Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הם חוגגים את זכותם לדמוקרטיה אז מה עם זכותם של אנשים לא לראות בפרהסיה דברים שמנוגדים לתפיסת עולמם ?

אין זכות כזו במדינה דמוקרטית.

במצעד הגאווה בירושלים אין שום פעולות פרובקטיביות בעלות אופי מיני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סטייה נפשית מוגדרת לפי מקצוע הרפואה הרלוונטי (פסיכאטריה) והומוסקסואליות/לסביות לא מוגדרות כסטייה

עד 1973, גם לפי הDSM הומוסקסואליות היתה מחלת נפש, כך שאין צורך להתייחס להגדרות הרפואיות. ההגדרה אם דבר הוא סטייה או לא היא תלויית תרבות. נכון להיום, התרבות המערבית הולכת לקראת הכרה בהומסקסואליות כנורמטיבית ולגיטימית, אך הכרה זו עדיין לא נחלת חלקם של חלק נכבד בציבור, ולא רק דתיים \ חרדים.

פורסם

קודם כל - הזכות להפגין, למחות ולדרוש שיוויון היא בסיסית בישראל ומהווה אחד מעמודי התווך של הדמוקרטיה. ד"א, יש מדינות בהן זה אפילו מעוגן בחוקה או ליברלי הרבה יותר - בארה"ב למשל ניתן להביע עמדות גזעניות בפומבי במהלך הפגנה, כי הזכות לכך חזקה יותר מהאיסור על גזענות.

שאר התשובות באדום.

אם הם חוגגים את זכותם לדמוקרטיה אז מה עם זכותם של אנשים לא לראות בפרהסיה דברים שמנוגדים לתפיסת עולמם ?

יש הרבה דברים שנעשים ברחוב או בציבור ושעשויים לא למצוא חן בעיניך. חרדים לא רוצים לראות בחורות ללא כיסוי ראש או עם בגדים חושפניים - אתה רוצה לאסור על בנות ללכת ככה ברחוב? אם אתה לא מעוניין לראות מצעד גאווה - אל תצא לרחוב בכמה שעות שהוא נערך. אפשר לחשוב שרואים שם גברים מזדיינים אחד עם השני, תעשה לי טובה.

הרי אף אחד אדם לא יכול למנוע מאדם להתגופף עם אדם אחר בביתו הוא בפרטיות.

למה צריך להעביר את זה לנחלה הציבורית ? מה הקשר לזכויות הגאים והגאות ?

הקשר לזכויות הגאים והגאות הוא שזוהי דרך לגיטימית עבורם להביע מחאה, לדרוש זכויות ולהפגין למען שיוויון וסובלנות. פשוט כך.

כפי שמקומם של יחסי מין הטרוסקסואלים הוא בחדרי חדרים ובצניעות מרובה , למה שדינם של יחסים הומוסקסואלים יהיה שונה ?

מה לעזאזל הקשר בין כך שסקס עושים בצניעות ולא בפומבי, ובין מצעד הגאווה? נראה לך שההומואים רוצים לעשות סקס אחד עם השני תוך כדי המצעד?

למה לא לכבד את השונה ואת זכותו לא לראות גבר חצי עירום מנשק גבר או אישה ממששת אישה אחרת.

דמוקרטיה היא גם זכות הרוב וכשהמיעוט מתעלם מהרוב במרדף אחר זכויותיו

קיבלנו טוטאליטריזם פוליטי (פוליטיקלי קורקט) ומחשבתי.

דמוקרטיה היא הכרעת הרוב תוך כדי הגנה על זכויות המיעוט. ההגנה הזו היא חלק בלתי נפרד בשלטון הדמוקרטי. אם לא תאפשר למיעוט להביע את עמדתו - תפגע אנושות בדמוקרטיה ותפתח פתח למשטרים חשוכים שמתקיימים כיום רק במדינות נבערות.

מה גם ש"הרוב" כהגדרתך הוא ממש לא הרוב - בעיקר חרדים, חלק מהדתיים ואנשים כמוך. ותאמין לי שיש רבים מאלו שמודעים לחשיבות ערכי הדמוקרטיה, אפילו אם הם לא אוהבים הומואים. ושוב - אם אתה לא נהנה ממצעד שכזה, פשוט אל תבוא אליו. זה עד כדי כך פשוט.

