Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת פסי קישוט של ראלי , על 106 XSI .

Dj-DuDU
שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

צהריים טובים , יש ברשותי 106 XSI האוטו עבר פחחות וצבע , אין לי פסי קישוט בכל האוטו (ככה הוא נקנה בעבר) , ולאט לאט אני מוסיף לו דברים ומחזיר אותו לחיים .

השאלה ככה , אני מעוניין שהאוטו יקבל מין מראה מונמך משהו , והרעיון שעלה לי לראש הוא לשים את הפסי קישוט של הראלי דור שני הנה תמונה של רכב עם פסי קישוט כמו שאני מעוניין להרכיב אצלי .

22816057jt4.th.png

עכשיו תאירו את עיניי האם ניתן להרכיב פסי קישוט כאלה על הרכב שלי , והאם החצאיות של הרכב הנ'ל הם רק של ראלי דור שני , או שגם XS דור שני מגיע עם אותו פסים \ חצאיות (אני רוצה את כל החבילה) ?

אם כן אשמח לפירוט באיזה רכבים אני יכול למצוא את הפסים הנ'ל והאם הם ניתנים להרכבה על הרכב שלי .

ועוד משהו קטן האם הראלי דור 1 שונה בפסים \ חצאיות שלה מהדור שני (זה ככה נראה לפי העין , אבל מעדיף לשאול) ?

הנה צירוף תמונה של הרכב שלי מזווית צדדית אחרי פחחות וצבע :

dsc00376vg9.th.jpg

כמו שאתם רואים נשארו חורים של הפסי קישוט המקוריים , כי שעשיתי את הפחחות (לפני 3 חודש) לא הייתי סגור על מה אני יעשה , כלומר פסים מקוריים , או הג'ננה שעכשיו עלתה לי לראש עם החצאיות \ פסים של ראלי , אז כנראה שאו שאני יסתום אותם אצל הפחח , או אולי לשים מדבקה של ראלי לכל האורך , אם יש לכם רעיון או כל דבר שתפו אותי . .

אשמח מאוד לכל תשובה מועילה ורצינית , תודה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב שלך בצבע אדום,

אני לא הייתי ממליץ לך לשים פסי קישוט.

הצבע היחיד שראיתי שפסי הקישוט היו יפים לטעמי הוא הצבע הלבן.

טעם אישי בלבד.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אפשר קצת יותר רצינות ואם אפשר לקרוא לפני שמגיבים , האוטו שלי הוא התמונה השניה (וזה שחור) , הבאתי את האוטו למעלה בתור דומגא לפסים \ חצאית שאני מעוניין לשים כזה אצלי .

האם זה יתאים ואיזה מכוניות הם בעלי הפסים האלו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה בדיוק זה בטוח ? (מבחינתי צביעת הפסים והחצאית אחרי הרכבתם היא חובה (צביעה אצל פחח) אבל למה פחחות) ?

אין מישהו שיודע בדיוק האם המכוניות הם זהות ? פיג'ו 106 דור ראשון לא זהה ל 106 XSI GTI מבחינת הפסים ? (אחרי הכל זה אותו כנפונים מעוגלים בצדדים ונשאר רק החצאית ) מישהו יכול לענות לי לשם שינוי תשובה נורמלת ולהתייחס למה ששאלתי למעלה ?

איזה מייאש נהיה לשאול שאלה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה הרכב בתמונה העליונה הוא GTI דומה מאוד בראלי רק יותר חזק

הדגם הוא שנת 97-00 האוטו שלך מתחת לשנת 97

הצורה של האוטו שלך שונה מהצורה של האוטו עם הפסי קישוט

במילים אחרות זה לא אותו האוטו

כלומר אתה יכול להרכב אבל של ראלי דור ראשון

לידע הכללי הפסים האלה עולים המון באיזור ה 800 שקלים יחידה

תחשוב טוב טוב אם זה שווה לא או לא שווה לך

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על התשובה .

עכשיו האם מישהו יכול להגיד לי בוודאות שזה לא יתאים ? (כלומר פסים + חצאית צד של הראלי דור שני \ GTI החדשות) מישהו יודע האם הפסים והחצאית יתאימו לא יתאימו ? , זה שהאוטו שונה מקדימה ולא אותו צורה סבבה אני רואה את זה , אבל האם מהצד כלומר גודל הכנפונים , והרוחב של החצאית לא יתאים במידות לה XSI שלי שהיא דור ראשון ?

האופציה היחידה היא לקנות פסים וחצאית צד של ראלי דור ראשון וזהו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך XSI , איזו סיבה יש לך לשים פסים של ראלי דור 1?

ואם תשים ותתחרט יהיה מאד קשה להוריד אותם, יש מצב יורידו לך את הצבע.

והמחיר לפסים מקוריים של ראלי דור 1 1000, 1000 פלוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שרשמתי בתחילת ההודעה שלי , הרעיון הוא לתת לאוטו מראה מונמך .

ושראיתי את ה GTI \ ראלי דור שני , מאוד מצא חן בעיניי הכנפונים המעוגלים והחצאית שנותנים מראה נמוך יותר לאוטו .

זה כל הרעיון .

לפי התגובות שאני רואה פה כנראה שאני יוותר וישים את הפסי קישוט המקוריים , ובנוסף אליהם חצאיות צד קסטום .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...