Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רועי, אתה בעצם מעלה כאן נקודה מעניינת מאוד,

האם טופ גיר היא תוכנית רכב או שמה נפלה "קורבן" אולי? להצלחתה ונהפכה לתוכנית בידור.

בכל אופן, אני "שמח" לשמוע שלעוד אנשים יש בעיה עם הקטעי חושך, פשוט זה לא עושה לי את זה.

ואיבגני, "נתחיל בזה שלדעתי שתי המכוניות הללו די משעממות," אתה רציני? לא בטון זלזול אלא רק לצורך השכלה, על מה אתה נוהג ביום יום? או על מה יצא לך לנהוג?

עמרי.

:-)

ביום יום אני נוהג על האחת והיחידה..:lol:. CITROEN BERLINGO

(לא קשה לגלות לפי הסמלון :-P )

וכשאמרתי משעמם, התקוונתי שאני מעדיף שהם יבחנו בתוכנית איזה קונינגזג חדשה, מאשר שתי STATION WAGON

כמובן, שבעצם כל מכונית היא יותר מלהיבה ממה שיש לי, אבל אם כבר גלשנו לתוכנית הרכב הטובה בעולם,

הרגשתי שדיי מיצו את הסיויק החדשה, עוד בפעם הקודמת שבחנו אותה, מירוץ הקראוונים היה סתם מעפן :lol:

וחצי שעה בחשכה גם לא עשתה טוב לתוכנית.

ויצה לי לנהוג רק על מספר טנדרים (מהעבודה של אבא), בעיקר כי לא מזמן קיבלתי רישיון (כחצי שנה) ואין לי קרובים עשירים בעלי X-5

אני חושב שלא ניסחתי את עצמי נכון בהודעה הקודמת, המכוניות הללו לא יכולות ליהיות משעממות, ביחס למה שאני נוהג בו, וביחס למה שרוב אוכלוסיית ישראל נוהגת בו...אבל, ביחס למה שהיה בתוכנית עד עכשיו, המכוניות הללו דיי משעממות.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

משום מה אף אחד לא טורח לדבר כי הם הבדקו את ה אלפא 159 החדשה. זאת כבר שנתיים בשוק. מה זה אומר?

נגמרו הרכבים המעניינים? שהם חזורים אחורה?

שמעתי שפיג'ו עשו יורשת ל406.... צריך יהיה לבדוק אותה....:roll:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

- גם אני לא הבנתי את הצילום בחושך, לא נראה טוב בכלל.

- מי בכלל מתעניין בסטיישנים? זה בדיוק מה שרוב הצופים חושבים על הקרוואנים המסריחים שעוברים התעללות אצלהם בתוכנית. אבל עדיין אני חייב להגן על החלק הזה בתוכנית, בגלל שאני בטוח שאף אחד לא חשב וציפה לראות כאלה דריפטים ומהירויות כאלה במכוניות כאלה.(סטיישן)

- פיפט גיר באמת תוכנית על מכוניות בלבד ובלי שום טיפת הומור, וזה לא כיף ככה. טופ גיר תמיד הייתה יותר טובה.

- הפרק בג'ונגל היה אחד המצחיקים, אפילו שזה תוכנית רכב, לא יזיק לפעמים לעשות שטויות. (נזכרתי בתוכנית שהם שמו פרה מתה על האוטו :DDDDDDDDD)

בקיצור צפיה נעימה. אני הולך לראות פרק 7.

פורסם

דווקא אני אהבתי את הפרק. במיוחד את המבחן של הCTR, והM5. גם המבחן של ה 159 היה לא רע.

אגב לגבי הפרק של הג'ונגל, אותי מעניין מאיפה לעזעזל הם השיגו לנצ'יה בטא קופה אאל"ט, ועוד 2 ליטר ועוד באפריקה???

ROOONEEYY

פורסם

אל תשכחו שהשוק האירופאי מתעניין הרבה יותר בשטייסנים מאשר השוק בישראל

ככה שהמבחן קולע לטעמם של רבים באירופה ששטייסנים ספורטיביים

אבל לטעם הישראלי זה כנראה לא מתאים

פורסם
משום מה אף אחד לא טורח לדבר כי הם הבדקו את ה אלפא 159 החדשה. זאת כבר שנתיים בשוק. מה זה אומר?

נגמרו הרכבים המעניינים? שהם חזורים אחורה?

שמעתי שפיג'ו עשו יורשת ל406.... צריך יהיה לבדוק אותה....:roll:

כן, הם אכן עשו את ה407!

ובטופ גיר בדקו אותה במסלול מלא בRADICALים.

הם הגיעו למסקנה שהיא כבדה מאוד ושעדיף לקנות את הדיזל.

• תוכן חדש...