Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברשותי פיאט בראבה 1.6L V16 שנת 96 (כמה 6).

בכל אופן יש ברשותי את הכלים ואת הכישרון (לא שלי ממש אבל עדיין) לבנות מוט שכזה.

רציתי בבקשה לדעת במה אני צריך להתחשב או לקחת בחשבון, מלבד העובדה שהמכסה מנוע יסגר smiley4.gif.

פורסם

אני יכול לארגן לך כזה בסיבות ה 150 שח אוניברסלי

מקסימום תשקיע עליו עוד כמה שקלים לחרט שיתאים לך את החורים לברגים.

זה המחיר לחדש כמובן.

צור איתי בפרטי אם אתה מעוניין

רז...

פורסם

סתכל למטה

ולזה שרוצה ליבנות, אתה צריך להשיג צינור כרומולי, ליבדוק אם אפשר לחבר אותו ללכ כיפוף בין בתי הגלגלים

אם צריך כיפופים תאלץ לעשות זאת בדרכים שלך (או לא שלך)

אתה צריך להכין לו תושבות שיתחברו לבתי הגלגלים שיתחברו אל הברגים שנימצאים שם.

אם אתה רוצה שהוא יהיה מיתכוונן (יכולת מתיחה) אתה צריך להלחים אל הצינור 2 אומים, אחד מהם עם הברגה הפוכה.

ואתה צריך לימצא בורג מתאים ולהכין לו הברה הפוכה בצד השני שלו , ולהכין במרכזו חלק שיהיה ניתן לסובב אותו כמו חור או אום גדול שתפוס עליו

סך הכל סתכל על תמונות באינטרנט ותבים כבר מה אתה צריך לעשות.

אני ייצרתי כזה בעבר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא שווה את ההתעסקות ואת המאמץ, בטח כאשר בכ-400 ש"ח ניתן לקנות מוט איכותי של יצרן מוכר.

אגב, החלק נקרא מוט חיזוק או מוט גישור, לא מוט מייצב.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן מה המצב?

אנ אשמח לקבל אחד אוניברסלי ב 150

..

ברצינות

אסי

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני יגיד לך מה לא עושים

לא מסתכלים על התאריך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא שווה את ההתעסקות ואת המאמץ, בטח כאשר בכ-400 ש"ח ניתן לקנות מוט איכותי של יצרן מוכר.

אגב, החלק נקרא מוט חיזוק או מוט גישור, לא מוט מייצב.

לדעתי אתה מתכוון למוט שיושב בתא המנוע ומחבר בין שני הבולמים, והוא מתכוון למוט שמחובר לגשר התחתון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...