Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

• Jeremy in the new Honda Civic Type R to see if it lives up to the previous generation
  • James reviews the not-so-new Alfa Romeo 159 by racing a man across the Humber estuary
  • Jeremy puts the BMW M5 Touring and Mercedes E63 AMG Estate head-to-head on the main runway of Manchester Airport
  • Richard invents a new motorsport, mobile home racing, and brings along a bunch of touring car and such racers to drive them
  • Star in a reasonably priced car: England rugby player Lawrence Dallaglio

http://www.finalgear.com/shows/topgear/

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אני מנצל את הת'רד הטרי הזה דווקא כדי להמליץ על הפרקים הישנים של טופגיר. כמה פרקים משנת 97'-99' הועלו ע"י אחד החברים ב-FINALGEAR.COM והופצו באינטרנט. כמה מהפרקים הם תענוג לצפייה- מתי בפעם האחרונה ראיתם מישהו מהמנחים יוצאים ממסלול הניסויים שלהם וטסים להשקת רכב בחו"ל? או נוהגים ברכבי המבחן בכבישים ציבוריים?

גם לי יש מספר פרקים מהעונות הנ"ל, מוקלטות על קלטות וידאו ואני מקווה להמירן ולהעלותן בזמן הקרוב.

בנוסף, בקשת עזרה קטנה:

לפני מספר חודשים הועלה ל-YOUTUBE מבחן דרכים מרובע, בהנחיית קלארקסון שכלל מבחן ל-106GTI\ SAXO VTS\ POLO 16V\ PUNTO GT. המבחן נערך בערך בשנים 96'-97'. הכתבה נמחקה, ככל הנראה לבקשת BBC, בגלל הפרת זכויות יוצרים.

חלק מהמבחן כן 'שרד':

http://www.youtube.com/watch?v=T5bcVe830cM

האם יש פה מישהו שהצליח להוריד ולשמור את המבחן? אשמח אם יעלה אותו לשרת חינמי.

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

הפרק השישי היה נחמד מאוד,

דבר שמפריע לי זה הצילומי לילה של טופ גיר, בפרק הזה עם הE63 והM5, היה לי את אותה הבעיה עם המבחן של ה911 טורבו החדשה, אולי אצלכם בטלויזיות ובמסכים זה אחרת, אצלי בכל אופן לא רואים ומבינים כלום.

עמרי.

פורסם
הפרק השישי היה נחמד מאוד,

דבר שמפריע לי זה הצילומי לילה של טופ גיר, בפרק הזה עם הE63 והM5, היה לי את אותה הבעיה עם המבחן של ה911 טורבו החדשה, אולי אצלכם בטלויזיות ובמסכים זה אחרת, אצלי בכל אופן לא רואים ומבינים כלום.

עמרי.

זה לא רק אצלך ככה,

ביגלל זה גם לא ממש אהבתי,

נתחיל בזה שלדעתי שתי המכוניות הללו די משעממות,

ובנוסף ישבתי איזה חצי שעה בחושך עד שהם סיימו להשתעשע בחשכה. :lol:

היו פרקים הרבה יותר מעניינים.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

האמת היא שמה שממש הלהיב אותי הוא המבחן עם הטייפר.

חבל שאין לנו בארץ מסלול שאפשר לקחת בו סיבובים על הצד ב-130.... (ולא, נס-הרים לא נחשב מסלול :))

פורסם

דווקא את הפרק שבו נסעו לאפריקה מאוד אהבתי. הוא ממש משעשע.

אמנם לא סקירת רכבים אמיתית, אבל פרק חזק ומלא הומור.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דווקא את הפרק שבו נסעו לאפריקה מאוד אהבתי. הוא ממש משעשע.

אמנם לא סקירת רכבים אמיתית, אבל פרק חזק ומלא הומור.

רועי, אתה בעצם מעלה כאן נקודה מעניינת מאוד,

האם טופ גיר היא תוכנית רכב או שמה נפלה "קורבן" אולי? להצלחתה ונהפכה לתוכנית בידור.

בכל אופן, אני "שמח" לשמוע שלעוד אנשים יש בעיה עם הקטעי חושך, פשוט זה לא עושה לי את זה.

ואיבגני, "נתחיל בזה שלדעתי שתי המכוניות הללו די משעממות," אתה רציני? לא בטון זלזול אלא רק לצורך השכלה, על מה אתה נוהג ביום יום? או על מה יצא לך לנהוג?

עמרי.

פורסם

כמו שכבר אמרתי בשרשור בעבר על הנושא.

אתה רוצה לראות תוכנית בידור עם רכבים תראה טופ גיר, אתה רוצה לראות תוכנית רצינית שתאכלס בוחנת רכבם, תראה פיפט גיר.

• תוכן חדש...