Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נתחיל בזה שבאמת אם כל הכבוד לכולכם אני לא ממש מחשבן לכם, אני עושה מה שטוב לי אני הוספתי לאוטו תתוספות שלי ואני דורש עליהם נקודה עכשיו לכל ידידי המלומדים שמשחקים אותה עורכי דין, אתם מקסימום סטודנטים אין פה אחד עם תעודת עורך דין.

סוחר? חחח הצחקתם אותי אם קניתי אוטו והוספתי לו תוספות ואני דורש מעל הפכתם אותי לסוחר חח זה משעשע.

התחזות לעורך דין - תתבעו אותי!

לא מאמינים תגיעו למכללה למנהל פנו לרשימת תלמידים מסלול מספר 2 תיווכחו בתוצאות תודה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאז שיש מסלולי משפט במכללות עורכי הדין זה כבר לא מה שהיה.....:x

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אז גם אתה סטודנט? עדיין לא עו"ד?

וחיפשתי במכללה למנהל- אין אף אחד בשם DJSHIRAN שלומד שם במסלול 2.

ולסיום- אין לי שום עניין במכירה עצמה אבל אם אני הייתי משפר רכב ב40K הייתי מציין זאת במפורש (הרבה יותר אטרקטיבי)

תמיר- בכל מכללה יש תלמידים ויש תלמידים על תכליל, יצאו גם עו"ד טובים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ביררתי עכשיו גם באתר של בזק 144, אין אף אחד בשם DJSHIRAN.

נראה לי הבחור הזה בכלל מתחזה וכל הסיפור הזה הזוי ואין לו בכלל רכב\רשיון נהיגה. :roll:

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

חח אתם נואשים אה אין לכם מה לעשות בחיים חח נכנסת לאתר של 144 חיפשת דיג'יי שירן לא ידעתי שאפשר לברר לפי שם פרטי שהוא די'גי זה כינוי בן אדם כינוי..

ובקשר לזה שביררת אם אתה לא מאמין אז תתקשר למישהו שלומד במכללה למנהל שאל אותו על מסלול 2 שישיג לך רשימת סטודנטים ותראה תשם שלי מופיע שם.

וכן אין לי רישיון אתם צודקים אני ילד בן 15 אני מחכה לעוד השמצות זה משעשע

פורסם
חח זה כינוי בן אדם כינוי..

מה באאאמממתתת??? אני גם התקשרתי ל 144 ולא מצאו אחד כזה :shock:,עכשיו אני מבין למה! כי זה כינוי שלך! ווואאאווו!!!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
... אין פה אחד עם תעודת עורך דין...

נשבע לך הייתה לי שנה שעברה...לא מוצא אותה.

אלוהים אדירים, המקצוע הזה באמת מקבל את כולם...

---

פורסם

גבר עני יודע שהם עפים עליך אבלל אתה חייב להפסיק עם החחחח הזה כי ממש מעצבן לקרוא ככה

לשאר החברים, אני חושב שהעמדתם במקום ובאיזשהו מקום הוא הביא את זה על עצמו אבל הרמה יורדת במהירות והאמת שלא צריך להגזים

דיג''י שירן, אין לך מה להתעצבן ואין לך גם מה להיות מנותק מהמציאות, נכון שהרכב הוא שלך וזכותך לקבוע כל מחיר שתרצה אבל אל תהיה מנותק מהמציאות, שזה מה שאתה עושה אכשיו, סתם עצה אתה לא חייב לקבל אותה

בן

נ.ב: הקטע עם העורך דין באמת לא קשור..

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
חח אתם נואשים אה אין לכם מה לעשות בחיים חח נכנסת לאתר של 144 חיפשת דיג'יי שירן חחחח לא ידעתי שאפשר לברר לפי שם פרטי שהוא די'גי חח זה כינוי בן אדם כינוי..

