Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חנן, אני די בטוח שלא חובה תקשורת בין שני סלולריים.

לאורנג' (לדוגמא) יש מצלמה שהם משווקים ללקוחות, שהיא נייחת ועצמאית (למיקום נגיד, מול קופה רושמת), ואתה הבוס יכול לצפות במתרחש דרך המצלמה הזו מכל מחשב המחובר לאינטרנט. (זוכר את הפרסומת שהאמא במשרד רואה במחשב את הילד שלה בבית אוכל ממתקים במקום אוכל בריא? :wink: ).

לשאר חברות הסלולר בטח פתרונות אחרים, על אותו עיקרון. שיחה קצרה איתם תבהיר את האפשרויות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בעבר הרחוק בערך לפני חצי שנה ואף יותר הכנתי מקרן פשוט שאפשר להכין בכמה דקות, הניסיון שלי לייצר מקרן פלאפון פשוט יצא טוב אבל האיכות די גרועה. הבעיה היתה שהיתי צריך שני דברים מה שהיה לי אחד. שזה נייר זכוכית מגדלת ונייר מפקס.

בסופ"ש אחד אפשר לגמור את הפרוייקט הזה פלוס כמה נסיונות. יהיה נחמד לראות משהו שעשיתי עובד ביום יום.

מקווה שנתתי לך פתרון הולם לבעיה!

קישור מהיר לכתבה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

דיברתי עם אורנג'.

לטענתם, לא ניתן לקיים העברת וידאו אונליין מסלולארי אל המחשב דרך האינטרנט.

הדבר היחיד שאפשרי הוא להשתמש בשני סלולריים דור 3 ולקיים ביניהם שיחת וידאו.

אם כבר אני חייב לקנות לצורך העניין מכשיר נייד כלשהו בשבילי, דווקא הייתי מעדיף לפטופ עם אינטרנט סלולארי שמאפשר לי גם גלישה לבסיסי המידע של יצרני הרכב, ע"מ להוציא מידע על התקלות השונות.

פורסם

עם כל הכבוד שיש לי לטכנולוגיה, אני די בטוח שהפיתרון הכי זול, אפקטיבי ומהיר יהיה ללמד את האיש המוכשר מעט אנגלית טכנית.

מצד שני, אני ריאלי מספיק כדי להבין שלא תמיד יש לך את הכוח להכריח את הבחור החביב לגשת לקורס כזה. אבל שווה לנסות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לי בעיה לארגן לו קורס אנגלית, והוא יענה לזה בחפץ לב.

אבל, הנסיון שלי מלמד שקורס כזה למי שלא מתכוון להשתמש בשפה באופן יומיומי הוא בזבוז זמן. אני מניח שכולכם גם מכירים את הבעייתיות של איות דרך הטלפון. זה כמעט אף פעם לא מצליח, וזה תמיד מסורבל. בכל מקרה, אני מעדיף לראות בעצמי מה קורה במסך, ואני מתחיל להתגבש על הכיוון של הפתרון הטכנולוגי.

פורסם

אמרת ששתי המערכות יושבות על מחשבים ניידים.

חיבור PCMCIA של מודם סלולארי למחשב בשטח ואצלך תוכנת VNC (חינמית) או Dameware (לא חינמית יותר חזקה) ואז להירשם לשירות כמו NO-IP שנותן לך אפשרות להגדיר IP כאילו קבוע לגישת השתלטות על המחשב של איש השירות מהמשרד.

אל תצפה בשום מקרה לביצועים כאילו אתה יושב על המחשב עצמו, אבל ניתן לעבוד.

פורסם

אני הבנתי ממך שלאיש התחזוקה יש מחשב איבחון ברכב שלו.

מה הפלטפורמה עליה יושבת המערכת איבחון שיש לו ברכב? האם זה מחשב נייד בבסיסו או מכונה ייעודית של יצרן מכונות איבחון (SUN או דומיו)?

פורסם

אני לא כתבתי שלאיש השירות יש כלי אבחון.

כתבתי:

במשאיות יש צג, בגודל של 4X10 או 8X10 ס"מ, שניתן בעזרת דפדוף במסכים השונים שלו לקבל דיאגנוסטיקה בסיסית של מחשבי הרכב.

