Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטון מרטין vs פורד מונדאו - עד כמה דומות

jack Daniels
שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני לא הולך לעשות השווה בין פורד לאסטון. אני יעשה השוואה בין פורד מונדאו לאסטון מרטין :shock:

במראה

אני בטוח שלא רק אני חושב ככה. עד כמה שהם דומות חזותית אין יותר מדיי על מה לדבר, תצפו בתמונות ותראו עד כמה הם דומות. אני בשוק טוטאליק שאסטון לא טבעו אותם...

האסטון מרטין

Vantage2 , DB9 , DBS , DBS2 , Vantage

המונדאו

1 , 2 , 3 , 4 , 5

DB9 - במנוע V12 , ו450 כ"ס, 5-ומשהו ליטר, 100 קמ"ש תוך 4.7 שניות :cry:

MONDEO - לא מצאתי הרבה מידע.. אם אתם יודעים תוסיפו

על המונדאו מתוך וואלה

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1158072

אני אומר: במקום להמשיך להזיל על רכב חלומותיי האסטון מרטין DB9 אלך לי על המונדאו החדשה :lol:

מה אתם חושבים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רציני? כי אני לא רואה שום העתקה משמעותית, אפילו אם אני מנסה בכח למצוא דגשים זהים, אני לא מוצא.

לאסטון יש מבנה של חללית, והעיצוב שלה מאוד מיוחד. המונדאו קצת מנופחת, לא יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כול כך דימיון.

יש מכוניות מחברות האחרות שדומות אחת לשנייה יותר מהאסטון והפורד.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל - זה לא דומה בשיט.

חוצמזה - אסטון מרטין הייתה בבעלות פורד עד לפני כמה חודשים, כך שזה בכלל לא מפתיע שבפורד ישאבו ממנה אם לא מאפיינים מסוימים של העיצוב אז לפחות השראה לעיצוב הליין החדש של הדגמים שלהם. בפורד קוראים לזה "עיצוב קינטי" ואם תשאלו אותי, אז אסטון מרטין נראות מאוד קינטיות :-D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחזק את דברי קודמי, ומבלי שאני מכיר את הנתונים הפנימיים - הרי משתמשים הרבה פעמים באותן שלדות ובאותו בסיס - גם לקינטיות אבל בעיקר לתקציב הדל..

אז אני לא יודע לאמר אם במקרה שלך הן באמת יושבות על אותה שלדה, אבל זה לא משהו חריג.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דומה וחצי ,

אבל הרבה מכוניות היום "נשענות" על העיצוב של האסטון בחזית , עם הפנסים המשוכים אחורה , מכסה מנוע תפוח והגריל באמצע .

רק תסתכלו על החזית החדשה של פיאט , פורד פוקוס שתבוא ואחרות .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשתראו אסטון מרטין וונטג' עומדת במציאות ליד פורד מונדאו,אני מבטיח לכם שאתם ממש לא תתבלבלו, במציאות הן לא דומות בשיט אחת לשנייה.

ואפילו אם יש איזשהו ספק מבחינת מראה חיצוני,די במבט אל פנים הרכב,ואני לא מדבר על ישיבה בפנים (תנוחת ישיבה אחת הטובות שישבתי בה באסטון מרטין וונטג') כדי להסיר כל ספק.

אני חושב שלאסטון מרטין יש עיצוב פנים הכי סקסי ויפה שראיתי איי פעם ברכב ספורטיבי,פשוט מדהימה (לוח שעונים ללא ספק הכי יפה שיצא לי לראות).

אגב,לפותח השרשור,אם כך,אתה יכול לוותר גם על לוטוס אליז,במקום זה תלך על סמרט רודסטר,נראית די דומה.

רק שבשני המקרים אל תשכח שאת ההבדל המשמעותי אתה לא רואה,הוא מתחבא מתחת למכסה מנוע......

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב,לפותח השרשור,אם כך,אתה יכול לוותר גם על לוטוס אליז,במקום זה תלך על סמרט רודסטר,נראית די דומה.

רק שבשני המקרים אל תשכח שאת ההבדל המשמעותי אתה לא רואה,הוא מתחבא מתחת למכסה מנוע......

ואל תשכח כמובן את ההבדלים המינוריים בלבד בין ה407 ל612.

פרארי ממש העתיקו את הגריל של פיג'ו, ולקחו את הגריל המדהים של ה407 ושמו אותו ב612 שלהם.

כשהם עמדו אחת ליד השנייה ממש שלא הבדלתי בין השתיים :-o.

וכמובן שעל המסלול הפיג'ו משפילה את הפרארי הכבדה והמגושמת (מיותר לציין את תיבת ההילוכים המתחכמת של הפרארי AL4)

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשתראו אסטון מרטין וונטג' עומדת במציאות ליד פורד מונדאו,אני מבטיח לכם שאתם ממש לא תתבלבלו, במציאות הן לא דומות בשיט אחת לשנייה.

ואפילו אם יש איזשהו ספק מבחינת מראה חיצוני,די במבט אל פנים הרכב,ואני לא מדבר על ישיבה בפנים (תנוחת ישיבה אחת הטובות שישבתי בה באסטון מרטין וונטג') כדי להסיר כל ספק.

אני חושב שלאסטון מרטין יש עיצוב פנים הכי סקסי ויפה שראיתי איי פעם ברכב ספורטיבי,פשוט מדהימה (לוח שעונים ללא ספק הכי יפה שיצא לי לראות).

כ"כ צודק שזה כמעט עצוב. עיצוב פנים מדהים, במובן השקט והסולידי של המילה, באסטון, לעומת לוח שעונים מצועצע וזול במונדאו. נכון שמדובר בקטגורית מחיר שונה לחלוטין, אבל לא אני התחלתי בהשוואה המופרכת הזו. הדמיון היחידי קיים, אולי, בזוית החלון האחורי וזהו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דימיון כלל.

מילא אם היה מדובר על השוואה בין יגואר מול אסטון מרטין אז הייתי מבין.

זה כמו להשוות בין מים לבירה רק מכיוון ששניהם נוזלים:shock:.

under construction..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אני לא יודע לאמר אם במקרה שלך הן באמת יושבות על אותה שלדה, אבל זה לא משהו חריג.

נכון, מכונית על ורכב משפחתי / מנהלים חולקות את אותה השלדה.

YEA RIGHT....

אגב, בלוקבסטר התקשרו... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבסיס היחיד שמשותף לפורד מונדיאו ולאסטון מרטין זה ששניהם..........מכוניות.

פה נגמר כל סוג של מכנה משותף בין השתיים,לא שילדה (קח את השילדה של המונדיאו,שים עליה את העוצמה שיש לאסטון,ותעלה למסלול.......נראה מה קורה),לא מראה ולא כלום......

אם כבר,מישהו פה ציין את יגואר,באמת אפשר למצוא כמה קוים משותפים בין ה-XK לוונטג',גם זה לא בטירוף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...