Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה באמת יורד לסוף דעתי?

לא מעניין אותי היבואן בארץ.

בגלל זה שאלתי אותך איזו מערכת דיאגנוסטיקה זו, כי סביר להניח שיש פתרונות Aftermarket לזה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם האיש חשוב לך ,הפק עבורו חוברת עם צילומי הדפים השונים בצג המשאית כולל תרגום מובנה לכל דף ודף ,ולדעתי פתרון זה יתן לך מענה עבור מגוון רחב של עובדים לעתיד

אגב לא הבנתי מה הבעיה בהצעתו של דניאל לגבי המצלמה ומסנג'ר וכרטיס המודם?

פורסם

חנן, מה עם 2 מחשבים ניידים אחד יהיה במשרד ואחד יהיה אצל הטכנאי שיש לו אינטרנט ומצלמת אינטרנט איכותית?

או מחשב נייד במשרד ואצל הטכנאי מחשב כף יד..

פורסם

חברים, אני מלא הערכה לרצון הטוב שלכם לעזור. תודה רבה.

אבל, ביקשתי ואני חוזר ומבקש: תנו לי את הקרדיט שאני יודע לאפיין את הפתרון הרצוי לי, והפתרון הזה הוא העברת וידאו ואודיו מהמשאית אל המשרד, ואודיו בחזרה מהמשרד אל המשאית.

אז אל תיפגעו, אבל אחרי שלושה דפים וחצי התעייפתי, ואני כבר לא אוכל לענות לכל אחד שמציע הצעה שלא עונה על מה שאפיינתי. אני חושב שכבר הבהרתי מצוין מספר פעמים מה אני רוצה ומה אני לא ואת הסיבות לזה.

תקציר:

אני סגור למדי על כך שאיש השירות יצויד בסלולאר דור 3. זה הכי פשוט וזמין לו לתפעול.

ההתלבטות שלי עכשיו היא אם להצטייד בעצמי בסלולאר דור 3 ולהעביר בינינו שיחות וידאו, או אם זה אפשרי, להתקשר מהמחשב במשרד לסלולאר של איש השירות ולראות את הוידאו במחשב. אני מבין מאורנג' שזה היה ניתן פעם והשירות הופסק. מכירים חלופות?

פורסם

אני לא בטוח שהשירות נעלם,

השירות עוד קיים, אך רק מעטים יודעים על קיומו,

אני יודע שלאורנג יש מחלקה טכנולוגית[משו6*], תתקשר אליהם ותבקש את השירות הזה, שם יש אשכרה אנשים עם שכל, לא אנשים שסופרים את הדקות עד לסוף משמרת.

----

פורסם

ההתלבטות שלי עכשיו היא אם להצטייד בעצמי בסלולאר דור 3 ולהעביר בינינו שיחות וידאו, או אם זה אפשרי, להתקשר מהמחשב במשרד לסלולאר של איש השירות ולראות את הוידאו במחשב. אני מבין מאורנג' שזה היה ניתן פעם והשירות הופסק. מכירים חלופות?

יש היום סלולאריים (כדוגמאת N95) שמגיעים עם יציאת וידיאו לחיבור טלוויזיה. אם אתה סגור על צפייה בוידיאו במסך המחשב, אפשר לקנות די בזול כרטיס טלווזיה בסיסי ולחבר את הסלולרי למחשב.

זוג סלולריים כאלו + כרטיס + תוכנה לא יעלה הרבה, השאלה היא האם התצוגה תיהיה ברורה מספיק כדי שתבין מה כתוב על מחשב הרכב? אני מניח שרק אחרי שתנסה, תדע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קרנל, המחלקה הטכנית של אורנג' (אורנג' דטה) הם אלו שאמרו לי שהשירות הופסק בדצמבר עקב חוסר היענות.

צביקה, כמו שכתבתי קודם, ע"פ בדיקה שערכתי עם שני סלולאריים דור 3, אני מצליח לעבוד עם זה בצורה סבירה, כך שאם כבר הצטיידתי בשני סלולאריים, אז מיותר לי לחבר את הסלולארי שלי לצג גדול.

מה שאני בודק זה האם ניתן לחסוך את עלות הסלולארי אצלי.

פורסם
אם האיש חשוב לך ,הפק עבורו חוברת עם צילומי הדפים השונים בצג המשאית כולל תרגום מובנה לכל דף ודף ,ולדעתי פתרון זה יתן לך מענה עבור מגוון רחב של עובדים לעתיד

ההצעה של יגאל מצויינת וההייתי מציע לשקול אותה לחיוב. עבודת הכנה של כמה שעות תחסוך לך הרבה שעות של התקשקשויות טלפוניות (עם אם בלי וידאו) עם איש השירות בשטח.

