Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה תמונה מצויינת מהקישור של המגיב שמעליי

652_2906200485399.jpg

חדי העין יבחינו כי מדובר בשילדת HARO בעלת זנב קשיח (HARD TAIL בעגה המקצועית). התמונה הזאת ממחישה בצורה טובה חלק גדול מהדברים שהוזכרו כאן:

• היא בעלת אוזן אחורית מתפרקת (שים לב לנקודה שאליה מתחברים הגלגל האחורי והמעביר האחורי).
  • בחיבור בין הצינור התחתון לצינור הראש יש דיפון כפול.
  • שים לב שהאופניים הללו אומנם מצויידים במערכת בלימה מסוג V-BRAKE, אולם גם לבולם הזעזועים וגם בשילדה עצמה יש הכנה להתקנת מעצורי דיסק. בבולם הזעזועים ההכנה היא שתי הבליטות שנמצאות משמאל לחץ האדום של מזלג השיכוך, ובשילדה עצמה זוהי הבליטה שנמצאת מתחת להיכן שכתוב "תומכות האוכף". ההכנות הללו חשובות עבורך אך ורק במידה ותחליט שבעתיד תרצה לשדרג את הבלמים שלך.
  • לא כל כך רואים את זה בתמונה, אבל האופניים הללו מצויידים ב-QR.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפילו צ'רקסית אפשר לילמוד פה :lol:.

שוב תודה וקישור ממש טוב, למדתי ממנו הרבה...

אז ניקנה כרגע משהו פשוט, וניראה אם כל העסק הזה בישבילי. יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
בדיוק הפוך.

בעבר האוזן הייתה חלק מהשלדה , ובמכה רצינית השלדה הייתה מתעקמת ואז אין כל כך הרבה מה לעשות.

האוזן מיועדת להגן על השילדה מעומס פתאומי/מכה , ולכן תוכננה להשבר.

בכל מקרה עדיף להרוס מעביר אחורי שעולה גג 1400 ש"ח (XTR , X0 ) מאשר לעקם/לשבור שילדה שבמקרים

מסויימים עשוייה קרבון.

אם זה העניין, אז כניראה שהיצרנים התחילו ליצר שילדות עם אוזן מתחלפת דווקא כדי לחסוך בכסף.

כידוע, היום מקבלים עם כל שילדה אחריות בין 10 שנים עד כל החיים. (אלא אם אתה יד שנייה).

פורסם

האחריות על השילדה היא מפני שברים/סדקים אשר יקרו כתוצאה מ"פאק" בייצור.

פגשתי מישהו פעם שאמר לי שבאמצע ירידה השילדה פשוט נפתחה לשניים.

כמובן שהוא קיבל אופניים חדשים ואפילו משודרגים יותר ממה שהיו לו.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לגבי מה לקנות כבר אמרו הרבה ,אבל למצוא מוכר טוב קשה מאוד.

כאחד שרוכב קצת וחברים שלו רוכבים ,וגרנו פעם באזור אשקלון ,כדי לקנות אופניים או ציוד רציני היינו נוסעים לת"א לחבר .

בשביל דברים קטנים היינו הולכים ליואב ,אופנ יכיני (יש שתי חנויות שלו ושל אחיו ).

החנות נמצאת במקום שקצת קשה להסביר אבל אני אנסה.

אם אתה נוסע כשהמשטרה מימינך ,תפנה בכיכר שמאלה ומיד ימינה ,תכנס לחניון בכניסה השניה ,ומולך יש חנות אופניים עם שלט של ג'יינט ,קצת בלאגן בפנים ואיש גדול עם כפכפי קרוקס ,זה יואב.

תבדוק מה יש לו להציע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בקשר למי שאמר שבשביל אופניים מבית טוב צריך 1000+ זה לא נכון.

