Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Buick LaCROSSE OR Volkswagen passat 2008 !!!

scan-assist
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם...

אני אשאל עוד שאלה שאני מתקשה לענות לעצמי עליה... בבקשה מכם חברים שתענו לי הכי מהר שאפשר כי אין לי הרבה זמן לחשוב...

השאלה היא... מה עדיף ??? פולקסווגן פאסאט בדגמו הכי מפואר... או בוויק לאקרוסי (Buick LaCROSSE) דגם CXL ???

בבקשה ממכם לענות הכי מהר שאפשר... ותודה לכל הצוות ולכל מי שעונה ומי שלא עונה :)

אם קשה לכם להכנס לדגם מבחינת האבזור... לפחות שאני אשמע את דעתכם בקשר לצריכת הדלק... המנוע עצמו... הבטיחות... ה BODY... כי המחירים אותה רמה כמעט...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

ידידי, הבעייה בשאלה שלך שאתה לא מגדיר מה אתה מחפש ברכב.... כלומר יכול להיות שכל אחד מהרכבים הנ"ל מתאים לך יותר, אבל אתה ממש לא נותן שום אינפורמציה על ההעדפות שלך ברכב. וגם איזה דגם של הפסאט, כי המחיר שלה יכול להגיע ל- 280,000 ש"ח אם לא יותר.

למשל:-

- הבוויק הוא רכב מאוד ארוך, יותר מ 5 מטר. כמעט 30 ס"מ יותר מהפסאט.

- הבוויק CXL יש לו מנוע 3.8, עם "רק" 200 כ"ס. רק כי לפסאט יש מנוע 2.0 טורבו עם אותו כ"ס (אבל עולה 280 אלף ש"ח)

- הפסאט לא מצטיין כרכב ספורטיבי אבל גם לא הבוויק. לפי נסיון הבוויק יש לה אחיזה מצויינת אבל לפסאט יותר, בקיצור התהגות כביש הפסאט יותר עדיפה.

- נוחות זאת נקודה חלשה של הפסאט, זה רכב לא מפנק על הכביש ומאוד לא נוח, הבוויק לפי דעתי עדיפה.

- אבזור סטנדרטי עדיף בבוויק.

- אחריות 3 שנים לבוויק ו- "רק" שנתיים לפסאט, וכמובן החלקים והטיפול בבסאט יותר יקרים. כך אצל צ'מפיון יש להם אחריות קצרה כמעט בכל המותגים שלהם. וגם עלות טיפולים מאוד יקרה (ומנסיון).

- כמובן המרווח בפנים בבוויק עדיף.

- ושמירת ערך לא צריך לנחש לטובת הגרמנייה.

פורסם

אוקיי מר אדיב_מ...

אני לא רציתי לדייק בדגמים כי לא כולם מכירים את הדגמים אבל כנראה שאתה ממש מכיר ...

אז אם כך... אני משווה בין פאסאט ultimate edition שתרם מגיע לארץ אני מקווה שאתה מבין על מה אני מדבר...

אם לא אז תשווה לי בין פאסאט בדגם היילין !! highline באנגלית :) לבין בוויק LACROSSE מדגם CXL

... ועוד הפעם !! אמרת שחלקי חילוף בפולקסווגן יותר יקרים מבוויק ???? אתה בטוח בזה ??? אני דווקא חשבתי ההפך..

ומה בקשר לביטוח רכב ?

פורסם

זה דגם חדש שעדיין לא הגיע ואינני בטוח שיש מישהוא שיכול לתת לך ביקורת על המנוע הזה.

מבחינת חלפים יש לי סיפור קטן על הפסאט הקודמת האם אתה יודע כמה עולה החלפת טורבו???

טוב, אז הטורבו אצל קרוב משפחה התקלקל רק כמה חודשים אחרי שהסתימה האחריות והתיקון עלה קרוב ל- 18,000 ש"ח. ועוד הפתעה הטורבו החדש גם התקלקל אחרי כמה מאות ק"מ.

וכן החלפים בצ'מפיון עולים יותר מ- UMI, היה רכבים משני החברות האלה, וכן הטיפולים ב- UMI היו יותר זולים.

אתה צריך פשוט ללכת ולקחת נסיעות מבחן לשני הרכבים. יש אנשים שאוהבים את התנהגות הכביש של הבוויק ויש אנשים שמעדיפים גרמניות.

יש דברים ברורים כמו צריכת דלק, וכמובן לטובת הפסאט.

לגבי ביטוחים תעשה משהוא פשוט תתקשר לחברת הביטוח שלך ותקח הצעות.

יש לי גם הצעה מעניינת בשבילך השברולט מאליבו החדשה בדגם המאובזר מ- 170,000 ש"ח. בסוף השבוע או תחילת שבוע הבא יש השקה ב- UMI תתקשר ותלך להתרשם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...