Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למוסך ניידת שירות, שמגיעה למשאיות שתקועות בשטח עם תקלות. במשאיות יש צג, בגודל של 4X10 או 8X10 ס"מ, שניתן בעזרת דפדוף במסכים השונים שלו לקבל דיאגנוסטיקה בסיסית של מחשבי הרכב.

הבעיה: איש השירות לא יודע אנגלית, הוא גם לא יכול להקריא לי מה הוא רואה במסך, כי הוא מבטא את האותיות בצורה מוזרה ובלתי מובנת.

אני קרוב למשרד עם גישה רצופה למחשב ולאינטרנט.

לאיש השירות יש ברכב MIO שמשמש אותו לצרכי GPS.

איך עושים שהוא יוכל לצלם בוידאו את מה שהוא רואה בצג ואני אקבל את זה ONLINE אליי, ואוכל להנחות אותו איך לדפדף במסכים השונים, כדי שאני אקבל את המידע שאני זקוק לו?

חשבתי על שני סלולאריים מתקדמים שיכולים להציג וידאו איכותי בONLINE, אבל הצג של הסלולארי קטן מכדי שיהיה אפשר לקרוא בצורה ברורה.

אפשר להעביר מסלולארי איכותי לאינטרנט?

אולי לחבר את המיו לאינטרנט ולחבר אליו מצלמה איכותית?

בקיצור, לחובבי הגאדג'טים שביניכם: יש לכם הזדמנות להפגין יצירתיות.

תודה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן חנן

גם אצלנו בעבודה יש לפעמים בעייה דומה.

לנוקיה N95 יש מסך יחסית גדול (2.6 אינץ) ואם האיש שלך בצד השני קצת מבין עניין, ניתן להגיע לתוצאות לא רעות.

תעשה ניסוי, אולי זה באמת הפיתרון...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אני חושב וחושב, אבל המגבלות של: ניידות + וידאו די מצביעות על האפשרות הכי יעילה והיא וידאו סלולרי.

הבעיה היא לא גודל המסך, אלא איכות המצלמה. בסלולריים יש מצלמה עיקרית (לתמונות וכו'), שהיא מגיעה היום ל-3 מגה-פיקסל ואף יותר. מצד שני, המצלמה היותר קטנה (זו שמראה לך את האיש שאיתו אתה מדבר) בעלת יכולות הרבה יותר חלשות, ולכן סביר להניח שלא תספק את המטרה שלשמה אתה מייעד אותה (ולא משנה כמה המסך של המכשיר שברשותך גדול, חד וברור).

נמשיך לחשוב על דרך יצירתית יותר :idea:

(יש לי חבר, מומחה לשטויות האלה, אני חושב בכיוון של מחשב כף יד עם יישום מסוים וקישור לסלולר, ב"שטח" אין בדיוק אינטרנט).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שבוע טוב חנן.

הפיתרון הפשוט ביותר פלפון דור 3 או כל פלפון עם שידור וידאו. כך שאתה תראה את המסך דרך הפלפון .

שבוע טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

על בסיס דברין של erezfed, אפשר לצלם קטע וידאו קצר ע"י העדשה הראשית של פלאפון מתקדם (גדוש במגה-פיקסל), ולשלוח אותו כהודעת מולטימדיה לפלאפון אחר.

פורסם

חנן, התוכנה שיש לו ברכב על איזה בסיס עובדת? (לפטופ עם XP?)

אם כן תשתלט לו על המחשב מהמחשב שלך במשרד ודפדף אתה במסכים

כמובן שיש צורך לחבר את הנייד שלו לאינטרנט דרך הסלולרי

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
אכן תמונות קשות...:twisted:

הפתרון הכי פשוט הוא להחליף את איש השרות!

כניראה שלעסק הוא כידאי. ! מי מוכן לשלם היום לבעל מקצוע טוב משכורת הוגנת?

שבוע טוב יצחק.

פורסם

ייווו, איזה מסטול אני, יש לי פתרון!

יש לי מודם סלולרי למחשב נייד, אותו ניתן להכניס לחריץ הנייד ואז המחשב גולש כרגיל באינטרנט מכל מקום בו יש קליטה סלולרית.

