Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על זה.

רק מאיכות המצגת זה נראה לי בלוף..

תשתמש בשמנים איכותיים מחברות מוקרות כמו LM ,MOBIL ,CASTROL, AGIP וכו'..

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תודה אחי...

זה באמת נראה ככה אבל יש שם את חברת דן עם בדיקות שלהם וזה מראה שיש שיפור משמועתי...

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

מניסיון אישי לא יכול להעיד,

אבל הכרתי בן אדם שהיה בעסקי התובלה (משאיות כבדות) והוא סיפר לי שאחת החברות שהוא היה עובד איתם הבעלים היה מביא את החומר הנ"ל מרוסיה יבוא אישי למשאיות של החברה שבבעלותו. ממה שהבן אדם הנ"ל סיפר לי שזה באמת חומר שמשקם חלקים בלויים ומאריך את חיי המנוע והגיר.

האם זה באמת כך או לא, אני לא יודע .

אישית למנוע תקין לא הייתי מכניס את זה, אבל אם היה לי מנוע גמור כן הייתי מנסה.

פורסם
מניסיון אישי לא יכול להעיד,

אבל הכרתי בן אדם שהיה בעסקי התובלה (משאיות כבדות) והוא סיפר לי שאחת החברות שהוא היה עובד איתם הבעלים היה מביא את החומר הנ"ל מרוסיה יבוא אישי למשאיות של החברה שבבעלותו. ממה שהבן אדם הנ"ל סיפר לי שזה באמת חומר שמשקם חלקים בלויים ומאריך את חיי המנוע והגיר.

האם זה באמת כך או לא, אני לא יודע .

אישית למנוע תקין לא הייתי מכניס את זה, אבל אם היה לי מנוע גמור כן הייתי מנסה.

לפי המשפט הזה כבר אפשר לפסול כל דבר שהוא אמר כי הוא כנראה לא מבין, איך בדיוק חומר שמוכנס לשמן המנוע יכול לשפר את הגיר ?

פורסם

יש מידע על החומר הזה בלינק ולפי מה שכתוב זה אומר שהוא יוצר שכבה על הבוכנות ובכך גורם לקומפרסיה טובה יותר...

כל זה בגדר של "כתוב" האם זה מוכח בשטח?! זה מה שאני מנסה עכשיו לברר...

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

זהו שיש להם מספר מוצרים גם למנוע גם לגיר ואפילו להגה כוח. וגם מספר סוגי גריזים .

כל זה נודע לי מעיון באתר שלהם. על החומר הנ"ל שמעתי לפני איזה 4-5 שנים כך שזה לא חומר חדש שבא והולך כמו רבים אחרים.

האם יש איזה בעיה שבגללה ברצונך להשתמש בתוסף הנ"ל?

אני אישית נגד כל מיני תוספים וגם לא משתמש בהם, אבל אם תקרא בפורום חלק מהאנשים פה טוענים שהתוספים רק מעשירים את בעלי המניות של החברות. אבל מצד שני תראה את כל האנשים שיש להם בעיות בבדיקת זיהום אויר הם מכניסים את התוספים ועוברים את הטסט כמו גדולים, לכן לדעתי התוספים כן עושים משהו למנוע השאלה היא האם זה מועיל או פוגע למשל בתווך הרחוק ואת זה לא ניתן לדעת.

לדעתי אם המנוע תקין (למרות הק"מ הרב) לא צריך להוסיף שום דבר, תשתמש בשמן איכותי וטיפולים בזמן.

מצד שני כן הייתי רוצה לשמוע התרשמות ממישהו שניסה את החומר הנ"ל על מנוע גמור למשל.

אני גם חושב שמוסכים לא משתמשים בחומר הזה כי: או שהוא לא עובד בכלל ואז זה יהיה כמו לרמות את הלקוח(ולא שזה לא קורה), או שהוא עובד ואז פרנסת המוסכים תפגע.

פורסם

יש משהו בדבריך...

לפי בדיקה שעשיתי ברינגים 3 מהם מצויינים... 1 טיפ טיפה מזייף. שמתי סולר מעל הרינג, והסולר ירד תוך שעתיים בשאר הרינגים הסולר לא ירד במשך שבוע...

מבדיקה באתר זה נראה שזה יכול לשפר את הקומפרסיה...

בשביל זה אני בודק.. חוצמיזה אני "פדן"... אז תבינו אותי למה אני רוצה שהקומפרסיה תהיה מושלמת...

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

"שמתי סולר" אני מבין שהראש היה פתוח כבר, לא היה כדאי כבר לעשות חצי אוברול ולהחליף את הרינגים והלאגרים ? כבר הכל פתוח,

פורסם

עשיתי אוברול. ואמרו לי לא לדאוג בקשר לרינג...

מהבדיקה שעשיתי אמרו לי שהתוצאות מצויינות וזה יחסוך לי הרבה מזומנים.

ולכן החלטתי שלא לעשות טיפול אוברול שלם לרכב...

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

שמעתי על המוצר הזה לפני כמה שנים ,

עוד לפני שיצא לשיווק ארצי.

אני יודע שבחור בשם יפים (עבד בזמנו בחברת "תעבורה") ברמלה.

הוא היה מייבא את החומר הזה .

מסיפור של חבר (אז) החומר הוכנס למנוע גמור וזה העריך לו את חיי המנוע.

אני אישית לא הייתי מנסה את החומר הזה במנוע שיש לו ביצועים טובים.

ירון מאיר

פורסם

השתמשתי בחומר הזה למנוע חדש יחסית לכן לא הרגשתי שינוי בהספק.אבל מיד המנוע נשמע שקט יותר,צריכת הדלק ירדה וכמו כן ט"פ המנוע ירדה מעט. והכי חשוב לא נגרם שום נזק.

• תוכן חדש...