Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי הצעה לסובארו גרנד לאונה שנת 94 (דרך טרייד אין בסוכנות סובארו שטראוס בחיפה. יד ראשונה פרטית)

הקילומטראז' קצת מטריד אותי:רק 125000K.

זה נראה לי נמוך קצת. או שהבן אדם "לא נסע", או שפשוט זייפו את זה.

השאלה האם בבדיקה במכון שמכבד את עצמו העניין הזה הוא חלק מהבדיקה, או שפשוט אני צריך לבקש במיוחד?

ואם מישהו יודע, קל לעלות על דבר כזה בכלל, או שהבדיקה מסובכת?

חשבתי לבדוק במכון שליד משרד הרישוי במפרץ חיפה. אם למישהו יש המלצות אחרות אני אשמח

:-D

פורסם

לא ניתן לדעת וגם בבדיקה לא יכולים לגלות אם היה זיוף לא מהותי בקילומטרא'ז (זיוף של 30-40K אינו משמעותי יחסית בדיקה).

אתה יכול לשאול את הבוחן האם נתוני המנוע כפי שהתקבלו בבדיקה תואמים את הקילומטר'ז המוצהר.

אבל עוד הרבה לפני מכון הבדיקה שאל שאלה בסיסית: האם לרכב יטש ספר טיפולים ?

אם כן ויש חותמות של המוסך המורשה על הטיפולים אתה יכול לישון בשקט ואם אין ספר אז זה בהחלט חשוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הנציג של החברה אומר שאין ספר (כי הרכב "ישן מידיי")...

יש פה בעייתיות כפולה - הם יבואנים של סובארו, ככה שהם בקשר הדוק עם המוסך של החברה בחיפה (ובכלל). אז לקחת את הרכב לשם ולבקש חוות דעת "אמינה" קצת בעייתי לדעתי.

בכל מקרה תודה על התגובה שלך.

אגב, יש לך המלצה למכון בדיקה טוב באיזור חיפה, מעבר למה שהצעתי?

פורסם

לא חשוד בכלל, יש גם כאלה שלא נוסעים הרבה.

הרכב שלי משנת 93 והיום הגעתי לבדיוק 125,000 ק"מ, אצלי יש גם ספר טיפולים מקורי ותיעוד קבלות מהמוסכים.

פורסם

תראה,כל מכון בדיקה בחיפה /קריות לא יפיל סוחרים וסוכני טרייד אין למיניהם כיוון שכולם מכירים את כולם.

מכונים טובים לבדיקה (כמובן שאין לגלות לסוחר לאן הולכים) הם:

מ.מ.מ. (מול משרד הרישוי) וקומפיוטסט בצמוד לאופרייט ליס.

מה שכתבתי הוא שאתה תבקש ממכון הבדיקה חוות דעת על הרכב ביחס לקילומטרא'ז ואז תוכל לדעת האם זה בלאי סבביר או שיש כאן מעשה נוכלות.

התירוץ של "רכב ישן מידי" נראה מריח לא טוב כי אפילו לי יש ספר רכב עד היום למרות שאיני מטפל במוסך מורשה ויש בו חותמות עד הטיפול האחרון שהבעלים הראשונים ביצע .

עצם העוהבדה שאין ספר מחשיד מאוד מאוד ואני לא אתפלא אם יש סוחר שמעורב בקומבינה הזו (כמו שאתה יודע ,בחיפה יש הרבה כאלו).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...