Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע, אני לא רואה סטרייטים עושים מצעדי הגאווה. והומוסקסואליות זה עדיין סטייה מינית, אז למה לא מצדיקים פדופילים, זואופילים ונקרופילים? כי לראות איש מתנשק עם גווייה או סוחב עז לפינה חשוכה זה פחות אסטתי מלראות שני גברים מתנשקים? אותי הם מגעילים באותה מידה.

:evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בטוח שאישה מתנשקת עם אישה פחות מגעילה אותך.

סטרייטים מקובלים בחברה לכן אין להם מה לעשות מצעד, יש מצעד האהבה אגב. מצעד הגאווה מתקיים גם בגלל שיש להם צורך אולי להראות לכולם שהם לא מתביישים במה שהם, הומוים או לסביות או כל מה שבחרו.

פורסם

FAT BASTARD,

סוטה זה מישהו שהוא יוצא מן הכלל.

אוכלוסיית ההומולסביות כל כך גדולה ורחבה היום שאני לא בטוח שניתן לכנות את זה כסטייה,אבל נצא מנקודת מוצא שזו באמת סטייה.

פדופילייה,מעבר להיותה סטייה,זו עבירה פלילית.

איך אתה בכלל שם את זה באותה משוואה ?

בין אם תרצה ובין אם לא,אתה לא יכול למנוע מהומו\לסבית ללכת ברחוב ולהתנשק ולהתמזמז עם בן\בת הזוג.

בדיוק באותה מידה שהיא לא יכולה למנוע ממך לעשות את זה עם חברה שלך\אישתך.

לא אסטטי לך ?

'סתכל לצד השני,אף אחד לא מכריח אותך להסתכל על הזוג הלא אסטטי.

אגב,גם לסביות זו סטייה,אם ייצא לך לראות זוג לסביות מתמזמזות,אתה תעמוד ותסתכל עליהן ?

אני מניח שכן.

למרות שגם אני סטרייט בכל רמ"ח איבריי,ולמרות שגם אני לא "נדלק" מלראות זוג גברים מתמזמז, מסכים לגמרי עם פותח השרשור.

זו בושה ההצהרות של כל מיני חברי כנסת ומנהיגים דתיים שמושמעות כלפי הקהילה ההומו לסבית בשנים האחרונות, אני חושב שהם עברו כל גבול.

ישראל זו מדינה חופשית,ושכל אחד יעשה כטוב העולה ברוחו,להיות הומו\לסבית זו לא עבירה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

FAT BASTARD צודק.

כנ"ל גם אישה מניקה.

אהבתי את התגובה של אל בנדי לנושא.

"הנקה זה פעולה טבעית ועדינה" -גם כן להשתין אבל אני לא עושה את זה בפומבי!

פורסם

אתה יודע, אני לא רואה סטרייטים עושים מצעדי הגאווה. והומוסקסואליות זה עדיין סטייה מינית, אז למה לא מצדיקים פדופילים, זואופילים ונקרופילים? כי לראות איש מתנשק עם גווייה או סוחב עז לפינה חשוכה זה פחות אסטתי מלראות שני גברים מתנשקים? אותי הם מגעילים באותה מידה.

יקירי - אתה לא המדד שלפיו כולנו חיים.

הגיע הזמן שאנשים יפתחו טיפת סובלנות לאנשים ששונים מהם ולא משנה באיזו מידה. תן לי לנחש, אם היה עובר מולך ילד אוטיסט ברחוב היית אומר לו להתחפף כי לא מגעיל אותך או לא נוח להסתכל עליו.

ומי שלא טוב לו, שילמד שהצוואר נועד לא רק כדי להחזיק את הראש, אלא כדי גם לסובב אותו אם משהו לא נעים לכם - אחרת הוא הראש היה פשוט מבצבץ מהכתפיים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

צודק מר בחור, FAT BASTARD.

מעניין באמת אם היו מאשרים מצעד הנקרופילים , וחוסמים את כל העיר שבה זהבה גלאון גרה, רק בגלל שלכמה מטומטמים התחשק לצעוד ולבלבל את המוח לכולנו.