ובקשר לזה שביררת אם אתה לא מאמין אז תתקשר למישהו שלומד במכללה למנהל שאל אותו על מסלול 2 שישיג לך רשימת סטודנטים ותראה תשם שלי מופיע שם.

וכן אין לי רישיון אתם צודקים אני ילד בן 15 חח אני מחכה לעוד השמצות זה משעשע

ההשמצה הכי גדולה עד כה היא שאתה מדמיין שאתה סטודנט לעריכת דין. עם צורת היתבטאות כזו כדאי שהמרצים שלך ייראו את זה. אני בספק אם תמשיך ללמוד, הייתי בטוח שעורכי דין צריכים ליהיות עם סיגנון דיבור קצת מעל "חחחח" וקצת יותר גבוהה מכול איזה ערס מצוי ברחוב.

ואם הייתי יכול אישית הייתי דואג שכול אדם שרק יחשוב לכיוון של לקנות את הרכב שלך יופנה לכאן וייראה בכמה קנית אותו ובכמה אתה מוכר. ולא קשור להיצע ביקוש ושאר ירקות, וגם לא משנה כמה שיפורים הוספת במנוע(שאני בספק רב מאוד(!!) אם הוספת) יש דרישה סבירה מעל המחירון. בכול מקרה בהצלחה במכירה (בספק אם תמצא מטומטם מספיק שייקנה את הרכב במחיר כזה. במחיר כזה אפשר לקנות MR2 אחרת ולשפר לבד מה שרוצים, וגם לא להשים את הג'אנטים הזוועתיים האלו

פורסם

אני דיי בטוח שראיתי אותך מרוסק לצידי הדרך עם הMR2 שלך בנתיבי איילון...

ההקפצה במחיר היא בגלל השאסי שנהיה?? התבלבלת בכיוון חבר.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

התבלבלת ידידי לא באמת ראית אותי מרוסק באיילון היית מרוכז יותר בלהחליף הילוך בגרוטאה האדומה שלך או שהיא בכלל אוטו' .

פורסם
בוא נתחיל בזה שבאמת אם כל הכבוד לכולכם אני לא ממש מחשבן לכם, אני עושה מה שטוב לי אני הוספתי לאוטו תתוספות שלי ואני דורש עליהם נקודה עכשיו לכל ידידי המלומדים שמשחקים אותה עורכי דין, אתם מקסימום סטודנטים אין פה אחד עם תעודת עורך דין.

סוחר? חחח הצחקתם אותי אם קניתי אוטו והוספתי לו תוספות ואני דורש מעל הפכתם אותי לסוחר חח זה משעשע.

התחזות לעורך דין חח תתבעו אותי!

לא מאמינים תגיעו למכללה למנהל פנו לרשימת תלמידים מסלול מספר 2 תיווכחו בתוצאות תודה.

אז בוא תנפץ את הבועה של כולנו !

ספר מה הוספת ומה עשיתה לאוטו ?!

אולי באמת הוא שווה את מה שאתה מבקש.

או שבאמת אתה סתם מנסה לעשות כסף קל ?

פורסם
חח אתם נואשים אה אין לכם מה לעשות בחיים חח נכנסת לאתר של 144 חיפשת דיג'יי שירן חחחח לא ידעתי שאפשר לברר לפי שם פרטי שהוא די'גי חח זה כינוי בן אדם כינוי..

וכן אין לי רישיון אתם צודקים אני ילד בן 15 חח אני מחכה לעוד השמצות זה משעשע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.:?

לפי צורת הדיבור שלך אתה באמת נראה ילד בן 15.

:-) just smile
פורסם

בוא נתחיל בזה שלפני כמה ימים הותקנה ברכב מערכת דיוידי עם סאב כפול מאחורה ולא אפרט עוד על המערכת השווי שלה מאוד גבוהה נקודה. עכשיו רדו מהסרט של האוטו שלי תודה . כבר נקבעה למחר פגישה לבדיקה תודה לכולם על הכל את שלי עשיתי.

• תוכן חדש...