Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה שקרה במכון הטסטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שי,

אני לא קשה תפיסה ולא קשה הבנה.

לא כל תגובה שלי בשירשור היתה לעצם החלפת המנורות, כמו לרעיון המחיר המופקע.

חוץ מזה, איך בדיוק החליפו נורות בלי שהיית ליד הרכב וראית.

כשפעם אחת לקחתי רכב של חבר לטסט, וידעתי מראש (וגם הוא ידע) שיש נורות שרופות, והוסכם שיוחלפו במכון מלכתחילה, עמדתי ליד הפועל וכל נורה שהחליף קודם וידאתי שהיא אכן האחת שלא דולקת. נכון שהוא סימן בטופס יותר מנורות שהוחלפו, אבל כשהערתי לו, הוא מיד תיקן. (לא הצליחה שיטת המצליח).

בכל אופן - לא חששתי "להתעמת" - את הטסט סיימתי, ואף אחד לא יכניס את הרכב חזרה למסלול כדי לחפש איזה "תיק" חדש.

.

אווו אני שמח שיש הבנה.

גם אני רציתי כבר לברוח משם לפני שיתנכל לי,אוקיי אז הייתי מתעקש על הנורות,אז הוא היה מחפש אותי על משהו אחר,כמו העזרה ראשונה שזה דבר אדיוטי,או הרכבת המושבים שפורקו בגלל שזה רכב מסחרי לעבודה,אך ברשיון רכב הוא מופיע כרכב נוסעים,כל מיני דברים אדיוטיים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רציתי לשתף אתכם בסיפור מעצבן שחוויתי באחד ממכוני הטסטים באיזור השפלה,לא אציין את שם המכון מחשש לנקמה,

לפני כן דיברתי שם עם בעלי המכון מכרים שלי,ויתרו לי על המושבים והערכת עזרה ראשונה,היה צורך רק בלוחית זיהוי(מקובל עליי),

גם אני רציתי כבר לברוח משם לפני שיתנכל לי,אוקיי אז הייתי מתעקש על הנורות,אז הוא היה מחפש אותי על משהו אחר,כמו העזרה ראשונה שזה דבר אדיוטי,או הרכבת המושבים שפורקו בגלל שזה רכב מסחרי לעבודה,אך ברשיון רכב הוא מופיע כרכב נוסעים,כל מיני דברים אדיוטיים

סלח לי שי, אבל כל השרשור הזה נשמע לי כמו הזיה אחת ארוכה.

מי יינקום בך? יבואו אליך הבייתה עם אלות בייסבול בגלל מה שאתה כותב כאן?

וזה עוד מכרים שלך?

מכרים שלך יתנקמו בך?

מכרים שלך גונבים ממך כסף?

מכרים שלך מוותרים לך על חלקים לקויים בטסט (כנראה שאתם באמת ביחסים טובים) אבל גונבים ממך 120 ש"ח על עבודות שלא היו ולא נבראו?

דרך אגב, מה היה גובה האגרה ששלמת לטסט?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...