ROOONEEYY

פורסם

צרי מוחין יקרים.

לצועדים במצעד הגאווה אין שום עניין יוצא דופן להרגיז מישהו.

יש להם עניין אמיתי להצהיר -לעצמם ולכל העולם- שאחרי שנים ארוכות של בושה, יסורי מצפון, הרגשת שונוּת ונידוי, הם גאים במי שהם ובמה שהם.

לא היה להם כל צורך להצהיר על גאוותם אילולא העולם היה מלא בצרי מוחין כמותכם וכמו חבורת המופלאים של ש"ס, אנשים שמעבירים את זמנם בתחיבת אפם לתוך חייהם של אחרים, בנסיון לשנות את הזולת ולהפוך אותו ליותר "נכון" ו "נורמלי" לדעתם.

את דעותיכם החשוכות בדבר מיעוטים שונים בחברה אתם מוזמנים לחסוך מאיתנו.

זה לא הייד-פארק כאן, וחופש הביטוי אינו בלתי-מוגבל.

חבל שאינכם מבינים (וכנראה כבר לא תבינו לעולם) ששלטון הרוב בדמוקרטיה משמעותו, בראש ובראשונה, הגנה על זכויות המיעוט.

נ.ב. החסימות בירושליים לרגל מצעד הגאווה לא נובעות מהצועדים, כי אם מעשרות אלפי החרדים, אנשי החושך, שמאיימים לעשות בם שפטים. לפי ההגיון הזה אפשר לבטל כל הפגנה של מיעוט.

כל שעל הרוב לעשות הוא לאיים לפגוע פיזית במיעוט המפגין. זה יספיק למשטרה כדי לבטל את ההפגנה.

השיטות האלה עובדות מצויין באיראן.

פורסם
FAT BASTARD,

סוטה זה מישהו שהוא יוצא מן הכלל.

אוכלוסיית ההומולסביות כל כך גדולה ורחבה היום שאני לא בטוח שניתן לכנות את זה כסטייה,אבל נצא מנקודת מוצא שזו באמת סטייה.

פדופילייה,מעבר להיותה סטייה,זו עבירה פלילית.

איך אתה בכלל שם את זה באותה משוואה ?

בין אם תרצה ובין אם לא,אתה לא יכול למנוע מהומו\לסבית ללכת ברחוב ולהתנשק ולהתמזמז עם בן\בת הזוג.

בדיוק באותה מידה שהיא לא יכולה למנוע ממך לעשות את זה עם חברה שלך\אישתך.

לא אסטטי לך ?

'סתכל לצד השני,אף אחד לא מכריח אותך להסתכל על הזוג הלא אסטטי.

אגב,גם לסביות זו סטייה,אם ייצא לך לראות זוג לסביות מתמזמזות,אתה תעמוד ותסתכל עליהן ?

אני מניח שכן.

למרות שגם אני סטרייט בכל רמ"ח איבריי,ולמרות שגם אני לא "נדלק" מלראות זוג גברים מתמזמז, מסכים לגמרי עם פותח השרשור.

זו בושה ההצהרות של כל מיני חברי כנסת ומנהיגים דתיים שמושמעות כלפי הקהילה ההומו לסבית בשנים האחרונות, אני חושב שהם עברו כל גבול.

ישראל זו מדינה חופשית,ושכל אחד יעשה כטוב העולה ברוחו,להיות הומו\לסבית זו לא עבירה.

לסביות זאת לא סטיה - זאת אומנות איכותית ומבורכת ! (בגבול הטעם הטוב, כי אחרת האיזון עלול להיות מופר ואנחנו נשאר עם ה* ביד)

פורסם

ולראות זוג זקנים/מפגרים/נכים/מכוערים/הומלסים/נרקומנים/חולים וכו' לא מגעיל אותך?

הומוסקסואליות היא לא סטיה מינית אלא נטיה מינית כמו להימשך לכל דבר אחר שהוא לא המיין סטרים (וזה יכול להיות שמנות, נמוכות, מזוקנות או כל דבר אחר). אם לה היית עסוק כל כך בלשנוא אותם ולנדות אותם לא היו מצעדי גאווה.