גם לך התשובות באדום:

גם אתה לא קולט, מה? נראה לי שגם אלפי הסברים מנומקים לא יגרמו לך להבין את משמעות הצעדה, ולכן אולי רק זה יעזור לך להבין - מדובר בסה"כ בכמה מאות/אלפים בודדים של אנשים, אשר הולכים במורד רחוב מוחמד המלך במשך שעה ורבע כדי לחגוג את הדמוקרטיה. באמת, עדיפות שלוש שעות של התבהמות מול כוחות צה"ל וקריאה שלום עכשיו, עם פצועים ונפגעים רבים. אם היו נותנים להם לעשות את המצעד (כפי שמאפשרת הדמוקרטיה), היית שוכח מהעניין תוך שעתיים אפילו אם הוא היה עובר לך מתחת לבית, אבל עשרות אלפי השמאלנים שיוצאים להפגין נגדו ברחובות תוך כדי אלימות לא מעטה - הם אלו שלא היית שוכח במשך זמן רב לאחר מכן (והם אלו שחוסמים "עיר שלמה").

יופי של קופי-פייסט, אבל קשקשת שטויות ואין קשר למה שכתבתי. אם ערבים רוצים להפגין הם יכולים לעשות זאת, והשמאלנים שמפגינים מול צה"ל בוודאי לא עושים זאת באלימות - אם כבר, זה בדיוק הפוך.

תחליף את המילים מצעד הגאווה במילים מצעד הימנים קיצוניים. ומעניין מה היית אומר על כך...

כל עוד הימנים מפגינים על משהו בעל מאפיינים דמוקרטיים, אין לי עם כך כל בעיה. אם זה יפריע לי - אצא להפגין כנגדם.

אין שום סיבה שבעולם לקיים את המצעד חסר התועלת הזו, ולא, "זכותם" זו לא סיבה מספיק טובה. מחר לי יתחשק לצאת החוצה ולעשות מצעד החרא, לאסוף אנשים ולמרוח אותם בחרא, זה הרי חוקי, אז שמישהו ינסה לעצור אותי. בקיצור אין גבול לשטויות, רק בגלל שהם הומואים זה לא סיבה לקיין מצעד ולזיין לכולם את השכל ולעצבן את כולם. או בקיצור שילכו לצעוד בבאקה א שארקיה או בטייבה, ולא יבלבלו לנו את השכל בשטויות.

יש את כל הסיבות בעולם לקיים את המצעד הזה. אם אתה לא מוכן להבין זאת אז כנראה שרק מיעוטים שמוצאים חן בעיניך זכאים לאהדה שלך, וזוהי עמדה נבערת ולא חכמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גועל נפש. ועוד אתה מעז בסוף להגיד שעדיף לנעול. לא - עדיף שכולם יראו כמה אתה נבער! העיקר "ולא נכנס לזה". יודע מה - גם אני חושב שאנשים כמוך חולים ויש להם סוג של מום - אבל לא נכנס לזה! :-P

רוני

רוני, אתה יכול לרשום ככל העולה על רוחך בנוגע לתגובתיי, אך דעתי לא תשתנה אף פעם.

אולי באמת אני חולה, "בנורמתיביות"? אולי זאת באמת מחלה?! אולי אני בעל מום שנקרא "האדם השפוי"? אולי... :roll:

אני נבער? סבבה. תגדיר אותי, או את תגובותיי איך שאתה רוצה.

לא אתה, ולא אף אחד אחר ישנה את העובדה שזהו סוג של מום. נקודה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מסכים איתך לחלוטין!

צריך למנוע גם את הפגנות הנכים וניצולי השואה, הם בעלי מום!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למה רק אותם? גם המפגינים למען הספורט המוטורי יש בהם מום... :hihi:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא מום, שריטה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רוני, אתה יכול לרשום ככל העולה על רוחך בנוגע לתגובתיי, אך דעתי לא תשתנה אף פעם.

אולי באמת אני חולה, "בנורמתיביות"? אולי זאת באמת מחלה?! אולי אני בעל מום שנקרא "האדם השפוי"? אולי... :roll:

אני נבער? סבבה. תגדיר אותי, או את תגובותיי איך שאתה רוצה.

