Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אבא שלי לאחר 3 שנים בערך עם ההונדה קיבל אופציה להחליף אחרי סינון של מה שלא מתאים לנו נשארו מספר אפשרויות:

טויוטה קורולה

סיטרואן C4

פורד פוקוס

מאזדה 3

בנתיים אנחנו נוטים לכיוון הקורולה\C4

מה שאנחנו מחפשים ברכב זה נוחות נסיעה [נסיעות של 3 שעות מדיי שבוע], והכי חשוב בטיחות.

אשמח לקבלת עזרה.

תודה מראש...

פורסם

הונדה נמצאת בקבוצת שווי 3. האם החדשות גם הן בקב' 3? במקרה כזה יש אופציות טובות יותר מן הרשימה שלך. או שאולי הוא "יורד" לקב' 2 ושם הטויוטה היא בחירה טובה רק אם הגיר הבעייתי שלה לא מפריע לו (חשוב מאוד); בקב' 2 בליסינג, לדעתי, הבחירה הטובה היא מגאן.

פורסם

אני חושב שזו קבוצה 2

ומה בעייתי בגיר של הטויוטה? הוא לא מעביר חלק?

ונוספו2 אופציות שאולי אבא שלי יוכל להשיג אותן: רנו מגאן ויונדאי I30

את היונדאי אני לא מכיר ואין לי מושג אפילו איזה רכב זה אבל הרנו אני מבין שמרובחת ובטיחותית [מאוד מאוד חשובים שני הדברים הנ"ל].

פורסם

הרנו אכן מרווחת ובטיחותית, 3 חברה 180+ נכנסים מאחור באופן סביל, 3 בנות נכנסות בכיף - מנסיון.

הייתי במקומך הולך על המגאן או על הסיטרואן, הקורולה לא נוחה לנהיגה בגלל הגיר, היונדאי והפוקוס לא ממש סוחבות. המאזדה לא מרווחת(גם לא היונדאי) והנוחות לוקה בחסר.

זה הסיכום שלי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מהקורולה תתבאסו מזה שהיא מדרדרת לא רק בעלייה כל שיפוע קטן וזה מעצבן וגם יכול להיות מסוכן!והחלפת ההילוכים שלה זה כמו לשוט בים סוער{ןלא יספרו לך שמתרגלים גם לריח של חרא אפשר בסוף להתרגל!} הC4 לא תדרדר לא קדימה ולא אחורה בתור התחלה מעבר לזה תהיה נוחה בלי השוואה לעומת הקורולה ומאובזרת הרבה יותר כמו: בקרת שיוט מחשב דרך והכי חשוב ברמה הכי גבוהה בטיחותית עם ESP ו6 כריות אויר דו שלביות.לכו על הסיטרואן ההנאה מובטחת.

פורסם

יש אצלנו אנשים אם רכבים מליסינג ואני כל הזמן שומע חוות דעת, הרכבים המומלצים זה טויוטה קורולה, מזדה 3.

שלא תעיז ללכת על C4 למרות שהיא טובה בנוחות יש אצלנו הרבה אנשים שלא מרוצים מהרכב.

יונדאי I30 ו- C4 יש להם תא מיטען קטן ולא כל כך מתאימים כרכב משפחתי.

• תוכן חדש...