Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ב-60K-70K - סיכום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי הסילביה, היא שייכת עכשיו לגיא, וגם אם אני ירצה אין למצוא.

יש...ואפילו אחת מאד מושקעת...

השאלה כמה הרצלים יהיו מוכנים לשפוך על כזה רכב.

היא ידנית מקורית ומשופרת ברמה גבוהה.

כמו כן נשארו 12 סילביות נוסעות בארץ.

הבורדו שדיברתם קודם עליה שייכת לבחור מבוגר מחולון,בעבר בדקתי את הרכב הזה וירדתי ממנו עכב מצבו.

הבחור לא ממש מעוניין למכור אותה,היא אצלו משנת 96,הוא קנה אותה ישירות מקרסו לאחר שזאתי סיימה את הקריירה שלה בתור רכב נ"מ.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

בתקציב הזה הייתי מחפש לאון טורבו במצב טוב- לדעתי אחת התמורות היותר טובות לכסף ופשרה מצויינת.

כאופציה שניה היית מחפש קליאו ספורט או איביזה טורבו, תלוי באקזמפלר הספציפי.

מי שמחפש משהו יותר מיוחד- פיאט קופה בהחלט ניתן למצוא בסכום הנ"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בשביל לקנות MR2 או WRX צריך 90K וזה המון מעל התקציב, אבל אני מוכן להשקיע תמורת אקזמפלר טוב.

בכללי יש לי 60-70K לרכב, וכרגע האופציות בכסף הזה מבחינתי הן : קליאו ספורט, לאון טורבו ו-GT.

אז אני עדיין בחיפושים אחר כל רכב מהחמישייה שרשומה כאן , יהיה טוב (מקווה שבקרוב מאוד):wink:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...