הסתייגות: במקום בו החברה חיברה את הרשת המהירה (למשל באורנג' - רשת HSDPA), האינטרנט יחסית מהיר למדי, וטוב לשיחות וידאו. במקום בו הרשת תומכת ברשת הפחות מהירה ( TMA או הכי גרוע GPRS), האיכות תרד בצורה דרסטית.

אבל, מאז הייתי מחובר דרך המודם הזה, המון זמן עבר, וסביר להניח שהרשת המהירה התקדמה לכל איזור בארץ (אולי בערבה תהיה קצת בעיה :wink: )

אם לבחור יש מחשב נייד עם סלוט מתאים (pc card slot type 2) , כל שנותר הוא מצלמת אינטרנט איכותית וזהו, אתה מחובר!

דבר אחד לבדוק - האם מהירות ההעלאה שהרשת מאפשרת תספק את הצורך שהעלית (*663 למוקד DATA של אורנג' תתן תשובה).

בתמונות: המודם המדובר.

עולה בסביבות 400 ש"ח למיטב זכרוני.

אם זה פתרון יעיל , תוכל להתקדם לבעיה הבאה - הסוללה של הנייד, וכמה זמן היא מחזיקה.

אכן, הפיתרון של דניאל מתחיל להיראות הרבה יותר הגיוני :wink:

27-01-08_1941.jpg

27-01-08_1942.jpg

27-01-08_1943.jpg

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קוראים לזה AirCard, וזה הולך לפוצץ לו את החשבון בנק.

מישהו אצלנו בחברה לקח לפטופ איתו למילואים ושכח את החיבור דולק, בסוף החודש החברה קיבלה חשבון ע"ס 7,000 ש"ח.

פורסם

זה בגלל שהמישהו הזה חמור :shock:

היום החבילה הכי יקרה ( "ללא הגבלה", אבל בכ"ז מוגבלת להורדה עד 1.5 ג'יגהה-בייט), עולה 351 שקל בחודש.

מעבר לכך, אפשר בכיף להתמקח עם חברת הסלולר ולהגיע לדיל טוב.

עריכה: כצפוי, מחירי החבילות ירדו עוד יותר ממה שהכרתי. יש להם אפילו חבילה עד 12GB היום. להלן:

ללא שם.JPG

פורסם
איך הוא כדאי לעסק אם הוא מתברבר עם מערכות מתוחכמות וגם מבזבז את זמנו של איש האבחון במוסך?

דניאל . זה בדרך כלל אדם זול במשכורת, וברור ששיקולי ידע אנם נחשבים במקום הנ''ל ככידאי להשקעה. ולכן הוא ""זול "" לעסק במרחאות. אבל כמובן שאנחנו יודעים שהוא לא כידאי ויעיל .

ערב טוב

פורסם

לאחרונה לקחתי מודם סלולרי (PCMCA) ברשת פלאפון

משלם על 1.5 גיגה 139 ש"ח בחודש והמודם חינם בהתחיבות ל3 שנים במינימום גלישה של 50 מגה (לקוח עיסקי כבד יחסית)

ממה שאני יודע פלאפון היום היא הספקית עם החיבור הכי מהיר (2.4) וכמו שנאמר לפני מבאר שבע דרומה אין תשתיות עדין במהירות זו, למעט בתוך הערים

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אם קודי התקלה באנגלית קצרים, אני הייתי נותן לו מקלדת ישנה של מחשב, וישקריא לך אות אות, ע"י האות בעברית שנמצאת ביחד עם האות באנגלית על אותו המקש.(בהנחה שאיש השרות יודע עברית, זה יכול להיות גם רוסית לצרך העניין).

אגב, זה מה שעשה טכנאי של ADSL שבא להתקין לי את המודם וקיבל תידרוך טלפוני מהמשרד שלו על מה ללחוץ.:shock:

במידה ולא, ניתן לצלם ולשלוח כהודעת מולטימדיה עד כמה שידוע לי, אח"כ לפתוח על PC .

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...