לפני כחודש מכרתי את האופניים שלי( Kona, שזה בית טוב מאוד בוא נגדיר את זה ככה,מדגם) אופני קפיצות עם בולם 130 מ"מ(כמו באופנוע שלי:-D) במחיר זנות של סביב ה1000, בגלל שהייתי לחוץ מאוד. אם תחפש טוב, תמצא אופניים טובות , אבל בבדיקה תצטרך לבדוק בעיקר את תקינות ההילוכים, הקראנק , שהג'אנטים ישרים וכו'. תחכה בסבלנות, בסוף תיפול על מציאה. לא חסרות אופניים טובות מאנשים ששמרו עליהם במחיר הזה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
האחריות על השילדה היא מפני שברים/סדקים אשר יקרו כתוצאה מ"פאק" בייצור.

לא נכון, לא דווקא בגלל פאק ביצור.

כידוע, החומר מתעייף - ולאחר 8 שנים של רכיבה למשל, אתה יכול לקפוץ דרופ קטן של מטר ובנתחיתה יווצר לך שבר\סדק בשלדה. גם במקרים כאלה מחליפים ללא שום בעיה.

שלשום למשל יצא לי להתקל באופני גארי פישר משנת 2003 ש"מ עם סדק בבית הציר המרכזי. לא פאק ביצור - והאופניים יוחלפו ללא שום בעיה.

פורסם
הנה תמונה מצויינת מהקישור של המגיב שמעליי

652_2906200485399.jpg

לא כל כך רואים את זה בתמונה, אבל האופניים הללו מצויידים ב-QR.

מה זה QR ?? :roll:

פורסם

Quick Release (?) - אני מניח שהכוונה לכך שאפשר לשחרר

בקלות את הגלגל(ים).

978378.JPG

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אל תתן למקצועיות יתר לבלבל אותך.

אתה לא צריך שחרור מהיר לא לגלגלים ולא לכיסא. לי התקינו מעביר הילוכים עם אוזן לשלדה בלי אוזן.

תקשיב לעצות הראשונות ןלא לאחרונות - שהן אולי מקצועיות וטובות אבל לא רלוונטיות עבורך.

אופניים עם זנב קשיח מחברה ידועה, במצב טוב מיד שניה - הן הבחירה הנכונה עבורך. הרכיב היחיד שכדאי להשקיע בו בשלב זה הוא כיסא שיהיה לך נוח. הביצועים שלו בכלל לא חשובים לך.

אם אחרי כמה חודשים תראה שאתה רוצה להשקיע יותר זה הזמן לשדרג אופניים ולהוסיף קרניים פדלים מחשב ועוד.

לי אישית יש אופניים חדישות במחסן ואני נהנה הרבה יותר מהאופניים הישנים שבקרוב ימלאו להם 32.

פורסם

ואיך אתה בדיוק מצפה שהוא יתקן תקרים באמצע השטח מבלי שהוא יהיה מצויד ב-QR?

או שאולי התכוונת שהוא יפתח את אומי הגלגלים בעזרת השיניים שלו :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נוסעים עם מפתח ברגים. זה מה שעשיתי במשך לא מעט שנים,

אבל מצד שני, מעולם לא היה לי תקר בשטח (אני יודע, זה תמוה). רק בכביש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ואיך אתה בדיוק מצפה שהוא יתקן תקרים באמצע השטח מבלי שהוא יהיה מצויד ב-QR?

או שאולי התכוונת שהוא יפתח את אומי הגלגלים בעזרת השיניים שלו :roll:

השחרור המהיר עוזר בעיקר לגנבים והוא דוגמה מצויינת לאביזר מיותר שהגיע מעולם המרוצים (שם מחליפים את כל הגלגל ב5 שניות כשיש תקר) וכל מי שיש לו את זה מרגיש כאילו האופניים יותר "מקצועיים" בגלל זה. כמו שכתב hans: מפתח שבדי קטן בכיס עושה את העבודה

• תוכן חדש...