Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב, רק הייתי הולך על מגבר אחר.

המגבר שנתת הוא נותן 55RMS לערוץ והמורל 120RMS.

אתה כמעט ולא תפתח את הרמקולים.

תגיד בכמה אתה מביא את המגבר, אולי במחיר הזה יש משהו אחר.

סאב טוב, רמקולים טובים- הכל בתנאי ששמעת ואהבת אותם!

הכל טוב רק המגבר לא יגביר לך טוב את הרמקולים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

המגבר נמכר בדיוטי פרי ב200$.

אני עוקב אחרי לוח המכירה המגבר והסאב יקנו רק בינואר(אילוצי תקציב של חפ"ש) אם עד אז אני ימצא מגבר JBL75.4 אני יקנה אותו הוא נמכר באותו מחיר.

אם יש לך הצעה טובה יותר במחיר של 800 שקלים אני אשמח לשמוע.

בקשר לרמקולים אם תוכל לתת חנות באזור נתניה עד תל אביב שיש לה את הפולס ואת הסאב הנ"ל או אפילו רק את הפולס בתצוגה אני יעשה מאמץ להגיע ולשמוע אותם אני יודע שרמקול בוחנים רק באוזן, אבל אני לא מכיר אף חנות כזו.

בנתיים הפולס והקיקר נבחרו על בסיס המלצות של אנשים פה בפורום שאני מקווה שיש להם שמיעה טובה.

כמו כן שמעתי על מקומות שבהם מוכרים את הפולס ב450-500 שקלים אשמח להמלצה על מקום כזה בפרטי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בהחלט אם תמצא את 75.4 אז זה יהיה יותר טוב.

ב-800 ש"ח אפשר לחפש משהו ביד שנייה.

או המגבר PULSE AUDIO BA4400 שמאוד מומלץ ע"י חברי הפורום.

את האמת אני במרכז לא מכיר מקומות, את זה נשאיר לאנשים שיודעים.

-תחכה לעוד תגובות-

Kia Sportage, 2014 

פורסם
HU-Clarion DXZ656MP

הייתי מוותר על הקלריון במקרה הזה , קלריון זה רק אם יש לך כסף לקנות משהו טוב . ובמיוחד את ה775 . לקנות את הקודמים במחיר שהם מתומחרים נראה לי בזבוז . במיוחד בתקציב שלך . הייתי קונה את הפאנאסוניק הפשוט וזהו

Morel Pulse

מעולה . אתה יכול גם לבדוק את המאגנאט

מגבר-JBL4060

סאב-Kickr C12 יש טובים ממנו , וקלים יותר להנעה

מה דעתכם?

התשובות באדום , ולגבי המגבר הנה לך אפשרויות יותר טובות מהJBL ולו גם כי הם יותר חזקים משני הJBL שקיימים בתקציב

והנה לך תחליף טוב לקלריון , ובכסף שתחסוך תעשה התקנה/איטום/תשדרג את הקומפוננט , בקיצור כול אחד מהדברים האלו יביא לך יותר תועלת מאשר לבזבז כסף על הקלריון

בברכה יהודה

פורסם

התעוררה בעיה גדולה!

לאחר שיחה קצרה עם מתקין שקיבלתי עליו כמה וכמה המלצות התברר לי שתיהיה בעיה גדולה להתקין קומפוננט ברכב שלי, פיאט פנדה.

יש לי 2 אפשרויות:

לבצע חיתוך כדי להתקין את הרמקולים לא ממש בא בחשבון הרכב לא שלי.

לקנות זוג רמקולים אחוריים משהו שאני ממש ממש לא אוהב.

האם יש רמקולים אחוריים שיתנו איכות טובה ושווים את ההשקעה הכספית או שפשוט נוותר על הפרוייקט עד שיגיע אוטו חדש?

פורסם

אולי תשנה תגודל שלהם...יעני ת אינץ במקון 6.5 תרד ל 6 או אפילו חמשש מה הבעייה?

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

הבעיה היא בצורה שבה הרמקול יושב בדלת, לפי מה שאותו אדם הסביר לי הוא יושב על מן חרוט מוארך שלא מאפשר להתקין קומפוננט גם בגודל 5.

נראה לי שאני פשוט ירד מהרעיון לבנתיים הרכב בשני שלנו כנראה יוחלף בקרוב נבצע את הפרויקט כבר עליו.

• תוכן חדש...