Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין למה אתם ניכנסים לו לביזנס.

זה לא שהוא רשם נתונים אחרים על הרכב אלא רק עשה מסחרה מהמחיר.

אם בא לו לאמר שהוא קנה אותה ב 200, שיאמר, באמת אכפת לכם בכמה הוא קנה את הרכב ?

זכותו לדרוש כמה שבא לו אפילו אם זה כפול מהמחירון או כמה שהרכב נסחר כי הוא הבעל הבית

ואם פלוני מתחשק לו לשם מחיר כזה אז שיקנה, אם לא בא אף פלוני כזה אז הבנאדם יתקע עם הרכב, זה לא בעיה שלכם.

היום זה רכב מחר זה יהלומים, לא משנה מה מוכרים זו עדיין עסקה, אבל מה זה עניינכם ?

זה "ביזנס" בשבילך ? שקר גס בעשרות אלפי שקלים על מחיר הקנייה של הרכב זה נקרא "ביזנס" ?

לדעתי האישית (וזו לא תמימות - זה יושר בסיסי) הגזמה כזאת במחיר ללא כל שיפור ברכב זה לא ביזנס ולא נעליים. זאת רמאות.

יותר מזה - זה ממש מוציא את הכיף מתחום הרכב בארץ.

על כל רכב מעניין או נדיר מתיישב איזה "ביזנס-מן" שדורש עליו מחיר מופקע ובמקרה הזה גם משקר לגבי מחיר הקנייה שלו - 125K במקום ה98K ההתחלתי :

אחי אני עוד מתלבט אם למכור כי קשה לי להחזיק אותה אני עובד וגם לומד אבל גם אני מוכר לא יודע אם זה יעניין אותך אני לא יורד ממחיר 130 אלף שילמתי עליה 125 והשקעתי עליה עוד 6 בשקט

ברור שזכותו של כל אחד לדרוש מחיר מופקע, אבל הבנאדם בהתחלה מבקש עזרה מחברי הפורום, ולא משנה כרגע כמה דביליות היו השאלות שלו, ואחר כך בא ומנסה לעשות עלינו בוחטה של 32,000 שקלים חדשים...

די טחנתי מספיק. הזהרתי את מי שמעוניין שיזהירו אותו. מי שלא מעוניין - בכיף.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה "ביזנס" בשבילך ? שקר גס בעשרות אלפי שקלים על מחיר הקנייה של הרכב זה נקרא "ביזנס" ?

לדעתי האישית (וזו לא תמימות - זה יושר בסיסי) הגזמה כזאת במחיר ללא כל שיפור ברכב זה לא ביזנס ולא נעליים. זאת רמאות.

יותר מזה - זה ממש מוציא את הכיף מתחום הרכב בארץ.

על כל רכב מעניין או נדיר מתיישב איזה "ביזנס-מן" שדורש עליו מחיר מופקע ובמקרה הזה גם משקר לגבי מחיר הקנייה שלו - 125K במקום ה98K ההתחלתי :

ברור שזכותו של כל אחד לדרוש מחיר מופקע, אבל הבנאדם בהתחלה מבקש עזרה מחברי הפורום, ולא משנה כרגע כמה דביליות היו השאלות שלו, ואחר כך בא ומנסה לעשות עלינו בוחטה של 32,000 שקלים חדשים...

די טחנתי מספיק. הזהרתי את מי שמעוניין שיזהירו אותו. מי שלא מעוניין - בכיף.

זה הפואנטה של התרד.

בסופו של דבר אף אחד לא יכתיב לו בכמה למכור. אנחנו פה רק במטרה להזהיר "דגים"/פראיירים/אנשים עם אופי חלש.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מה זה חשוב לכם כולכם פתחתם עיניים כאילו אני בא לעבוד על אנשים אתה יודע מה שיפרתי באוטו אתה יודע מה הכנסתי למנוע אתה יודע מה הכנסתי למערכת בשבוע האחרון מה זה משנה לך בכמה אני מוכר את האוטו ? אני יכול למכור אותו בב300 אלף אני לא עובד על אף אחד זה עניין של היצע וביקוש חשבתם על זה? המחירון יכול גם להיות 10 אלף שקל אני יכול לדרוש 200 אלף זה עניין שלי אישי לא באתי ואמרתי לאנשים שהמחירון זה 130 אלף באתי ואמרתי כמה אני דורש זכותכם לא לקנות. סבבה פורום סבבה הכל טוב ויפה עזרתם לי באמת עם הצעות למערכת הצעות לקניה וכו' אבל אל תשמיצו בן אדם!!! לידיעתכם אני עורך דין שמבין בכל העניין הזה של היצע וביקוש.

תודה בכל זאת לבחור שפתח לי תעיניים והראה לי איזה סוג של אנשים יש פה שמנסים רק לפגוע בשם.

פורסם
לידיעתכם אני עורך דין שמבין בכל העניין הזה של היצע וביקוש..

"מבין" - היצע וביקוש לומדים בשיעור שני במבוא למיקרוכלכלה.

