Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו חברה יש לי בעיה קטנה,

אני כנראה קונה מאזדה 6 השבוע שנת 2006, ואני מאוד מאוד רוצה DVD עם 2 מסכים במשענות

עכשיו, לחבר את הדיוידי בתא הכפפות זה לא בעיה, ממה שהבנתי מהמתקינים באוטו דיפו זה שפשוט לא ישמעו כלום כי צריך משדר FM שיש רק בחברה של מאזדה אז צריך ללכת לשם להרכיב אותו,

מישהו יודע במה מדובר? כמה זה עולה? איך הולכת ההתקנה? האם יש דרך פשוטה יותר?

תודה מראש :)

פורסם

אתה כניראה רוצה DVD נייד..

וכניראה יש לך מערכת מובנה...

במיקרה כזה קונים משדר FM שמתחבר למצת.. ולDVD ואז אפשר לקלוט אותו במערכת המובנה שלך..

במיקרה שאתה מסתבך עם לחבר אותו למצת אז באמת כדאי ללכת לחברה..:?

חוץ מזה אם אפשר להחליף את המערכת בDVD קבוע לרכב אז מן הסתם עדיף..רק שזה קצת יקר...

פורסם

1.) תודה על התשובות והעזרה, אבל מה זה בכלל AUX ? איך זה נראה? ובמה זה שונה ממשדר FM?

2.) אני לא כל כך רוצה שיתחילו לרוץ לי חוטים בין המצת לתא כפפות וכאלה,

3.) מ"ז דיוידי נייד? אני רוצה מכשיר דיוידי, ראיתי אחד של פנסוניק ב1300 שקל, מכשיר לקבע אותו בתא כפפות עם הרגים וכאלה, הוא נראה כמו CD רגיל רק שקורא גם דיוידי.

עצות נוספות?

עוד דבר קטן ששכחתי להזכיר, נתקלתי בדיוידי שבכותרת שלו מוצהר בגדול שהוא מגיע עם משדר FM מובנה, "דבר שמתאים לרכבים עם מערכות אינטגרליות", כך היה כתוב, זה מתאים לי? זה יפעל לי ברמקולים של הרכב ללא חיבורים מיוחדים בחברה? וישמעו בזה איכותי או עם כל מיני רעשים נלווים?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

AUX זה כניסה למכשיר. זה הכבל שמתחבר ליציאה של האוזניות בנגני MP3 והולך למערכת. אתה אמור להעדיף את זה על משדר FM כדי להפיק את מירב האיכות שאתה יכול. אז אתה כאמור יכול לחבר נגן DVD לכבל הזה ולשמוע את הDVD במערכת כאילו ששמת נגן MP3. המשדר FM נועד לאנשים שאין להם AUX. אם תיתן למתקין טוב לעשות לך את זה אז לא תראה אף חוט מסתובב באוטו

פורסם

אבל עד כמה שזכור לי אין אופםציה של חיבור אוזניות במאזדה 6, לא? או שזה משהו שנחבא בחלק האחורי של המערכת ולא ניתן לראות אותו,

מה לגבי שאר השאלות שלי מה אתה חושב לגבי זה?

פורסם
נראה לי שיש AUX במאזדה 6. וגם מה שהמתקינים אמרו לך באוטו דיפו זה לא נכון. בכל מקרה מאוד ממליץ לך להתחבר דרך יציאת AUX ולא משדר FM
צודק ב-100 אחוז יש AUX לרכב הזה ולא ניראה לי שהחבר'ה של אוטו דיפו מתאימים להתקנה מיקצועית אם זה מה שהם אמרו לך.
פורסם
צודק ב-100 אחוז יש AUX לרכב הזה ולא ניראה לי שהחבר'ה של אוטו דיפו מתאימים להתקנה מיקצועית אם זה מה שהם אמרו לך.

גם ככה אוטו דיפו יקרנים, והם תמיד מנסים לדחוף לך עוד דברים שעולים כסף.

תלך לכל מקום מקצועי אחר ואני גם די בטוח שתמצא את מבוקשך בזול יותר.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

וואלה חברה תודה רבה על העצות, זה עזר לי מאוד,

דבר אחרון,

מישהו מכם אולי מכיר מקום מקצועי באיזור באר שבע שעושה התקנות כאלו?

• תוכן חדש...