Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ספייס 2001 יש 3 קטעים של צבע סרוף על הגג יש הרבה סריטות ושפשופים חשבתי לצבוע את הרכב מכיון שאני מתכנן להחזיקו 6 שנים .

הופנתי למוסך ברחוב לישנסקי ברשל"צ הוא אמר לי דבר כזה 3300ש"ח צבע מקורי ותיקונים קטנים ולקה מקורית .

הוא אמר לי שאם זה יקר לי הוא יפנה אותי למוסך ביפו בו זה יעלה לי 2000 ש"ח אבל הוא אמר שהצבע שם לא מקורי אלה של טמבור והלקה שלכם גם לא מקורית (הוא הביא לי דוגמה שמקורית עולה 850 ש"ח ל18 ליטר והתחליפית עולה 200 ש"ח ל18 ליטר ושהתחליפית יכולה להתחיל להתקלף אחרי 6 חודשים)

הוא ציין בפני שהוא עובד לפי תקניי EEG .

מה דעתכם להשקיע 3300 ש"ח זה בערך 15% ממה שעלה לי הרכב.

האם אני יכול לקנות לבד צבע ולקה ולהגיע למוסך ביפו ?

אם כן איפו מוכרים לקה וצבע מקוריים?

צבע הרכב תכלת מטלי.

פורסם

+1

תבדוק טוב, אם הבחור באמת עושה את כל מה שהוא אומר ב-3300 שקל, אני הייתי הולך על זה. זה יחסית זול.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...