Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם פה בפורום! יש לי בעיה שהייתי שמח לקבל עליה תשובה פה והבעיה היא - שמתי לב בימים האחרונים שהסאב יוצר מין "דפיקות" כאלה, ממש רוטט ,כאילו שהוא עובד ונותן בומים בלי קשר למוסיקה וגם כשהעוצמה של המערכת על אפס, אני באמת שלא יודע מה זה יכול להיות. אז מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה.

הסאב שלי הוא סאב של מאגנאט מחובר למגבר של חברת אופאל, בגישור.

תודה לכל העוזרים! 8)

פורסם

איזה הד יוניט יש לך? אצלי הייתה בעיה דומה באוטו הקודם, והיא נבעה מההד יוניט הסיני שהיה לי והוא הוציא רעשים של קריאת דיסק כאלה שעברו לסאב, כדי שתוכל לבדוק אם גם אצלך זאת הבעיה תפעיל את הרדיו בהד יוניט ותוריד את הווליום ל0, אם עדיין יש רעשים אז מקור הבעיה הוא אחר משהיה לי.

:-) just smile
פורסם

גם כבוי וגם פועל..

ויש לי איזה דרך לבדוק את זה או שצריך לנסוע למוסך שהם יבדקו לי שם ? כי אני בצבא אין לי כל כך הרבה אפשרות לנסוע למוסך באמצע שבוע חח.

פורסם

או שיש לך בעייה ב RCA או בהארקה של הRCA מהרדיו דיסק\מגבר

.. לחבר שלי גם יש תבעייה...

הציעו לקנות מסנן רעשים וזה יטופל

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

משהו לא מחובר טוב.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

חבר'ה באמת תודה לכולם על התגובות ועל העזרה, אבל לפי דעתי לא הבנתם אותי נכון, אין לי "רעש אלטרנטור" הדפיקות האלה מתרחשות גם כשהמנוע מכובה. אין לי צורך במסנן רעשים והכל אצלי מחובר כמו שצריך ואין לי זימזומים, זה רק הסאב שהוא פשוט נותן בלי קשר פעם ב.. איזה בום.

אם אני נגיד פותח את הבגאג' ואני מסתכל עליו כל כמה שניות הוא פשוט רועד ,לפעמים מהר לפעמים לאט. נותן בום וחוזר חלילה. גם כשהעוצמה על 0.

פורסם
חבר'ה באמת תודה לכולם על התגובות ועל העזרה, אבל לפי דעתי לא הבנתם אותי נכון, אין לי "רעש אלטרנטור" הדפיקות האלה מתרחשות גם כשהמנוע מכובה. אין לי צורך במסנן רעשים והכל אצלי מחובר כמו שצריך ואין לי זימזומים, זה רק הסאב שהוא פשוט נותן בלי קשר פעם ב.. איזה בום.

אם אני נגיד פותח את הבגאג' ואני מסתכל עליו כל כמה שניות הוא פשוט רועד ,לפעמים מהר לפעמים לאט. נותן בום וחוזר חלילה. גם כשהעוצמה על 0.

אני לא אמרתי אלטרנטור זה בדוק בהארקה של הרכב שלך משהוא משובש

לכן הוא שולח לו אותות ו רעשים גם כאשאר האותו מכובה ו לא דלוק ולא משמיע..

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

תבדוק קודם כל שכל החוטים במגבר ובסאב מחוברים היטב ושאף חוט לא נוגע אחד בשני (קצר).

אחרי זה תנסה לבדוק אם במגבר או בHU יש לך אפשרות להפוך פאזה לסאב - בקרוס אוברים אקטיבים חיצוניים ישנים יש אופציה כזאת בדרך כלל - אצלי דבר מאוד דומה קרה בשימוש עם לאנזרX6 - אחרי שהפכתי בו את הפאזה זה הסתדר.

אם זה לא משהו כזה - תנתק את הRCA מהערוץ של הסאב במגבר ותראה עם זה עדיין קורה - אם זה עדיין קורה - בעיה או בסאב או במגבר.

אם למישהו נוסף בבסיס יש מערכת עם סאב -תיקח את הסאב שלך ותרכיב ברכב שלו - הסאב עובד תקין - זה לא בעיה בסאב.

הסאב שלו על המגבר שלך עם RCA מנותקים ויש בעיה - המגבר שלך דפוק.

ואם עד עכשיו אין בעיה ואתה מחזיר את הRCA למגבר והבעיה חוזרת - או בעיה בHU או בעיה בRCA

סביר יותר להניח שזה הHU במקרה כזה אבל בכל זאת הייתי מנסה להחליף RCA.

זה תהליך בדיקה יסודי למקרה כזה - אם אתה רוצה להיות בטוח ששללת כל בעיה אפשרית אחרת - תעשה את זה בצורה כזאת.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...