Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ג'טה ? האם מאזדה 6 החדשה ? האם פורד מונדיאו ? האם י שלכם רעיון אחר שלא חשבתי עליו ? נשמח לעזרה :)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני ממליץ לך בחום על הפורד מונדאו.

רכב שונה ב 180 מעלות מהדגם היוצא.

היא ענקית,מאובזרת, בטיחותית ואמינה.

בקיצור מושלמת.

היא מצוידת ב 7 כריות אויר, בקרת יציבות, בקרת משיכה, EBD, ABS.

איבזור עשיר הכולל:

מזגן בקרת אקלים, רדיו דיסק מקורי (לא SONY), ג'אנטים מגנזיום מחשב דרך ועוד...

הרכב גדל מאוד והגיע למימדיו של ה BMW 5 והמרצדס E (הפורד מונדאו חולקת את אותה השילדה עם הוולוו S80) וכך גם למעשה הוא נהיה בהרבה יותר מרווח.

גרסת הטרנד- X של פורד מונדאו תיכנס לתקציב שלך והיא עומדת על 155K ותוכל לבחור בין 4 דלתות ל 5 דלתות (ממליץ על ה 4 דלתות, מאחורה ה 5 דלתות נראה כאילו נכנסו בו).

ממליץ בחום על הרכב.

בהצלחה=]

שלומי.

פורסם

אולי יהיה לנו רעיון אם תפרט דרישות מהרכב. ככל שהפירוט יהיה גדול יותר כך ניתן יהיה לעזור יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום

אם אתה מעוניין ברכב משפחתי, חזק נוח וגדול הצעתי לך זה הפורד מונדאו או הג'טה

אם אתה מחפש משהו עם ערך מוסף עצתי לך לבדוק את הסיאט לאון 1/8TSI נכנסת לך בול בתקציב

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

צריך רכב יחסית גדול עם מרחב איחסון לאוניים מאחורה (לא מתקן), כלומר מושבים מתקפלים ומקום בשפע, כמו כן עדיף מנוע נמרץ יחסיץ שידע לעשות קצת כייף מדיי פעם שכן אנחנו רגילים כבר לפאסאט בריאה עם יותר מ-200 כוחות סוס באורווה...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
האם ג'טה ? האם מאזדה 6 החדשה ? האם פורד מונדיאו ? האם י שלכם רעיון אחר שלא חשבתי עליו ? נשמח לעזרה :)

מה הדרישות שלכם מהרכב ?

הרכבים שרשמת אינם באותה קטגוריה, כאשר הגטה היא הקטנה שבחבורה, ה 6 החדשה נחשבת משפחתית גדולה, והמונדאו החדשה היא כבר סופר סייז כאשר היא נשענת על ה S80..

באופן אישי, המונדאו לא מדברת אלי, פשוט גדולה מידי, ותהיה בעיתית להתנהלות עירונית.

אם תוכל לפרט את הצרכים שלך מהרכב, כמו נסועה שנתית, מ"ס נוסעים ברכב , התנהלות עירונית \ בין עירונית, זה יעזור מאוד לכוון את ההמלצה.

רכב נוסף שיש לקחת בחשבון היא האקורד.., אם אתה מוכן לחבות יש את ה C5 החדשה , ואת הלגונה החדשה אשר נהגתי בה לפני כשבוע בצרפת , לרכב יש הרבה מאוד מה להציע, במיוחד עם מנוע דיזל וגיר ידני :-o

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
צריך רכב יחסית גדול עם מרחב איחסון לאוניים מאחורה (לא מתקן), כלומר מושבים מתקפלים ומקום בשפע, כמו כן עדיף מנוע נמרץ יחסיץ שידע לעשות קצת כייף מדיי פעם שכן אנחנו רגילים כבר לפאסאט בריאה עם יותר מ-200 כוחות סוס באורווה...

את הצרכים כמו שאתה רואה דיי פירטתי, נסועה שנתית דיי כבדה של 30000ק"מ, נוסעים ממוצעים ברכב 2-3. 80% בין עירוני.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

ממליץ לך על מרכב סטיישן, הרבה יותר שימושי אם ברצונך להעמיס גם אופנים..

מעבר לזאת, בק"מ שציינת , רכב מונע בסולר הוא הפיתרון הנכון .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רוצה ללכת עם המח הבריא: פורד מונדאו או הג'טה( הB4 מאכזבצת מאוד)

רוצה ללכת יותר עם הלב - הלאון 1.8TSI שב מאחורה ובדוק את הנוחות אני מבטיח לך שתופתע לטובה

את כל הלווטים יפתרו נסיעות המבחן

* בוא נגיד שלפני 4 חודשים הייתה לנו אותה התלבטות , נסענו ב: ג'טה,B4,מונדאוגולףTSI ובסופו של דבר בלאון טורבו

לא נשאר יותר צידי מקום להתלבטויות לאחר מכן....

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

בן, אני מצטער - לא ניתן להשוות בין הלאון (שכבודה במקומה) לבין המונדיאו...

ולא זכור לי שהמונדיאו החדשה הייתה בארצנו לפני 4-5 חודשים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נכון ,היא הגיע לסוכניות לפני 3 חודשיםבסוף אוגוסט תחילת ספטמבר

וכן אני בהחלט לא משווה, אני מעלה אופציות מכל הקצבות בתג המחיר שהוזכר כאן , לכל מכונית יש פלוסים שאין לאחרת וחסרונות כנ"ל

ברור שהפורד מונדאו היא המרווחת ביותר מכל המכוניות שהוזכרו בשירשור זה ונוסעת הייטב.

אבל אני מסתכל על חבילה כוללת, ז"א אני בוחן את כל המכלולים ביחד, כאשר ברמתי המישקל הולך יותא לערך המוסף שזה מה שקיים רק בלאון טורבו ,בטח במחיר מצחיק של 160K כשאתה מקבל מקסימום איבזור ומקסימום מומנט שאין בשום רכב אחר שהוזכר כאן.

פותח השירשור צריך להחליט על מה הוא שם את הדגש ומה מדבר אליו, אני מאוד אוהב את המונדאו אך היא קצת גדולה עליי ומסורבלת, להבדיל מהלאון שהיא יותר דחוסה אך אם זאת מאוד אבל מאוד מרווחת(בצורה שהפתיעה אותי אני חייב להגיד)

בקיצור ב-2 מילים: נסיעת מבחן.

בן

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...