Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה שקרה במכון הטסטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגת שודים כתבה:

["לדרכי וחזרתי למחרת עם מגבים חדשים העולים חצי מחיר מהמחיר שבו מוכרים במכון טסטים.

לפעם הבאה, לצאת מהמקום לתקן בחוץ ולחזור שוב."

ואז חזרת יום למחרת,בזבזת עוד זמן ושילמת אגרה לטסט חוזר של 20 ומשהו שקלים......ויוצא שחסכת אגורות או כלום... בסופו של דבר,גם את הדברים הקטנים באמת וכמה שזה עושה לי רע להגיד את זה,שווה להחליף במכון בשביל הפרש של כמה שקלים ואי החזרה פעם נוספת למקום המבחיל הזה.:evil::evil::evil::evil::evil:

ל'

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שלמתי על טסט חוזר, ולא צריך להמתין בתור, הבחור ניגש ראה שהחלפתי מגבים חתם וניגשתי לדלפק לקבל את הטפסים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואללה ואללה דוב קואלה...

זה חדש לי... עד כמה שהיה ידוע לי ,שאם מגיעים ביום אחר עם ליקוי מתוקן יש צורך לשלם אגרה של טסט חוזר,וישנם ליקויים כמו אור דרך שחייבים לעבור שוב בכל המסלול עד לבדיקה של האורות ולשלם טסט חוזר גם אם תיקנו לך במכון עצמו באותו רגע.

פורסם

רק לי זה נראה מוזר לבוא לטסט עם נורות חנייה שרופות , נורת מספר רכב שרופה , מספר רכב לא תקין.

וכל זאת ביודעין.

:shock: :shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
רק לי זה נראה מוזר לבוא לטסט עם נורות חנייה שרופות , נורת מספר רכב שרופה , מספר רכב לא תקין.

וכל זאת ביודעין.

:shock: :shock:

נו אז?מה אתה מצפה שאעשה?שאני אקח לוחית זיהוי של מישהו אחר?המנורות זה שטויות,מה שעיכב אותי זה הנזילת סולר עקב סדק בבית הפילטר,לולא זה לא היה אכפת לי לשלם ולגמור את הסיפור,אבל בגלל שגם ככה את הנזילה לא מסדרים במקום אז אין טעם להחליף נורות במכון,ובשביל לחסוך את ה-70 ש"ח האלה אני בעצמי החלפתי אותן,רק שבטסט שילמתי על ההחלפה שלא בוצעה

פורסם

במקום להתמרמר כמו תינוק, עשה לך מנהג קבוע,

בדוק את הרכב לפני טסט , עד כמה שאתה יכול, לרבות:

נורות תקינות (כולן!, רוורס, איתות, אור ברקס, אורות דרך ומעבר)

גומיות ציריות (גרמושקות)

חופשים בהגה , תפוחי הגה, בוקסות משולש

מגבים

נזילות שמן

חופש בגלגלים

לוחיות (טריק: אם הצבע הצהוב לא נהיה לבן/דהוי, קח טוש עבה ועבור על הספרות. הציל אותי לא פעם).

כל דבר אחר שאתה זוכר שעובר בדיקה (תריץ את מסלול הבדיקה של הטסט בראש).

כל דבר שמצריך בדיקה מחדש (למשל ברקסים, זיהום אויר וכו') דורש טסט חוזר, כי הנתונים הללו נבדקים ע"י המכשירים ומוזנים ישירות למחשב.

מגבים, מנורות ושאר זוטות שנבדקים "בעין" , לא בהכרח תצטרך סיבוב חוזר (תלוי עד כמה המכון מאנייק/תאב בצע).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לחברים היקרים

עליכם להבין דבר אחד בתור בוגרים לעתיד

שירות עולה כסף

מחיר בקבוק קולה במיני בר של חדר בית המלון עולה פי שלושה מהמינימרקט שנמצא בהמשך הכביש

כנל ארוחת ערב

כנל ארטיק בים

וכלה בשקית במבה בקולנוע או בסאפארי

זהו מחיר הנוחות ועליכם לקחת זאת בחשבון

יגאל

פורסם
לחברים היקרים

עליכם להבין דבר אחד בתור בוגרים לעתיד

שירות עולה כסף

מחיר בקבוק קולה במיני בר של חדר בית המלון עולה פי שלושה מהמינימרקט שנמצא בהמשך הכביש

כנל ארוחת ערב

כנל ארטיק בים

וכלה בשקית במבה בקולנוע או בסאפארי

יגאל

בוקר טוב יגאל

קודם כל כל מה שאתה אומר נכון אולם לא ניתן להכליל את כולם בקטגוריה של נותן שרות כפי שהצגת את זה,

מלונות הם עסקים פרטיים של אנשים פרטיים,מוכר ארטיקים בחוף הוא עסק פרטי של אדם פרטי ,כנ"ל לגבי מסעדה או כל דבר אחר.

