Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז את הבלנו קניתי לפני חודש בערך, ומאז עברה יישור קו במוסך ואכן אחרי הטיפול נסע הרבה יותר טוב,

בנוסף בעקבות כל ההמלצות שקראתי בפורום שמתי את תוסף הדלק K44.

אח"כ חיכיתי שהמיכל יתרוקן כמעט עד הסוף ותדלקתי שוב (כך לפי הוראות המוסכניק וגם כאן ראיתי שכותבים את זה). מאז התדלוק האחרון הרכב עושה בערך 1:9 כשבמהלך כל החודש לפני כן עשה בערך 1:11 ואפילו 1:12 ועוד עם מזגן.

הנסיעות מתחלקות חצי חצי עירוניות ובין עירוניות, והן לא בשעות העומס, ולא היה שינוי בהן בשבוע וחצי האחרונים שבו עלתה צריכת הדלק.

מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה?

(אמנם אני בחורה, ולא מבינה הכי במכוניות - למרות שיצא לי ללמוד הרבה בחודש וחצי האחרונים - אבל נראה לי מוזר שאחרי ששמים תוסף צריכת הדלק עולה)

תודה לכולם

פורסם

תלמדי כלל חשוב בחיים: כל המוסיף גורע ובמקרה הזה מוסיפה= גורעת.

כדי לאתר את התקלה יש לפנות לבדיקת 4 גזים לרכב במכון הזרקות /אלקטרוניקה/חשמלאות בעל מכשור מתאים.

(למשל: אני הייתי במצת אור אצל אחד ממנהלי הפורום הנוכחי ,דני והיה לו שם את הציוד הנדרש).

אם תכתבי מאיפה את בארץ תוכלי לקבל המלצות להמשך טיפול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יכול להיות שלפני התוסף היתה לך תערובת דלק ענייה ולכן הרכב צרך פחות ועכשיו אחרי התוסף זה ניקה את כל הפיח

ולכן יש מצב שתערובת הדלק נהייתה עשירה יותר ולכן הרכב צורך יותר דלק .

בכל אופן אני מצטרף פה ל colauti 9 ומציע לך לגשת למכון קרבורטורים והזרקות דלק , אם את מעוניינת אז תשאלי אותי בהודעה פרטית .

• תוכן חדש...