Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ב-60K-70K - סיכום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ספורטיבי ב-60-70K שיחליף את ה-106GTI שהייתה לי, אז הנה קצת סדר בשבילי.

פונטו HGT-לא מתחבר בכלל ונראה לי סתם גרוטאה עם בעיות(בלי לפגוע באף אחד).

קו ישר

גולף GTI- מאובזרת מאוד אבל קשה למצוא כאלה שמורות עם יד נמוכה.

אודי A3 1.8T- אותו הדבר כמו הגולף, אבל יקרה הרבה יותר מבחינת מחירון, ביטוח, חלקים וטיפולים.

איביזה טורבו- רובן שחוטות ויד גבוהה.

לאון טורבו- ה-2003 הנעה קדמית עדיפה על ה-2002 עם מערכת האלדקס 4X4, מאוד מרשימה ואיכותית.

התנהגות

יאריס TS- קטנה קומפקטית עם אחיזה טובה אבל מנוע חלש, (האם יש בעייה לגבוהים??)

206GTI- מנוע חלש, יש אחיזה מאוד טובה למרות שהרכב יושב גבוה, אבל יש בעייה לגבוהים.

אימפרזה טורבו GT- גם כוח וגם אחיזה, שלמות :) אבל אין למצוא כאלה שמורות.

306GTI6- אין למכירה וגם אם היה המחיר שהיו דורשים עליה גבוה בהגזמה מטורפת ממה שהיא ב'אמת שווה.

קליאו ספורט MK1 או MK2 - הייתה לי אחת בעברי לפני כמה כ-3 שנים, אשמח לחזור אליה במידה ואמצא אחת שמורה וללא שלדה, אבל זה יהיה קשה.

הגדלת תקציב

WRX 2001 - מכוון שאין למצוא GT, ו-WRX אפשר למצוא יותר בקלות מאדם מבוגר, עם פנים יותר יותר חדשני אבל פחות מתקשרת מה-GT.

MR-2 אין מה להוסיף מנוע מרכזי הנעה אחורית, רודסטר, כיף חיים :)

החסרתי משהו??

אשמח לקבל גם דעות של אנשים.

יש לציין, שאני מחפש רכבים עד יד 2 גג, רק על ה-GT ועל הGTI6 אני מוכן לקנות יד 3.

ושהמחיר דרישה יהיה קרוב למחירון, עד 10K גג מעל.

בברכה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי מעביר את הלאון-2 ובמיוחד הלאון-4 לקבוצת ה"התנהגות"

במיוחד לאור העובדה ששני הלאונים (2 וגם 4) עשו במבחן הספורטיביות בערד זמנים כמו ה WRX !!!

אם תכניס למשוואה שימושיות מצד אחד, ומחירי אחזקה וביטוח מצד שני, ההתלבטות קלה (לדעתי לפחות)

http://www.motori.co.il/content/view/122/10909/

עריכה: אתמול הייתי במסלול "נחשונרינג" עם הלאון, והיו שם STI\WRX ואיבו, למרות הספק כפול והנעה מתוחכמת יותר, ההנאה וקווי המסלול היו די דומים ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

במיוחד לאור העובדה ששני הלאונים (2 וגם 4) עשו במבחן הספורטיביות בערד זמנים כמו ה WRX !!!

אם תכניס למשוואה שימושיות מצד אחד, ומחירי אחזקה וביטוח מצד שני, ההתלבטות קלה (לדעתי לפחות)

עריכה: אתמול הייתי במסלול "נחשונרינג" עם הלאון, והיו שם STI\WRX ואיבו, למרות הספק כפול והנעה מתוחכמת יותר, ההנאה וקווי המסלול היו די דומים ...

ליאור

תותח, עזרת לי מאוד עם הכתבה.

במיוחד עם ההסבר על ההבדלים בין 2 הגרסאות.

לגבי ה- WRX וה-STI, זה עולם שונה לחלוטין, WRX רחוקה שנות אור מה-STI מכל הבחינות.

לגבי ה-WRX סטיישן של זאב, דיברתי איתו כבר, אבל רכב כזה לא בשבילי, אני מעדיף ורוצה אך ורק את הגרסה הרגילה.

נדב - [email protected]

פורסם

כשהייתי בגרמניה עקפה אותי אחת כזו עם נהגת + ארבעה ילדים על האוטובאן. אני נסעתי 180... כנראה שהיא ממש מיהרה להביא את את מיכאל באלאק ג'וניור והחברים לאימון כדורגל:wink:

פורסם

מה הקשר?

גם גולף V6 4-motion עושה את המסלול כניראה יותר מהר מאיזה 106 ראלי, זה אומר שהיא מתנהגת גם יותר טוב ממנה?

יכול להיות שהליאון מתנהגת אבל הזמן שלה על המסלול לא יכול להעיד על כך.

Back to the original - NC again.

פורסם
מה הקשר?

גם גולף V6 4-motion עושה את המסלול כניראה יותר מהר מאיזה 106 ראלי, זה אומר שהיא מתנהגת גם יותר טוב ממנה?

