Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ב-1000% איתך. פשוט הנהג הזה כנראה לא מכיר את חוסר תרבות הנהיגה/חניה בארץ.

לא, פשוט לך תמצא במרכז ת"א חניה שתעמדו בדרישות שלך... אנשים אומרים תודה לה' שיש חניה ולא משנה איפה היא נמצאת. כנראה שאתם לא תושבי ת"א, או לא יוצא לכם ליהיות בת"א בשעות היום שלא נדבר על שישי...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
כנראה שאתם לא תושבי ת"א, או לא יוצא לכם ליהיות בת"א בשעות היום שלא נדבר על שישי...

וטוב שכך! גרתי בת''א עד לפני מספר שנים, מאז אני מגיע לת''א רק באגד או רכבת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא, פשוט לך תמצא במרכז ת"א חניה שתעמדו בדרישות שלך... אנשים אומרים תודה לה' שיש חניה ולא משנה איפה היא נמצאת. כנראה שאתם לא תושבי ת"א, או לא יוצא לכם ליהיות בת"א בשעות היום שלא נדבר על שישי...

הייתי בתל אביב ואתה צודק ולכן לא נסעתי כימעט ברכב לתל אביב וכשנסעתי חניתי בחניה בתשלום שהיא במגרש סגור. ואני אישית ביום יום מסתובב על קטנוע בלבד ואת האוטו בחיים לא מוציא למקום כזה, ואם כן אז משאיר אותו בתווך עין למנוע גנבה ומקרה כמו שכמעט קרה פה בתמונה. נשמע פרנואידי אבל אין ברירה ואני מעדיף את זה מאשר לפתוח תרד פה על עוד רכב שנגנב או רכב שנכנסו בו.

כניראה הבן אדם חושב שהוא בקליפורניה עדיין.

• תוכן חדש...