מכון טסטים לעומת זאת אמנם שייך לאדם פרטי אולם הוא קיבל היתר מהמדינה להפעיל אותו ולכן כל הקומבינות(ויש למכביר),כל ההגזמות וכל הכסתחים שעושים שם,יש למגר ולהתלונן ולפקח וכמו כן לפי דעתי כפי שקורה בכל דבר ממשלתי יש להגדיר סכומים ספציפיים לכל מוצר או שרות וכמובן מחיר הוגן וסביר. תחשוב שמשרד הפנים היה מופרט לאדם פרטי... היית הולך לחדש תעודת זהות בעלות שנקבעה על ידי משרד הפנים אולם על הכיסוי הכחול היית משלם 50 שקלים.. היית מוכן לזה?

מכיוון שישנה מעורבות של המדינה והיתר של המדינה למכון הרישוי הייתי מצפה בתור אזרח שומר חוק ומשלם מיסים שיעשו סדר בתחום הזה.

פורסם
לחברים היקרים

שירות עולה כסף

יגאל

היצע וביקוש.

במקרה הזה הוא לא התלונן על הסכום ששילם אלא על כסף שנלקח ממנו בלי שקיבל תמורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נו אז?מה אתה מצפה שאעשה?שאני אקח לוחית זיהוי של מישהו אחר?המנורות זה שטויות,מה שעיכב אותי זה הנזילת סולר עקב סדק בבית הפילטר,לולא זה לא היה אכפת לי לשלם ולגמור את הסיפור,אבל בגלל שגם ככה את הנזילה לא מסדרים במקום אז אין טעם להחליף נורות במכון,ובשביל לחסוך את ה-70 ש"ח האלה אני בעצמי החלפתי אותן,רק שבטסט שילמתי על ההחלפה שלא בוצעה

אם הלוחית שלך גמורה, אפשר ללכת להחליף עוד לפני הטסט!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עוד מנהג מגונה של מכוני הטסטים הוא להכניס סעיף של פסים זוהרים.

באורח פלא הם נמכרים בדלפק במחיר מופקע של 15 ש"ח לזוג.

לא נותר לאדם אלא לקלל ,כי עוד לא נולד האדם שלא יוציא מכיסו את הסכום כדי לעבור טסט , הם דוחפים את זה למכוניות תקינות לחלוטין בלי אף הערה אחרת ביודעם שלאדם אין ברירה אם רוצה הוא ללכת משם.

זה קרה לי כבר פעמיים ללא הצדקה בשני מכונים שונים ,זאת פשוט רמאות וגניבה לשמה.

מעניין כמה כסף גורף מכון על הסעיף הזה מדי חודש.

פורסם

שלא יהיו אי הבנות:

פחית קולה במלון עולה 10 שקלים, בהיפר 3.5-4, ובקיוסק 5-6.

למה במלון זה כל כך יקר - כי אתה "שבוי". אף אחד לא מונע ממך לצאת החוצה לקנות בפחות.

אתה משלם על עצלות/פינוק.

מה הבעיה בדרך לטסט לעצור 10 דקות בחשמליה ולהחליף את כל המנורות השרופות ?

או להחליף לבד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם הלוחית שלך גמורה, אפשר ללכת להחליף עוד לפני הטסט!

ונגיד שיש מקום אחר כמה כבר אני אחסוך,לא התלוננתי על לוחית הזיהוי,אלא בפעם המאה על נורות שאני החלפתי,והמכון חייב אותי כאילו הוא החליף ,הבנת את זה מר ברוך???

פורסם
שלא יהיו אי הבנות:

פחית קולה במלון עולה 10 שקלים, בהיפר 3.5-4, ובקיוסק 5-6.

למה במלון זה כל כך יקר - כי אתה "שבוי". אף אחד לא מונע ממך לצאת החוצה לקנות בפחות.

אתה משלם על עצלות/פינוק.

מה הבעיה בדרך לטסט לעצור 10 דקות בחשמליה ולהחליף את כל המנורות השרופות ?

או להחליף לבד.

.

או שאתה קשה הבנה,או שאתה עושה את עצמך,אני אומר לך שאני החלפתי את המנורות,

זה כמו שאתה תקנה מנה שווארמה אבל לא תרצה לקנות שם פחית,אז לפני שקבלת את השווארמה הלכת וקנית בקבוק 5.1 בחנות ליד,וכשבאת לשלם על השאוורמה אז המוכר חייב אותך גם על הבקבוק שקנית,

הבנת את המוסר השכל?או שאני ייתן לך דוגמא בנושא מכוניות כך שתבין

פורסם

שי,

אני לא קשה תפיסה ולא קשה הבנה.

לא כל תגובה שלי בשירשור היתה לעצם החלפת המנורות, כמו לרעיון המחיר המופקע.

חוץ מזה, איך בדיוק החליפו נורות בלי שהיית ליד הרכב וראית.

כשפעם אחת לקחתי רכב של חבר לטסט, וידעתי מראש (וגם הוא ידע) שיש נורות שרופות, והוסכם שיוחלפו במכון מלכתחילה, עמדתי ליד הפועל וכל נורה שהחליף קודם וידאתי שהיא אכן האחת שלא דולקת. נכון שהוא סימן בטופס יותר מנורות שהוחלפו, אבל כשהערתי לו, הוא מיד תיקן. (לא הצליחה שיטת המצליח).

בכל אופן - לא חששתי "להתעמת" - את הטסט סיימתי, ואף אחד לא יכניס את הרכב חזרה למסלול כדי לחפש איזה "תיק" חדש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...