עוד עורך דין אחד שמתבטא כך בכתב , ואבדנו....:shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מה קשור עו"ד להיות מבין בעניין של היצע וביקוש?

חוצמזה שאתה הוצאת את עצמך שקרן כשבאשכול אחד רשמת שקנית את האוטו ב98 אלף ובאשכול השני, כשרצית למכור אותו, העלות שלו כבר קפצה ל125 אלף והשקעת עוד 6 אלף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה זה חשוב לכם כולכם פתחתם עיניים כאילו אני בא לעבוד על אנשים אתה יודע מה שיפרתי באוטו אתה יודע מה הכנסתי למנוע אתה יודע מה הכנסתי למערכת בשבוע האחרון מה זה משנה לך בכמה אני מוכר את האוטו ? אני יכול למכור אותו בב300 אלף אני לא עובד על אף אחד זה עניין של היצע וביקוש חשבתם על זה? המחירון יכול גם להיות 10 אלף שקל אני יכול לדרוש 200 אלף זה עניין שלי אישי לא באתי ואמרתי לאנשים שהמחירון זה 130 אלף באתי ואמרתי כמה אני דורש זכותכם לא לקנות. סבבה פורום סבבה הכל טוב ויפה עזרתם לי באמת עם הצעות למערכת הצעות לקניה וכו' אבל אל תשמיצו בן אדם!!! לידיעתכם אני עורך דין שמבין בכל העניין הזה של היצע וביקוש.

תודה בכל זאת לבחור שפתח לי תעיניים והראה לי איזה סוג של אנשים יש פה שמנסים רק לפגוע בשם.

אדוני עוכר הדין הנכבד,

תמה אנוכי הכיצד כבודו שאב מדבריי בת'רד הנ"ל (להלן מוצג 191312 בפני בית המשפט) משמעויות נסתרות. שהרי נהיר וברור כי מטרתי היחידה בעת כתיבת אותה תגובה (להלן "תגובה 2") הייתה להזהיר גולשי פורום זה מפני נחשיותך הארסית (כיאה לכל עו"ד, מסתבר). בהודעתך הפרטית אלי, אשר אני מודה, הניבה זיק של דמעת אהדה בזווית עיני, כתבת באופן עילג למדי את תודותיך אלי (תודות אשר אין בכוונתי לצטט עקב צנעת הפרט - אתה בטח יודע מה זה), וכן שמחת לבשר לי כי הוספת כהנה וכהנה גיבובים מעל גבי שרשור זה.

כמובן, קפצתי מעל כסאי בשמחה ורצתי (וירטואלית, כמובן) אל עבר השרשור המדובר (שרשור זה) וקראתי את דבריך בשקיקה.

כל שנותר לי לומר כעת הוא, כי אני משוכנע שהינך מודע היטב לעבירות של הטעיית הציבור (סעיף 15 לחוק החוזים) אותן עברת כאן ובאופן בוטה למדי (להלן "קניתי את האוטו ב-98 אלף שקל, אה, כלומר ב-125 אלף שקל, ועכשיו אני רוצה למכור ב-130). אני משוכנע שאתה יודע זאת, כיוון שוודאי למדת דברים חשובים אלו במהלכו של הקורס "דיני חוזים" אשר לבטח למדת במכללת "שקר כלשהו" למשפטים, אליה התקבלת מיד אחרי שקיבלת ציון גבוה בהחלט בבגרות בהבעה ולשון.

אני מאחל לך מכירה מוצלחת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא לעניין להיכנס לבן אדם לכיס,זכותו לבקש ככל שירצה (הזוי ככל שיהיה).

זה שהוא דאג להפיל את עצמו בהודעות קודמות יכול רק לפגוע בו, אבל זה עניינו האישי ולשיקולו האישי.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

יפה רוני,

בא לך לעשות קצת עבודות בשבילי.

בקרוב- דיני עבודה..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אבקש רק להוסיף על דבריו המפולפלים של ידידי המלומד, האדון רוני (הידוע בציבור גם בכונויו SRONIS).

התחזות לעורך דין היא עבירה פלילית שדינה עד שנת מאסר.

לאור כל התבטאויותיך העילגות, ולאור הטעיית הציבור שנקטת בה, אני מאמין שזאת עבירה נוספת שביצעת, כולי תקווה שאני טועה.

ולראיה באתי על החתום

בגירה

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רוני, אהבתי, תגובה לעניין :wink:

כדי להיות סוחר בימינו צריך גם תואר במשפטים..? :roll:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני לא מבין , למה כל כך כואב לכולם שמישהו מתפרנס ממסחר ברכב ?

יש לי קרוב משפחה שקונה אספנות ומשפץ ומוכר , מרוויח מיליוני דולרים ומאוד מכבדים אותו שופטים , רופאים, ועורכי דין .

סוחר זה מקצוע.. לכל דבר.

בארץ יש בעיה שברגע שמישהו הרוויח אליהם זה הורג אותם .

בארה"ב קונים 80 אחוז מסוחרים .

שיהיה לכולם שבוע טוב

ופחות צרות עין .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

• תוכן חדש...