פורסם

חנן חקרתי על הנושא קצת עבורך וכנראה שהאפשרות הכי טובה היא לצייד את איש הקשר עם PDA שמריץ Windows Mobile ועליו מותקנת Skype ואז הוא יוכל ליזום שיחת וידיאו איתך כשאתה מצידך תצפה בה דרך המחשב במשרד שמחובר לאינטרנט.

עריכה: לפי הפורום של סקייפ, בגירסה הנוכחית אין עדיין תמיכה בשיחת וידיאו, אבל מצאתי פיתרון של מיקרוסופט לעניין.

מדובר על תוכנה שרצה על Windows Mobile 5 ועל קליינט שאתה מריץ על PC שמחובר לאינטרנט.

פורסם

מספר אפשרויות זולות מאוד !

1. לימוד איות פונטי

A Alpha

B Bravo

C Charlie

2. הצטרפות לאגודת חובבי הרדיו לשם קבלת רשיון חובב רדיו מורשה, רשיון זה מאפשר שימוש בתדרי חובבי הרדיו לשם העברת שידורי טלוויזיה/ווידיאו בזמן אמת בתדרים שהוקצו לשם כך. קיימת פריסה ארצית של תחנות ממסר גם באילת ! והשימוש הינו חינם אין כסף ואין צורך לשלם לספקיות אינטנרט ודור 3...

עלויות:

רשיון+ציוד חובבי רדיו+קורס+בחינה (חד פעמי)

אפשרות של העברת אות ווידיאו בציוד אלחוט היתה שימושית בקרב חובבי הרדיו עד לפני עשור בערך היום הנושא דיי ירד.

איזה כייף לי :)

פורסם

המשך:

העליתי בפני מקבלי ההחלטות את שתי האופציות, ונכון לעכשיו זו שהתקבלה זו ההצעה עם שני מכשירים סלולאריים. אולי בהמשך יצטרף לזה מחשב נייד בשבילי שאני אוכל להיכנס בדרך לאתרי היצרנים כדי לקבל אינפורמציה על התקלות השונות בזמן שאני לא במוסך.

מה שאני מבקש מכם זו המלצה למכשירים שיעבדו ברשת אורנג', אחד מהם עם המצלמה האחורית הכי טובה שיש, על מנת שאיש השירות יוכל לראות מה הוא מצלם ומעביר אליי.

המכשיר השני צריך להיות עם המסך הכי גדול ואיכותי שיש, על מנת שאני אראה בבירור את הוידאו. אם תהיה לו אופציה למקלדת מלאה, שמירת והעברת קבצי טקסט למחשב, זה יתרון בשבילי, להשתמש בו במקום פנקס נייר שאני מסתובב איתו היום.

בינתיים נדבר על מצב שאין מגבלת תקציב. אני מקווה שזה לא ישתנה ברגע קבלת ההחלטה.

לכל, מי שהעלה אופציות אחרות, אני מודה. מכאן והלאה נתמקד בפתרון הסלולאריים.

פורסם

בשיחה שערכתי עם נציג אורנג' הוא המליץ לי על:

טלפון לאיש השירות, סוני אריקסון K800I, כי בבדיקות שהם עשו הם ראו שהוא נותן את צילום הוידאו הכי טוב, למרות שהוא 3.2 MP והN95 הוא 5 MP. בנוסף, הסוני אריקסון זול ביותר מפי שתיים מה N95 (כ4500 ש"ח מול כ1800 ש"ח) והתכונות הנוספות של הN95 לא נדרשות בשביל האפליקציה הזו, אז חבל על הכסף.

טלפון בשבילי, סמסונג בלאקג'ק, טלפון/מחשב כף יד, עם צג גדול, מקלדת מלאה ואפשרות גלישה רגילה באינטרנט. זה פותר לי מספר בעיות: גם תצוגה טובה בשיחת הוידאו, גם יחליף לי את פנקס הנייר שאיתו אני מסתובב היום ורושם את הבדיקות ואת תוצאותיהן שאני עורך במוסך, וגם יאפשר לי להיכנס לאתרי היצרנים כשאני לא מול מחשב ולראות את מהות התקלות ואת דרך תיקונן.

הערות, הצעות אחרות?

פורסם

לפני שתקנה את המכשירים תבקש בחנות/חברה ליבדוק איך רואים בהם, את האיכות כדי שתיראה אם מתאים לך שלא סתם תיקנה ואז תתבאס שלא רואים טוב...

בקש שיפעילו לך צילום וידאו בשני המכשירים..

מה השציעו לך נישמע טוב אלה מכשירים מצויינים.

• תוכן חדש...