זה בדיוק העניין - שברור לי שהשנאה שלך להומואים לא תשתנה גם אם יפציצו אותך בעובדות, או לחילופין יגלו באופן מדעי שזו הדרך הכי נכונה לחיות ושדווקא אנחנו הסטרייטים הם הסוטים. בזאת בדיוק מתבטאת הנבערות שלך לנושא. ותן לי לחדש לך - יש סיכוי שכמה מחבריך הטובים ביותר הם הומואים, או שאנשים שאתה מכיר ומעריך הם כאלו. עדיין מחלה? עדיין מום?

ד"א, אתה לא חולה בשום נורמטיביות - אני מבטיח לך שבמובנים רבים אתה הולך נגד הזרם. אז לטענתך גם אתה בעל מום? להיות אדם שפוי זה לחיות ולתת לחיות, זה להבין את האחר והשונה ולא להפוך אותו למוקצה רק כי הוא לא מוצא חן בעיניך. אתה לא האדם השפוי ולא בטיח.

ובנוגע למשפט האחרון שלך - אתה טועה. לא אני ולא אף אחד אחר, יצליח לשנות את הדעה החשוכה והנבערת שלך שזהו סוג של מום. וזה עצוב מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לזה שאמר שסטרייטים לא עושים מצעד גאווה. אתה צודק. הם עושים מצעד אהבה.

אני חייב להודות, ביום כיפור נסעתי לי בעיר על אופניים ועצרתי באיזה שכונה צדדית שלא הכרתי. מה ראיתי שם? את טנק המשיח. אותו טנק המשיח שעושה רעש בשעות מעצבנות, באופן כללי הוא גם סוג של כפייה דתית לדעתי. חשבתי- אני יודע לשאוב דלק. אני מסוגל לעשות את זה עם 2 בקבוקי ליטר וחצי ריקים וצינור. הייתי יכול לשאוב דלק ממכונית בסביבה, להוציא מצית ולהצית את הטנק. אבל אז נזכרתי- זאת מדינה דמוקרטית. גם יש את עניין שלטון החוק. אני לא יכול לעשות מה שאני רוצה.

עוד משהו, לכל הסטרייטים הגאים פה- תקחו את החברות הכוסיות שלכם למאה שערים ותתנשקו. עזבו לבוא בלבוש חושפני- תנו לה T וג'ינס. בלי לשכוח תסרוקת יפה. מעניין אותי מה אתם חושבים שיקרה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
עוד משהו, לכל הסטרייטים הגאים פה- תקחו את החברות הכוסיות שלכם למאה שערים ותתנשקו. עזבו לבוא בלבוש חושפני- תנו לה T וג'ינס. בלי לשכוח תסרוקת יפה. מעניין אותי מה אתם חושבים שיקרה.

ברור מה יקרה, אבל זה לא תקין.

בכל מקרה, לא מדובר מצעד במאה שערים, אלא על רחובות ראשיים בבירת ישראל. בירת כל האזרחי, לא רק החרדים שביניהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אתה מזכיר לי חברת כנסת מאוד חכמה שיצאה נגד העמדת אחד מחבריה לסיעה לדין רק בגלל עובדות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

"טנק המשיח. אותו טנק המשיח שעושה רעש בשעות מעצבנות"

טנק המשיח?, אתה בטוח שרכבת על אופניים ביום כיפור ולא אכלת טריפ ביום העצמאות?

הם רוצים לצעוד, שיצעדו

הם רוצים להיות הומאים שיהיו, למה זה צריך לשנות למישהו משהו חוץ מלהם?

לטפל בזה כמו במגפת שפעת העופות? כזה חבר כנסת צריך להיזרק משם על טיל

לא ממש אכפת לי מהמצעדים שלהם , או ממצעדים אחרים, אומנם אני לא מבין מה כל הסיפור בלקבל בתחת וללכת לרחוב לחגוג את זה אבל שיהיו בריאים.

בתור מישהו שמאמין בדמוקרטיה אני חושב שחובתנו לאפשר למיעוט להתבטא גם אם אנחנו לא שותפים לדרך החיים שלהם או חושבים שהיא נכונה

אותי הרבה יותר מפחיד איזה פינגווין שזורק אבנים על מכוניות בשבת וצועק שעבאס, או משמרות צניעות בבני ברק

ואפילו כפייה של הרצון שלו עליי בצורה של איסור חמץ שמירת שבת, נישואין, בתי דין רבניים

מאשר מישהו שהוא הומו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...