Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסיירה גיאה שנת 93 מנוע דאבל קאמשפט הזרקה, ידנית (מוסבת).

בהתחלה החלפתי למצבר חדש כי חשבתי שהקודם דפוק.

אבל בסוף גילינו שהייתה זליגת זרם ולכן הרכב היה כבה אפילו באמצע נסיעה (לא הגיע זרם למשאבת דלק).

אחרי שתיקנו את הרכב היה קצת שקט אבל הרכב בקושי נסע 500 ק"מ מאז.

הרכב מניע רק עם כאבלים או בהילוך 2 (עם קצת סטארטר), נוסע רגיל לחלוטין, אחרי שמדוממים מנוע המצבר מת כמעט לחלוטין.

אלטרנטור זה לא כי אז הוא היה כבה גם באמצע נסיעה, ומצבר זה לא כי הוא חדש.

מה נשאר? :bigcry:

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

כך לא פותרים בעיות כי אין כזה דבר, מבחינה טכנית, מצבר חדש אל יש מצבר תקין או מצבר פגום (גם אם הוא חדש).

לכן יש לבדוק את מתח המצבר תחת עומס ואת ריכוז האלקטרוליט כדי לדעת אם הוא תקין או פגום.

לאחר מכן בודקים את טעינת האלטרנטור, מתח וזרם מכסימלי תוך כדי העמסת המצבר ע"י מכשיר בודק מצברים.

בדיקה אחרונה הנה של זליגת זרם כשכל צרכני החשמל כבויים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כבר עשו לי את הבדיקות האלה אצל שאול יונסי פעם אחרונה ומצאו זליגת זרם תקנו ועכשיו עוד פעם בעיות במערכת חשמל.

אני שואל רק מה יהיה?!?! נמאס לי.

פורסם

בעיה של רכב כבה באמצע נסיעה בגלל הפסקת אספקת הזרם למשאבת הדלק אינו קשור לזליגה.

משהו בתיאור כאן פסול מיסודו, ככל שהבנתי את המצב לאשורו.

יש לפעול בבדיקה חוזרת, כפי שרפי לין המליץ

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הנורה של המצבר (בלוח מחוונים) לא דלקה, איזה כאבל מהמצבר קיצר, לא הגיוני שבגלל זה באמצע נסיעה לא יגיע זרם למשאבה?

פורסם

ישנם כמה מיקרים של חוסר טעינה אשר המנורה בלוח שעונים אינה מתריעה עליו.(כמו רצועה רופפת.מפל מתח על הכבל המקשר בין המצבר לאלטרנטור.או מצבר דפוק(מקוצר)אשר אינו מקבל טעינה)

פורסם

אכן כן, ניתן להוסיף שגם פגם באלטרנטור, גם מסוג הכולל נתק במעגל החשמלי, בחלק מסוגי האלטרנטורים עלול שלא להדליק את נורית הבקרה, על אף חוסר טעינה חלקי או מוחלט.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש סיכוי סביר שהבעיה הנוכחית לא קשורה לקודמת או שהיא תוצאתית בלבד.

גש לחשמלאי לבדוק שוב מצבר, טעינה וזליגה כפי שהוסבר. לגבי שאלות כמו "מה יהיה?!?!?!" וטענות כמו "נמאס לי" אני מציע שפנה אותן יותר לכיוון המרומים.

• תוכן חדש...