Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יאק :)

אתה יכול להזמין קיט נורמלי של רוקפורד או KICKER 0-2 גייג'

מהאינטרנט מחו"ל או מ - eBay, בפחות ממה שדורשים כאן בארץ ולקבל

תפוקה הרבה הרבה יותר טובה!

או... לקנות כל רכיב בנפרד (איכותי), יש מספיק אנשים שמוכרים בפורום כבלים וחוטים להתקנה

רק חפש ומצא! ;)

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם

לא ממליץ לך להסתכל על הקיט הזה מפומפה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
זה יאק :)

אתה יכול להזמין קיט נורמלי של רוקפורד או KICKER 0-2 גייג'

מהאינטרנט מחו"ל או מ - eBay, בפחות ממה שדורשים כאן בארץ ולקבל

תפוקה הרבה הרבה יותר טובה!

או... לקנות כל רכיב בנפרד (איכותי), יש מספיק אנשים שמוכרים בפורום כבלים וחוטים להתקנה

רק חפש ומצא! ;)

אפשר קישור ? אין לי בעיה להזמין מחו"ל כל עוד זה לא יוצא מעל 50 דולר ככה אין מכס , אבל בכל זאת יש משלוח וקיט של 50 דולר הופך לקיט של 100 דולר .

איך זה ?

http://www.sonicelectronix.com/item_52_Complete+4+Gauge+Amplifier+Kit.html#

ואפשר קצת עזרה לקבי איזה חיווט אני צריך בדיוק ? לדוגמא אפשר להתקין את כל המערכת עם חוט אחד באורך 20 מטר של 2 AWG לדוגמא ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אפשר קישור ? אין לי בעיה להזמין מחו"ל כל עוד זה לא יוצא מעל 50 דולר ככה אין מכס , אבל בכל זאת יש משלוח וקיט של 50 דולר הופך לקיט של 100 דולר .

איך זה ?

http://www.sonicelectronix.com/item_52_Complete+4+Gauge+Amplifier+Kit.html#

ואפשר קצת עזרה לקבי איזה חיווט אני צריך בדיוק ? לדוגמא אפשר להתקין את כל המערכת עם חוט אחד באורך 20 מטר של 2 AWG לדוגמא ?

אתה רוצה 4 AWG, למה לא 2 AWG אם כבר?

אני היתי קונה בנפרד, יותר טוב לא?

פורסם

לך על האיכות,עדיף מאשר לקנות משהו לא טוב שתיצטרך להחליף בזמן הקרוב בגלל בעיות.

דרך אגב אתמול קניתי כבל RCA של האודיסון,5 מטר,מהרדיו דיסק למגבר,100 שקל עלה,ניראה לי מחיר שחיטה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
כי אין הבדל באיכות וזה סתם ? לא שאכפת לי , אבל בכל מקרא מאיפה אפשר לקנות ? יש רק יד 2 ?

ההבדל הוא שזה פי 2, וגם יש לך זרם של חשמל יותר מהיר.( תלוי גם בסוג של כבל)

פורסם

זה כמו באוטוסטרדה. הוא יכול לעלות למהירות גבוהה מהר יותר. ולצאת בצד השני בלי פקקים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...