הדעה דורשת שינוי אופייה של המדינה. במדינה דמוקרטית לא עושים טרנספר לקבוצות אוכלוסיה רק בגלל שהן רוצות לשנות את אופייה של המדינה.

אלא אם כן אתה משטר פאשיסטי/נאצי.

לכל אדם זכות בסיסית להתקיים במדינה בה נולד, גם אם הוא לא מסכים עם הדרך שהיא מתנהלת בה.

זו לא זכות שאתה יכול לקחת.

להמחשה, אני מוכן לחסום את החופש שלך כאן בפורום, היכן שלי יש כוח ולך אין.

אני אומר שדעות כמו שלך לא מקובלות כאן והדלת פתוחה.

הולך?!

נעים לך?!

צודק...?!

פורסם

תראו רק את אחמד טיבי ושאר החברים שלו (האויבים שלנו מבפנים) ואיך שהם איך הם מנצלים את הדמוקרטיה ..

זוכרים מה הוא היה לפני חבר כנסת ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
תראו רק את אחמד טיבי ושאר החברים שלו (האויבים שלנו מבפנים) ואיך שהם איך הם מנצלים את הדמוקרטיה ..

זוכרים מה הוא היה לפני חבר כנסת ?

גם אחמד טיבי אויב שלי

וגם ברוך מרזל אויב שלי.

(שניהם באותה מידה, מסיבות שונות)

וככה זה בדמוקרטיה, לכולם יש זכות לפתוח את הפה ואתה לא בוחר את השותפים שלך לדמוקרטיה לפי מה שנוח ומתאים לך.

פורסם
אף אחד לא מקיים את המצעד בבית כנסת וכמו שלא אדרוש מאדם דתי להוריד את הכיפה בכניסה לת"א כך אין שום מקום לדרוש מההומואים והלסביות לא לצעוד בירושילים.

אם אתה לא יודע ירושלים היא בירת מדינת ישראל ולכן היא הבירה של כל העם. לדת אין שום מונופול עליה והיא גם לא שונה משום מקום אחר בארץ.

אכן, אבל צריך לדעת לכבד. אני בטוח שאם בשכונה שלך פתאם יבואו לגור הרבה **** (תשלים בעצמך את הציבור שלא היית מוכן לגור בשכנותו בשום אופן) או יעשו שם **** (השלם את החסר בפעולה כלשהיא שאינה לרוחך בשום אופן) אני מניח שגם אתה היית קם ומתנגד, מפגין, וגם עושה כל שביכולך להעיף את המפגע.

ירושלים היא הבירה של כולנו באופן סנטימנטלי, אבל הבעלים האמתיים הם אלה שגרים שם ותכבד אותם.

דבר שני: תפריד בין עקרוני ללא עקרוני. לחרדים מפריעים אירועים הקשורים בגאים/גאות כי הם נגד הדת וההשקפה שלהם, זה לא מתקשר להורדת כיפה בת"א כי היא לא מפריעה לאף אחד. כשיש כינוסי תשובה או שאמנון יצחק בא להטיף המתנגדים יודעים טוב טוב לצאת למחות (יכול להיות שלך זה לא מפריע, אני לא מדבר באופן ספציפי). ולהוכחה, הברדק המתוקשר בחיפה עת באו חרדים להתפלל בבית כנסת בשכונה חילונית ולקיים שם לימודי תורה - דיירי השכונה ידעו יפה מאוד להפגין, להתנכל למתפללים ולהביא לשם חברי כנסת שמאלנים להפגין נגד הפרת צביון השכונה שלהם. אם זה תקין בעיניך גם הפגנת החרדים בירושליים היא לגיטימית, זה הבית שלהם.

פורסם

ולגאון שכתב "סטרייטים גאים" בתור הסתלבטות על הסטרייטים שאין להם בעייה עם הומואים:

אני סטרייט גאה !!!!

כתבתי גאים, יענו גאווה. אני גאה בזה שאני אוהב לצלם. לא גאים על משחק המילים האדיוטי של גיי=גאה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
דבר שני: תפריד בין עקרוני ללא עקרוני. לחרדים מפריעים אירועים הקשורים בגאים/גאות כי הם נגד הדת וההשקפה שלהם, זה לא מתקשר להורדת כיפה בת"א כי היא לא מפריעה לאף אחד.

גאים/גאות בפירוש לא הולכים נגד הדת וההשקפה שלה. יש לא מעט הומואים שקרובים לדת, ויש לא פחות חרדים שהם הומואים. אם הדת איננה שיוויונית ואנו חיים בעולם שיוויוני - הדתיים גם צריכים להתגמש במידה מסוימת בשביל לחיות כמו שצריך במדינה. ובאשר לירושלים - אף אחד לא תכנן לעשות את המצעד באמצע העיר העתיקה, כנסו לפרופורציה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...