זה חלק בלתי נפרד מהמשאית, חלק מהמע' הממוחשבת ברכב. מדובר בצג שנמצא בתוך לוח השעונים.

פורסם
זה בגלל שהמישהו הזה חמור :shock:

הוא לקח את המחשב למילואים והסברנו לו שהוא צריך לגלוש דרך RDP לשרת טרמינל, ולא דרך החיבור עצמו. אבל הוא שכח את זה :roll:

למזלו הוא די בכיר.

בקשר לשרשור עצמו,

אני הייתי מייעץ לך חנן לבדוק אם יש לצג שעל הדאשבורד חיבור חיצוני שתוכל לחבר ללפטופ שתצייד עם האיש שירות ועליו בעצם תשתלט.

אני בטוח שהיצרנים חשבו על אפשרות כזו, וגם אם לא אז בטח יש פיתרון לעניין אבל אני אצטרך לדעת על איזה מערכת דיאגנוסטיקה מדובר בדיוק.

פורסם

לצג אין חיבור חיצוני. יש את שקע הדיאגנוסטיקה הכללי של הרכב, והצג כמובן מחובר אליו כמו כל שאר המחשבים ברכב. היצרן, כמו גם היבואן כאן בארץ לא מעוניינים בשום פנים ואופן שיהיה ניתן להתחבר ממשאית בשטח לאינטרנט סלולארי דרך מחשב הדיאגנוסטיקה.

נסו בבקשה להתמקד בבקשות שלי, ולא ברעיונות שלכם, שאני בטוח שהם טובים כשלעצמם, אבל נכון לעכשיו, לאחר התייעצות בת שלושה דפים בשני פורומים שונים, אני כבר פחות או יותר ממוקד על הכיוון של הפתרון, ואם אני דוחה שוב ושוב הצעות להתחברות פיזית למשאית, או לטיפולים שונים באיש השירות, אנא, כבדו את זה.

אז יש את האופציה של שיחת וידאו בין שני מכשירים סלולאריים דור 3. בדקתי את זה במוסך וזה בהחלט אפשרי לעבוד כך. האיכות לא מדהימה אבל בהחלט אפשרי לעבוד כך.

עוד אופציה שאני מנסה לבדוק אם היא ישימה היא מכשיר דור 3 לאיש השירות, ושאני אוכל מהמחשב במשרד לעשות איתו שיחת וידאו. בשיחה הראשונה שקיימתי אורנג' טענו שזה לא ניתן בכלל. בשיחה שנייה, לאחר שאמרתי להם ששמעתי שזה כן אפשרי, אז הם בדקו ואמרו שהם אכן הציעו את זה עד דצמבר 2007, אבל הורידו את השירות עקב היענות נמוכה מדי של הלקוחות. מישהו מכיר אופציה אחרת לעשות את זה?

פורסם

אם יש כזו אפשרות מהיצרן אני לא מבין למה אתה מתעקש לא לעבוד דרכה במיוחד כשהיא נותנת לך את האפשרות הכי טובה להשתלטות.

אבל בכל זאת אם אתה מתעקש,

כל טלפון דור 3 סימבאני עם מצלמה יכול להריץ תוכנה חיצונית שתשדר וידיאו לשרת על רשת האינטרנט ואתה במחשבך במשרד עם קליינט ספציפי תוכל להתחבר לשרת הזה ולראות את הוידיאו.

נקודות שצריך לזכור:

1. האיכות לא תהיה מדהימה, ולא תהיה לך אפשרות להשתלט על התוכנה עצמה אלא תצטרך להגיד לאיש השירות על מה בדיוק ללחוץ.

2. זה לא יהיה זול.

פורסם
אם יש כזו אפשרות מהיצרן אני לא מבין למה אתה מתעקש לא לעבוד דרכה במיוחד כשהיא נותנת לך את האפשרות הכי טובה להשתלטות.

אתה באמת קראת את מה שכתבתי? :shock:

היצרן, כמו גם היבואן כאן בארץ לא מעוניינים בשום פנים ואופן שיהיה ניתן להתחבר ממשאית בשטח לאינטרנט סלולארי דרך מחשב הדיאגנוסטיקה.

• תוכן חדש...