הם אנשים כמו כל אחד אחר וככאלה מותר גם להם להפגין ולצעוד. למה מותר ללובשי שחורים מזוקנים לצעוד באמצע הכביש ביום כיפור, מותר להם לסגור שכונות שלמות יום בשבוע ומותר להם להתכנס בכל מיני מבנים מיוחדים ולצעוק בקולי קולות? זו לא סטיה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

FAT BASTARD צודק.

כנ"ל גם אישה מניקה.

אהבתי את התגובה של אל בנדי לנושא.

"הנקה זה פעולה טבעית ועדינה" -גם כן להשתין אבל אני לא עושה את זה בפומבי!

מעניין באמת אם היו מאשרים מצעד הנקרופילים , וחוסמים את כל העיר שבה זהבה גלאון גרה, רק בגלל שלכמה מטומטמים התחשק לצעוד ולבלבל את המוח לכולנו.

מדהים כמה אנשים נבערים יש בפורום הזה. אני רק מפחד לדעת מה היקפם באוכלוסיה. מי שמשווה בין הומוסקסואלים לפדופילים או נקרופילים הוא חתיכת דביל, ומי שמסכים איתו (וטוען שאישה מניקה - פעולה יומיומית אצל נשים בהריון - זה דומה), ועוד מצטט את התגלמות הבערות בשביל לאושש את דבריו (אל בנדי - ממש אות ומופת לחוכמה וטעם טוב) - הוא טיפש לא פחות.

ואחרון (בעצם, זו בטח רק ההתחלה) - מי שקורא להומואים מטומטמים ולא מבין את זכויותיהם במדינה דמוקרטית, חושב כנראה שהוא חי באיראן, ואולי כדאי שיחזור לשם.

מי יתן וכולכם תגמרו כמו איש הצבא מאמריקן ביוטי.

אתם מגעילים אותי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
(וטוען שאישה מניקה - פעולה יומיומית אצל נשים בהריון - זה דומה),

רוני

רוני, נשים בהריון לא מניקות. הן מתחילות להניק אחרי הלידה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רוני, נשים בהריון לא מניקות. הן מתחילות להניק אחרי הלידה.

מה, באמת? לא ידעתי! :-P

טוב, כמובן שמדובר בטעות קלה בניסוח, שנבעה בעיקר מהעצבנות על חבורת המטומטמים שצוטטה בתגובה שלי. אני משוכנע שהבנת את הכוונה שלי בכל מקרה (תיכף הם ישוו את זה לאנשים שמחטטים באף בציבור - לאף אחד לא יהיה מותר לצאת מהבית :-P:wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בחדשות ערוץ 10 הח"כ ניסה להסביר את עצמו, להוכיח שהוא צודק, העצוב הוא שהוא לא מתחרט ולו לרגע וחושב שהוא צודק, למרות שהמגישה ניסתה להסביר לו.

פורסם

נקרופיליה היא עבירה פלילית בכל מדינה בעולם! להיות הומו זו נטיה מינית שהייתה קיימת תמיד לאורך ההיסטוריה וכולנו צריכים לקבל את הקיום שלה.

לי יש חברים הומואים וחברים סטרייטים (אני סטרייט) ואם תראה אתם לא תוכל להבדיל ביניהם.

בשבוע האחרון שוחחתי על זה עם בן הדוד שלי שהגיע מצ'ילה, אחת המדינות הכי הומופוביות בעולם. הטיעונים שלו לרוע של ההומואים היא שהם נרקומנים, גנבים, רוצחים, פדופילים ועוד המון שטויות שרק בן אדם שאין לו טיפה של ידע לגבי הקהילה הזו יכול להגיד.

כן, הם שוכבים עם אנשים מאותו מין, וכן, הם חיים חיים הרבה יותר חופשיים משל רוב האוכלוסיה. מה זה מפריע לך?

מה שאנשים עושים בתוך הבית שלהם הוא העניין שלהם, וכל עוד הם לא מפריעים לי, שיעשו בדיוק מה שבא להם. יש הרבה יותר חרדים למשל שאונסים ילדים מאשר הומואים. זה לא מפריע לך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...