יכול להיות שהליאון מתנהגת אבל הזמן שלה על המסלול לא יכול להעיד על כך.

106 GTI קבעה זמן טוב יותר במסלול מאשר גולף GTI חדשה ועוד לא מעט ספורטיביות!

נדב, אולי אתה לא מתחבר ל-HGT ואולי היא לא מספיק ספורטיבית בשבילך אבל להגיד שהיא גרוטאה לא אמינה זו שטות גמורה, חוסר ידע או לא יודע מה!

פורסם

מה עם מאזדה מיאטה? אומנם לא הכי חזקה אבל כיף ברמה גבוהה

עוד אופציה , אומנם היא מאוד מאוד נדירה בארץ לא סגור על כמות האקזמפלרים אבל בתקציב הזה יש ניסאן 200SX או סילביה בכינוי המוכר יותר.

קופה , יפייפה(לדעתי לפחות) הנעה אחורית ומנוע 2 ליטר טורבו אם אני לא טועה ההספק הוא באיזור ה-200 סוסים מכובדים, מגוון שיפורים עצום (בעקבות כך שהרכב אהוב מאוד על דריפטרים), רובן הגיעו לארץ אוטומטיות אך עברו הסבה לגיר ידני. לדעתי אולי שווה לחפש אחת כזאת . אני זוכר שלפני אולי חצי שנה הייתה אחת מאוד מאוד מושקעת למכירה (לא יודע מה נסגר איתה)

מאוד יפה חיצונית ועברה השתלה של ניסאן סקליין (כן כן) מנוע 2600 טויין טורבו :twisted: כמובן שזה מאושר ברישיונות.

פורסם
מה עם מאזדה מיאטה? אומנם לא הכי חזקה אבל כיף ברמה גבוהה

עוד אופציה , אומנם היא מאוד מאוד נדירה בארץ לא סגור על כמות האקזמפלרים אבל בתקציב הזה יש ניסאן 200SX או סילביה בכינוי המוכר יותר.

קופה , יפייפה(לדעתי לפחות) הנעה אחורית ומנוע 2 ליטר טורבו אם אני לא טועה ההספק הוא באיזור ה-200 סוסים מכובדים, מגוון שיפורים עצום (בעקבות כך שהרכב אהוב מאוד על דריפטרים), רובן הגיעו לארץ אוטומטיות אך עברו הסבה לגיר ידני. לדעתי אולי שווה לחפש אחת כזאת . אני זוכר שלפני אולי חצי שנה הייתה אחת מאוד מאוד מושקעת למכירה (לא יודע מה נסגר איתה)

מאוד יפה חיצונית ועברה השתלה של ניסאן סקליין (כן כן) מנוע 2600 טויין טורבו :twisted: כמובן שזה מאושר ברישיונות.

מאזדה מיאטה NB אישית אני לא מתחבר, וגם אם הייתי מתחבר המחיר שדורשים עליה הוא מאוד גבוה כ-100 אלף שקל, ובאותו סכום אני מעדיף כבר MR-2.

לגבי הסילביה, היא שייכת עכשיו לגיא, וגם אם אני ירצה אין למצוא.

נדב - [email protected]

פורסם

נדב, בתקציב הזה הייתי רוכש 306GTI6.

יש בלוח-יד2 אחת למכירה בצבע אדום.

מר בנאי, כמובן שבן ופיליפ צודקים, הליאון לא מכונית "מתנהגת" אין מה לעשות.

היא לא מערבת כמו שצריך ולא מספיק מהנה.

חזקה, יפה ואיכותית כן.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
106 GTI קבעה זמן טוב יותר במסלול מאשר גולף GTI חדשה ועוד לא מעט ספורטיביות!

לא שללת את מה שרשמתי.

אני רשמתי שמכונית שלא מתנהגת לא בהכרח תיהיה יותר איטית ממכונית שכן מתנהגת. לדוגמא הבאתי את ה 106 ראלי (ובראש חשבתי על ה 1300 סמ"ק...) מול הגולף - ובמצב הזה הגולף תיקח.

יש דוגמאות לכל הכיוונים, זה ברור. מה שכן רציתי להבהיר זה שאי אפשר להגיד שהאוטו מתנהג בגלל התוצאות שלו על המסלול.

Back to the original - NC again.

פורסם

ליאור

WRX עם מתלה שבור ליתר דיוק.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אגב סילביות יש אחת בורדו מחולון,שנים כבר אצל אותה הבחורה, מעניין אם מוכרת פה לחברים

שתראה אחת למכירה סמס לי.

אם ידרשו 60K גם תרים טלפון

porsche 914,2.0,1970

פורסם

יש עכשיו 2 איביזות יד ראשונה ואחת יד שניה 01-02 משופרות טוב טוב למכירה במועדון VAG,תברר בפורום אוו שאני יכול לארגן לך טלפונים עם אתה רציני.

• תוכן חדש...